Áprilisi szerelmi horoszkóp: meglepetést tartogat a szeszélyes hónap
Az április végre igazán a tavasz hozta szerelmek ideje lesz.

nyul
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavasz az új szerelmek kibontakozásának évszaka, három hónapjából pedig talán a szeszélyes április hozhatja el a legváratlanabb, legizgalmasabb fordulatokat.

Mind a párok, mind az egyedülállók szívügyeiben jól alakulhatnak a dolgok, de senki ne számítson eseménytelenségre: áprilisban nagy léptekkel haladhatunk előre a szerelem útján.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ha egyedülálló vagy, a tavasz minden felpezsdítő illatát élvezettel szívhatod magadba. Szabadságod most különösen élvezed, és reményekkel teli tekinthetsz előre. Kiegyensúlyozottságod mágnesként működik: hó végére megismerhetsz valakit, aki elsőre nagyon titokzatos.

Ha párban vagy, egy közösen eldöntendő kérdés, egy közösen megoldandó probléma kíséri végig a hónapotokat. Ez nemcsak feladatot ad, de még inkább össze is kovácsol. Most látjátok csak igazán, mennyire remek páros vagytok ti ketten. Csillagjegyed ékszere »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ha még várod a párod, az április a nagy változások ideje lehet a számodra. Végre szembetalálkozhatsz egy olyan férfival, aki nemcsak külsejében, de lelkileg is olyannak tűnik, mint akire vártál. Igyekezz laza maradni, hagyj időt, hogy kifejlődjenek a dolgok.

Párban felizzik a levegő közted és kedvesed között. A hónap során leginkább kettesben szerettek lenni, és sok kellemes, romantikus programötletetek is támadhat. Ez a három hét nagyon megerősít benneteket, kapcsolatotok talán soha ilyen stabil nem volt. Csillagjegyed ékszere »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ha nincs még kapcsolatod, az április a randizás hava lehet számodra. Ráadásul nem is egy férfival! Most két pasit is összehozhat veled a sors. Mindkettő másért tetszhet, és sokat hezitálhatsz, ki felé húzz. Hó végére letisztulhat az eleinte mindig változó kép.

Szerelmeddel nagyon jól működik közöttetek a kommunikáció a hónap során, így több olyan kérdésben is dűlőre juthattok, ami régóta tisztázásra vár a pénzügyek és egy közeljövőben esedékes utazás kapcsán. Emiatt hasznos és termékeny a hónapotok. Csillagjegyed ékszere »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha nincs párod, korábbi kapcsolatod vagy induló románcod tanulságait áprilisban szűrheted le. Amiből okultál, az hasznodra is lesz rögtön: a hónap második felében jöhet valaki, akit akár hosszútávon is el tudsz képzelni magad mellett. Akár a nagy ő is lehet?

Kedvesed több ízben is meglepetést okozhat neked megnyilvánulásaival, ötleteivel, viselkedésével. Szerencsére ez mind pozitív meglepetés lehet, és párod egy új, nagyon kellemes oldalát mutathatja be számodra. Szinte újra beleszeretsz most. Csillagjegyed ékszere »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Páratlan vagy még? Akkor használd ki szingliséged feltehetőleg utolsó napjait, mert ennek hamarosan vége lehet. Valakivel ugyanis rövidesen megismerkedhetsz. A férfi humorával nyerhet meg magának, de sajnos kissé komolytalan is lehet néha, és nem tudod, hányadán álltok. Az egyenes beszéd segít. Ha van párkapcsolatod, kis féltékenység ütheti fel a fejét nálatok egy harmadik személy miatt, akit egyikőtök újonnan ismerhet meg. Akkor tisztázódik minden, ha őszintén elbeszélgettek egymással. Csillagjegyed ékszere »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szingliként pálfordulás következik el nálad. A férfiakat illető ízlésed változóban van. Merőben különböző pasik kezdenek tetszeni az eddigiekhez képest, de lehet, egy ideig párhuzamosan két típus között ingadozol. Végül olyasvalaki tetszhet meg, aki egyikbe sem tartozik.

Ha már van kedvesed, áprilisban lépést tehettek előre, de utatoknak minden állomását előre természetesen nem láthatjátok. Több nagy beszélgetés várható áprilisban, amikor is kitisztulhat, melyikőtök mit tervez, és hogyan a jövőben a kapcsolatban. Örömteli, hogy rengeteg közös pontra leltek, ami messze előre mutat. Csillagjegyed ékszere »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha egyedülálló vagy, a hónap során bizonytalanná válsz, akarsz-e már párt, vagy még inkább az egyedüllét előnyeit élveznéd. Mire eljön az április vége, kialakul, mit is szeretnél. Ebben egy újonnan felbukkanó férfi segít. Ahogy udvarolni kezd, tudni fogod, mit akarsz. Párban kicsit több lehet most a konfliktus, és bizony, megremeghet alattatok a léc. Most azonban még el lehet kapni a problémák grabancát, ha őszintén meg tudjátok vitatni a kérdéseket. Végül még erősebben is jöhettek ki a helyzetből az eddiginél. Csillagjegyed ékszere »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ha nincs párkapcsolatod, áprilisban hódolók egész koszorújában találhatod magad. Köztük egy kiemelkedhet a te szemedben is. Mindegyikük másként közeledhet, szinte egymással versengve. Helyzetedet mégsem jó, ha kihasználod, inkább légy tapintatos. Valaki ostromolni kezdhet áprilisban akkor is, ha párban vagy. Kedvesed féltékenysége imponálhat, de idővel előfordulhat, átesel a ló túloldalára. Kéretlen udvarlódat inkább szereld le időben, semmint, hogy végzetes bajba sodord kapcsolatod némi önbizalomtuning reményében. Csillagjegyed ékszere »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha egyedülálló vagy, régi szerelmed vagy jelölted bukkan fel ismét a láthatáron áprilisban. Először nem igazán tudod, mit is kezdj vele, de, ha hagysz időt magadnak, ki fog kristályosodni. Ha korábban nem volt minden akadálytalan, most új esélyt is kaphattok. Ha párban vagy, most mindenki titeket irigyelhet. Szemlátomást harmóniában vagytok egymással. Párod egy meglepő reakciója az eddigitől eltérő, de még mindig pozitív képet fest irántad érzett érzelmeiről. Csillagjegyed ékszere »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egyedülállóként olyan férfin akadhat meg a szemed áprilisban, aki valamiért nem lehet potenciális párjelölt. Elsőre elszomorodhatsz, de ne így nézd a helyzetet: valószínűleg valaki másnak kell elérkeznie életedbe, akivel neked is jobb lesz. Újra kell gondolnod a dolgokat. Párod és közötted felmerül egy pár hónapon belül esedékes utazás gondolata. Ez mindkettőtöket izgalommal tölthet el, és kellemes tervezgetésre ad alkalmat. Az utazás mellett több közös, egy estés programot is összehozhattok a hó során, ami a kezdeti időket idézi. Csillagjegyed ékszere »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ha szingli vagy, áprilisban egy olyan férfi kezdi csapni neked a szelet, aki korábban neked is tetszett, akkor azonban nem értél célt nála. Most fordul a kocka, változik a felállás. Gondold át, mi lehet az oka, hogy mára másként gondolkodik rólad. Párban vagy? Április első fele a romantika jegyében telhet el, sok kellemes, kettesben töltött délután és este vár rátok. Hó végén titeket közösen érhet váratlan meglepetés, amiről még sokat mesélhettek másoknak a távoli jövőben. Csillagjegyed ékszere »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Ha még várod a párod, régi ismerősöd egy barátjának akad meg rajtad a szeme áprilisban. Őt azonban nem feltétlenül ismered megbízható férfiként hallomásból. Ne légy előítéletes, de balga se: az óvatosság lehet a célravezető most. Hó végére kirajzolódik, mi legyen. Kedveseddel a kicsit kevesebb kettesben töltött időtöket osszátok be okosan! Áprilisban egy pénzügyi vonatkozású kérdésben is kell döntenetek. Elképzeléseiteket nem feltétlenül lesz könnyű közös nevezőre hozni, de ez egy jó tréning lesz nektek a kommunikációban. Csillagjegyed ékszere »

Ezt is szeretjük