Jóra vagy rosszra utal a száj körüli ránc? Így elemzi az arcolvasás tudománya
Az arcolvasás tudománya szerint minden ránc jelent valamit.

nagykep?cikkid=169569&kep=szaj-lead

Dia

	Száj körüli ráncok	Az ajkak körül kiinduló apró ráncok ezen terület merevedését jelzik. Az illető nehézkesen fókuszál és koncentrál munkájára. Az életben való megrekedtség jele is lehet, az illető a továbblépés helyett ragaszkodik bizonyos dolgokhoz.

Száj körüli ráncok

Az ajkak körül kiinduló apró ráncok ezen terület merevedését jelzik. Az illető nehézkesen fókuszál és koncentrál munkájára. Az életben való megrekedtség jele is lehet, az illető a továbblépés helyett ragaszkodik bizonyos dolgokhoz.

Dia

	Szarkalábak	A szarkalábak a szemek külső sarkából induló vonalak, melyek játékos jellemet tükröznek. Gazdájuk szereti a flörtöt, talán még az évődést is.

Szarkalábak

A szarkalábak a szemek külső sarkából induló vonalak, melyek játékos jellemet tükröznek. Gazdájuk szereti a flörtöt, talán még az évődést is.

Dia

	Nevetőráncok	Ezeket a ráncokat a mosoly hozza létre, az ilyen alany jól reagál a szociális környezetben, szeret mások kedvére tenni és barátságosnak mutatkozni. A jó humorérzék jelei is lehetnek.

Nevetőráncok

Ezeket a ráncokat a mosoly hozza létre, az ilyen alany jól reagál a szociális környezetben, szeret mások kedvére tenni és barátságosnak mutatkozni. A jó humorérzék jelei is lehetnek.

Dia

	Szem alatti ráncok	A szem alatti ráncok duzzanat nélkül merevséget mutatnak, a rugalmasság hiányát jelzik. Ez lehet annak az eredménye, hogy az alany jobban szereti a szervezettséget, a kialakult rutinok követését.

Szem alatti ráncok

A szem alatti ráncok duzzanat nélkül merevséget mutatnak, a rugalmasság hiányát jelzik. Ez lehet annak az eredménye, hogy az alany jobban szereti a szervezettséget, a kialakult rutinok követését.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: