A Vénusz-arcú érzékeny, a Merkúr-arcú nyitott - Rólad mit mond az arcelemzés?
Minden arcformához más bolygó és már személyiségjegyek tartoznak.

Dia

	Szív alakú arc - Plútó	Arcformád azt meséli rólad, érzelmes, érzékeny ember lehetsz, emellett sokat és szívesen töprengsz az élet dolgairól. Számodra fontos lehet a biztonság, és merész álmaid lehetnek, melyeket szeretnél megvalósítani.

Szív alakú arc - Plútó

Arcformád azt meséli rólad, érzelmes, érzékeny ember lehetsz, emellett sokat és szívesen töprengsz az élet dolgairól. Számodra fontos lehet a biztonság, és merész álmaid lehetnek, melyeket szeretnél megvalósítani.

Dia

	Kerek arc - Neptunusz, Hold	Vidám, mosolygós ember lehetsz arcformád alapján. Érzelmeid nem rejted véka alá. Ahogyan nevetni, úgy könnyekre fakadni, meghatódni sem félsz. Mindemellett anyáskodó természet lehetsz, jó szándékod miatt pedig hajlamos lehetsz mások életét megpróbálni kívülállóként befolyásolni.

Kerek arc - Neptunusz, Hold

Vidám, mosolygós ember lehetsz arcformád alapján. Érzelmeid nem rejted véka alá. Ahogyan nevetni, úgy könnyekre fakadni, meghatódni sem félsz. Mindemellett anyáskodó természet lehetsz, jó szándékod miatt pedig hajlamos lehetsz mások életét megpróbálni kívülállóként befolyásolni.

Dia

	Ovális arc - Vénusz	Arcformád szerint igen érzékeny lelked lehet, ami részben annak köszönhető, hogy igen lágy szívű, törődő, jámbor ember lehetsz. Hajlamos lehetsz idealistaként gondolkodni. Jó tulajdonságod, hogy rugalmas vagy.

Ovális arc - Vénusz

Arcformád szerint igen érzékeny lelked lehet, ami részben annak köszönhető, hogy igen lágy szívű, törődő, jámbor ember lehetsz. Hajlamos lehetsz idealistaként gondolkodni. Jó tulajdonságod, hogy rugalmas vagy.

Dia

	Háromszögletű arc - Nap	Arcformád szerint határozott, kissé makacs ember lehetsz, szeretnéd, ha az emberek eltökéltnek és erősnek látnának. Valódi énedet csak a kiváltságosoknak tárhatod fel, a legtöbb ember felé zárkózottabb lehetsz. Érzelmeidet hajlamos lehetsz magadba zárni.

Háromszögletű arc - Nap

Arcformád szerint határozott, kissé makacs ember lehetsz, szeretnéd, ha az emberek eltökéltnek és erősnek látnának. Valódi énedet csak a kiváltságosoknak tárhatod fel, a legtöbb ember felé zárkózottabb lehetsz. Érzelmeidet hajlamos lehetsz magadba zárni.

Dia

	Fordított háromszög - Merkúr	Arcformád azt meséli rólad, dupla lelkesedéssel élheted az életed. Nyitott lehetsz a világra, kíváncsi és lendületes. Intellektuális emberként érdekelhet a tudomány és még megannyi terület. Nem szereted a vacakolást, a praktikusság és a gyorsaság a jelszavaid.

Fordított háromszög - Merkúr

Arcformád azt meséli rólad, dupla lelkesedéssel élheted az életed. Nyitott lehetsz a világra, kíváncsi és lendületes. Intellektuális emberként érdekelhet a tudomány és még megannyi terület. Nem szereted a vacakolást, a praktikusság és a gyorsaság a jelszavaid.

Dia

	Téglalap - Jupiter	Arcformád azt árulja el rólad, te az az ember vagy, aki hisz a belső hangjának. Bízol magadban, utólag nem bánod meg a döntéseidet. Ez is fokozza a határozottságodat. Mindezek mellett emberségesség és az ideális örökös keresése is jellemez.

Téglalap - Jupiter

Arcformád azt árulja el rólad, te az az ember vagy, aki hisz a belső hangjának. Bízol magadban, utólag nem bánod meg a döntéseidet. Ez is fokozza a határozottságodat. Mindezek mellett emberségesség és az ideális örökös keresése is jellemez.

Dia

	Négyzet - Mars	Olyan ember lehetsz, aki inkább az anyagiak, semmint a lelkiek, a szellem irányába hajlik. Praktikus vagy, szereted a dolgokat magad intézni. Mindemellett igen szenvedélyes ember is lehetsz, és átlagon felül állhatatos.

Négyzet - Mars

Olyan ember lehetsz, aki inkább az anyagiak, semmint a lelkiek, a szellem irányába hajlik. Praktikus vagy, szereted a dolgokat magad intézni. Mindemellett igen szenvedélyes ember is lehetsz, és átlagon felül állhatatos.

Dia

	Kombinált - Uránusz	Felül szögletesebb, alul oválisabb arcformád azt feltételezi, érzékeny, ám erős és eltökélt ember lehetsz. Számodra nincs szürke, csak fehér és fekete. Emellett megértő természet lehetsz másokkal szemben, és rugalmas a mindennapokban.

Kombinált - Uránusz

Felül szögletesebb, alul oválisabb arcformád azt feltételezi, érzékeny, ám erős és eltökélt ember lehetsz. Számodra nincs szürke, csak fehér és fekete. Emellett megértő természet lehetsz másokkal szemben, és rugalmas a mindennapokban.

Dia

	Trapéz - Szaturnusz	Kissé lobbanékony lehet a természeted az arcformád alapján. Próbálj kicsi türelmet gyakorolni mások felé, és inkább észérvekkel, szavakkal, semmint haraggal válaszolj. Emellett jobban megnyílhatnál, mivel érzelmeid magadba zárhatod. Nyílj meg mások felé, ne légy ennyire óvatos. Így megérzed majd, mennyire szeretnivalónak látnak mások.

Trapéz - Szaturnusz

Kissé lobbanékony lehet a természeted az arcformád alapján. Próbálj kicsi türelmet gyakorolni mások felé, és inkább észérvekkel, szavakkal, semmint haraggal válaszolj. Emellett jobban megnyílhatnál, mivel érzelmeid magadba zárhatod. Nyílj meg mások felé, ne légy ennyire óvatos. Így megérzed majd, mennyire szeretnivalónak látnak mások.

Blog.hu ajánló
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: