Milyen jellemvonásokról árulkodnak a testrészeid?
Az egyes testrészek gyakran többet megmutatnak a személyiségből, mint gondolnád! Rólad mit árulnak el?

Dia

 	Kézforma 	Kezed formája arról árulkodik, hogy melyik őselembe tartozol, és arra is következtethetsz belőle, hogy milyen tevékenységben lehetsz a legsikeresebb, milyen munkaforma áll a legközelebb hozzád. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez a szakma áll hozzád a legközelebb »

Kézforma

Kezed formája arról árulkodik, hogy melyik őselembe tartozol, és arra is következtethetsz belőle, hogy milyen tevékenységben lehetsz a legsikeresebb, milyen munkaforma áll a legközelebb hozzád.

Kapcsolódó cikk:
Ez a szakma áll hozzád a legközelebb »

Dia

 	A váll 	A váll állásáról és formájáról le lehet olvasni, hogy az illető hogyan bánik a felelősséggel, a munka terhével és a nyomással. A pszichés megterhelés akkor is hat a vállak tartására, ha a testi megterhelés nem jelent problémát.

A váll

A váll állásáról és formájáról le lehet olvasni, hogy az illető hogyan bánik a felelősséggel, a munka terhével és a nyomással. A pszichés megterhelés akkor is hat a vállak tartására, ha a testi megterhelés nem jelent problémát.

Dia

 	A száj 	Szád formája és mérete arról árulkodik, hogy mennyire jól fejezed ki az érzelmeidet és a gondolataidat, és arra is lehet belőle következtetni, hogy a szavak vagy a gesztusok embere vagy-e. 	Kapcsolódó cikk: 	Mutasd a szádat, megmondjuk, ki vagy! »

A száj

Szád formája és mérete arról árulkodik, hogy mennyire jól fejezed ki az érzelmeidet és a gondolataidat, és arra is lehet belőle következtetni, hogy a szavak vagy a gesztusok embere vagy-e.

Kapcsolódó cikk:
Mutasd a szádat, megmondjuk, ki vagy! »

Dia

 	Ujjak 	Az ujjak formája és hossza a nőies és férfias energiák egyensúlyáról, a kreativitásról, valamint a speciális tehetségekről árulkodik. 	Kapcsolódó cikk: 	Mennyire tartanak szexinek a pasik? »

Ujjak

Az ujjak formája és hossza a nőies és férfias energiák egyensúlyáról, a kreativitásról, valamint a speciális tehetségekről árulkodik.

Kapcsolódó cikk:
Mennyire tartanak szexinek a pasik? »

Dia

 	Az orr 	Az orr az ember legőszintébb szerve, mely az ösztönös énhez kapcsolódik, és a külvilághoz való viszonyodra utal. Következtetni lehet belőle arra is, mennyire vagy kezdeményező. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen a férfi orra? Elárulja, milyen az ágyban! »

Az orr

Az orr az ember legőszintébb szerve, mely az ösztönös énhez kapcsolódik, és a külvilághoz való viszonyodra utal. Következtetni lehet belőle arra is, mennyire vagy kezdeményező.

Kapcsolódó cikk:
Milyen a férfi orra? Elárulja, milyen az ágyban! »

Dia

 	Nyak 	A nyak arról árulkodik, mekkora rálátásod van a dolgokra, és milyen tágas szellemi horizonttal rendelkezel. Minél hosszabb valakinek a nyaka, annál inkább képes kívülről szemlélni saját problémáit, ám ez döntésképtelenséggel is járhat.

Nyak

A nyak arról árulkodik, mekkora rálátásod van a dolgokra, és milyen tágas szellemi horizonttal rendelkezel. Minél hosszabb valakinek a nyaka, annál inkább képes kívülről szemlélni saját problémáit, ám ez döntésképtelenséggel is járhat.

Dia

 	Az arc 	Arcod testednek az a része, melyet először lát a külvilág, és ez alapján dől el, milyen lesz rólad az első benyomás. Szellemi és érzelmi értékeidről árulkodik, de következtetni lehet belőle lehetséges hibáidra és erősségeidre is. 	Kapcsolódó cikk: 	Arcformád árulkodik jellemedről »

Az arc

Arcod testednek az a része, melyet először lát a külvilág, és ez alapján dől el, milyen lesz rólad az első benyomás. Szellemi és érzelmi értékeidről árulkodik, de következtetni lehet belőle lehetséges hibáidra és erősségeidre is.

Kapcsolódó cikk:
Arcformád árulkodik jellemedről »

Dia

 	Szem 	A szem a tudatoddal áll szoros kapcsolatban, és ez az egyetlen testrész, ahol maga az agy válik láthatóvá. Arról árulkodik, hogy mennyire gondolkodsz világosan, de azt is elárulja, hogy mennyire vagy kritikus.

Szem

A szem a tudatoddal áll szoros kapcsolatban, és ez az egyetlen testrész, ahol maga az agy válik láthatóvá. Arról árulkodik, hogy mennyire gondolkodsz világosan, de azt is elárulja, hogy mennyire vagy kritikus.

Dia

 	Tenyér 	A tenyér vonalai az életútról és a problémákhoz való viszonyról árulkodnak, ám a tenyér vonalai nem állandóak, hanem változnak az ember élete során - arra emlékeztetve, hogy a szabad akarat bele tud avatkozni az elrendelésbe. 	Kapcsolódó cikk: 	10 jel a tenyéren, mely sikerről árulkodik »

Tenyér

A tenyér vonalai az életútról és a problémákhoz való viszonyról árulkodnak, ám a tenyér vonalai nem állandóak, hanem változnak az ember élete során - arra emlékeztetve, hogy a szabad akarat bele tud avatkozni az elrendelésbe.

Kapcsolódó cikk:
10 jel a tenyéren, mely sikerről árulkodik »

Dia

 	Kar 	A felkar szimbolizálja az ember erejét, nem véletlenül jelzi a bicepszmutogatás az erőfitogtatást, az alkarnak pedig a cselekvőképesség köszönhető - mivel itt van a kéz mozgatásához szükséges összes izom.

Kar

A felkar szimbolizálja az ember erejét, nem véletlenül jelzi a bicepszmutogatás az erőfitogtatást, az alkarnak pedig a cselekvőképesség köszönhető - mivel itt van a kéz mozgatásához szükséges összes izom.

Dia

 	Lábfej 	Két lábbal a földön jársz vagy néhány centivel felette? Lábfejed alakja elárulja, hogyan viszonyulsz az élet anyagi dolgaihoz, és jól bánsz-e a pénzügyekkel. 	Kapcsolódó cikk: 	Mutasd a lábfejed! »

Lábfej

Két lábbal a földön jársz vagy néhány centivel felette? Lábfejed alakja elárulja, hogyan viszonyulsz az élet anyagi dolgaihoz, és jól bánsz-e a pénzügyekkel.

Kapcsolódó cikk:
Mutasd a lábfejed! »

Dia

 	Fül 	A fül elhelyezkedése arra utal, hogy mennyire képes valaki szembenézni a földi realitásokkal, és mennyire találja a helyét a hétköznapokban. Minél alacsonyabban helyezkedik el, annál materialistább az illető.

Fül

A fül elhelyezkedése arra utal, hogy mennyire képes valaki szembenézni a földi realitásokkal, és mennyire találja a helyét a hétköznapokban. Minél alacsonyabban helyezkedik el, annál materialistább az illető.

Dia

 	Homlok 	A homlok formája utal az elülső agyi területek helyzetére és kiterjedésére, ezért mindig is nagy szerepet kapott, amikor valakinek a gondolkodásmódját akarták megérteni. Úgy tartják, minél nagyobb a homlok, annál többet gondolkodik valaki. 	Kapcsolódó cikk: 	Hűséges típus? 8 jellemző vonás a férfi arcán »

Homlok

A homlok formája utal az elülső agyi területek helyzetére és kiterjedésére, ezért mindig is nagy szerepet kapott, amikor valakinek a gondolkodásmódját akarták megérteni. Úgy tartják, minél nagyobb a homlok, annál többet gondolkodik valaki.

Kapcsolódó cikk:
Hűséges típus? 8 jellemző vonás a férfi arcán »

Ezt is szeretjük
Fotó: