Mi az aszcendensed? 30 felett így változik meg a személyiséged
A harmadik iksz után új vonásokat fedezhetsz fel személyiségedben, néhány régi pedig eltűnik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezotéria iránt érdeklődők egyik kedvenc témáját a szerelmi horoszkóp mellett a saját csillagjegyükről szóló leírások adják, és nem is véletlenül, hiszen ki ne szeretne magáról többet megtudni, kiismerni a személyiségét, és kicsit a kívülállók szemével látni önmagát?

Azonban nem szabad elfeledkezni arról, hogy 30 éves kor felett már nem csupán a születés szerinti csillagjegy a mérvadó, hanem az aszcendens is.

Ezoterikus nézetek szerint ugyanis a harmadik iksz után a személyiségben sokkal erősebben megmutatkoznak az aszcendens tulajdonságai, a születés szerinti csillagjegyéi pedig inkább háttérbe húzódnak.

Ha szeretnéd tudni, a te személyiséged milyen irányban változik meg 30 éves korod után, itt számoltasd ki aszcendensed, és olvasd el a leírást! Ha ugyanaz az aszcendensed, mint a csillagjegyed, főbb vonásaid még erősebbé válnak.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha korábban nem lettél volna túl céltudatos és törekvő jellem, hát a 30. szülinapod után felbátorodhatsz. Ez jó irányba terelheti karriered, hiszen a munkában nagyon fontos a magabiztos, talpraesett kiállás. Mindemellett rosszabbul viselheted a kudarcokat, mint rég, legyen szó magánéleti vagy munkahelyi természetű dolgokról. Szerencsére céltudatosságod mindig kihúz a gödörből.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha Bika az aszcendensed, 30 éves korod után még fontosabbá válhat számodra a biztonság, érzelmi és anyagi értelemben véve is. Egyre rosszabbul viselheted, ha nem látod előre, mi vár holnap, jövő héten vagy később, nem szereted, ha bármi is tisztázatlan. Mindemellett egyre inkább értékelheted a kényelmet, a szép dolgokat és a művészetet.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Személyiségedben mintha csak két ember lakozna, miután 30 elmúltál, sőt, mindjárt három is, hiszen csillagjegyedből eredő tulajdonságaid továbbra is munkálkodnak benned. Szíved és eszed kétfelé húzhat. 30 felett sokkal elemzőbb, gyakorlatiasabb lesz a gondolkodásmódod. Felértékelődhetnek szemedben a szellemi értékek.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

30 felett szókimondóbbá válhatsz, mint azelőtt voltál, kevésbé figyelsz rá, kinek mit mondasz, vagy hogyan. Ebből származhatnak konfliktusaid, igaz, sokan éppen hogy értékelni fogják, ha őszinte vagy. Szenvedélyesebbé válhatsz, mint 30 előtt. A szerelem, a tűz értéke hatványozódhat  a szemedben, és már képtelen lennél langyos kapcsolatokra fecsérelni az időd.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Sokkal többet és szívesebben hallathatod a hangod 30 felett, ha Oroszlán az aszcendensed, és ettől mások szemében kevésbé tűnsz majd gyengének, befolyásolhatónak, hiszen kiállsz magadért. Mindemellett a sikerre való törekvésed is nő, ami nagyot lendíthet a karriereden. Végül makacsabbá is válhatsz. Saját véleményeden kívül nem sok minden érdekel.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A pontosság, a precízség többszörös fontossággal jelenik meg az életedben. Ha korábban szétszórtabban éltél, talán magadra sem ismersz 30 felett. Emellett nő a kötelességtudat benned, felelősségtudó, megbízható emberré válsz, vagy ezen tulajdonságaid felerősödnek. Családi életedben, munkádban ez hasznodra válik.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A harmónia nagyon fontossá válik az életedben 30 felett, ha Mérleg az aszcendensed, legyen szó a magánéletedről, otthonodról, kapcsolataidról vagy akár csak öltözékedről. Szerelmi életedben a hosszú kapcsolatok veszik át a főszerepet, házasként mindent elkövetsz a boldogságotokért. Jobban értékelheted a romantikát, de még így is inkább a józan ész vezérel.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha azelőtt nyuszi voltál, 30-on felül szöges ellentéte lehetsz önmagadnak, de ha akaratosabb, akkor most ez a tulajdonságod olyan mértékeket ölthet, hogy már-már sokallhat. Kötöd az ebet a karóhoz, legyen szó bármilyen kérdésről. Jellemez még a kitartás, a hűség, utóbbi a szerelemben is, ha igazán szeretsz. Végül pedig sajnos eléggé bosszúállóvá is válhatsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Gondolkodásodban a praktikus, logikus irány lesz az uralkodó, ha elmúltál 30, a Nyilasnak ugyanis ez az egyik legfőbb tulajdonsága. Nem annyira a szíved, inkább az eszed vezet, és ha másoknak adsz tanácsot, vagy véleményt nyilvánítasz, akkor is eszerint kommunikálsz. Mindemellett szabadságvágyad is megnő Nyilas aszcendensed miatt, ami a kapcsolatodat teheti próbára.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Gondolkodásod sokkal komolyabbá válik, mint amilyen korábban volt, még akkor is, ha 30 előtt sem vetted félvállról a dolgokat. Munkádat teljes erőbedobással végezheted, érdekel a siker, a pénz, de utóbbi kettőt egy lapon említheted, mivel tudod, hogy egyik a másikból ered. Személyiségedet illetően csendesebbé válsz, és sajnos aggodalmaskodóbbá is.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Filozofikus gondolataid megszaporodhatnak a harmadik iksz után, ugyanis a Vízöntő született gondolkodó. Felértékelődhet a szemedben az egyedül töltött idő, amikor elmélyedhetsz gondolataidban, ugyanakkor a bensőséges beszélgetéseket is egyre jobban élvezheted. Makacsabbá is válsz aszcendensed miatt, ha valamit a fejedbe veszel, nem nyugszol, míg úgy nincs.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Fantáziád, kreativitásod kerül előtérbe 30 felett, és ezt nagyszerű munkákban kamatoztathatod is. Érzelmesebbé válhatsz, fontossá válnak a stabil kapcsolatok. Némiképp rossz tulajdonságod lehet, hogy hangulatember leszel aszcendensed miatt, részben, mert a körülötted lévő emberek hangulatát teljesen át tudod érezni. Érdeklődni kezdhetsz a spiritualitás iránt.

Ezt is szeretjük