Tényleg angyal volt? 4 példa természetfeletti találkozásokra
A világ minden táján sokan számolnak be angyalokkal való találkozásokról. Íme, néhány.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik angyalokkal való találkozásokról számoltak be, úgy tartják, hogy az égi lények számára nincs jelentéktelen kérés. Úgy érzik, ami az embernek fontos, az az őrangyalának is az, főleg, ha az illetőt tiszta szándékok vezetik. Az angyaloknak az számít, hogy a megoldandó probléma kapcsolódik-e az ember életének valamely leckéjéhez, mert abban nem mindig tudnak segíteni. Ha viszont nem, az angyalok engedélyt kapnak a közbenjárásra. Az élet lényege nem a szenvedés, hanem a szeretet.

Ezért ne feledd, hogy bármikor kérheted az angyalok segítségét. Ha konkrét angyaltól vársz támogatást, nyugodtan címezheted neki az óhajodat. Chamael arkangyal például az elvesztett dolgok megtalálásban segíthet. Íme, néhány beszámoló.

Angyali hang

 - Egy alkalommal a munkám miatt lógattam az orromat, és jelet kértem, hogy hasznos-e, amit csinálok. Két nappal később, takarítás közben így szólt egy hang: - Egy angyal van itt.

Amikor megfordultam, gyönyörű, aranyszínű lény látványa tárult elém a konyhaajtó melletti sarokban. Amúgy is térden állva takarítottam a tűzhelyet, így csak összetettem a kezemet, és hálát adtam a Jóistennek.

A hiányzó könyv

- Az angyalok apróbb dolgokban is segítettek. Nem nagy ügy, de például volt egy kedvenc hobbikönyvem a könyvtárban, amit újra és újra kivettem. Még vicceltem is a könyvtárossal, hogy ha valaha kiárusítják, ezt a könyvet lestoppoltam.

Mindenhol próbáltam beszerezni belőle egy példányt, de képtelenség volt, mivel nem adták ki újra. Egy antikvárium 62 fontért akart rám sózni egyet belőle. 2001 augusztusában, nyaralásunk alkalmával ellátogattunk Hay on Wye-ba is, egész Angliában itt van a legtöbb antikvárium.

Miután egy sor boltot végigjártunk, melegünk lett, és elfáradtunk. Megkértem az őrangyalomat, hogy segítsen megtalálni a könyvet. Másodperceken belül a kezemben volt, mindössze 2,95-ért. Most már tudom, milyen szerencsés vagyok.

Fontos papírok

 - A barátom elvesztett egy fontos papírt, rajta a PIN-kódjával. Az egész házat felforgattuk. Már kezdtünk beletörődni, hogy sohasem lesz meg, amikor eszünkbe jutottak az angyalok. Egy próbát megér, gondoltuk végső kétségbeesésünkben. Két napig ismételgettem a kérést, majd papírzörgésre ébredtem. Újra ellenőriztem az éjjeliszekrényt, és ott hevert a hiányzó papír a tetején! Mindketten megdöbbentünk.

Azóta egy sor véletlen történt. Jó időben jó dalok szólaltak meg a rádióban; a boltban áruk estek le a polcról, amikor elhaladtam mellettük; és múlt héten a kocsink előtt parkoló autó rendszáma az én monogramom volt.

Kapcsolat az őrangyallal

Az angyalok segítenek, ha megkéred őket. Hallgasd meg, mit mond róluk az angyaltanító.

A megkerült nyaklánc

 - A lányom elvesztette a nyakláncát, amit tavaly kapott ajándékba. Két hétig kutattam utána, minden apró zugba benéztem, minden fiókot és szekrényt átvizsgáltam, nem is egyszer. Egyszóval alaposan felforgattam az egész házat. Végül úgy döntöttem, az angyalok segítségét kérem. Nem hittem volna, de másnap reggel az egyik fiókban kerestem valamit, és a kezembe akadt az elveszett nyaklánc. Én semmit sem raktam át, most mégis ott volt.

Amikor az unokám, Geraldine hazajött az iskolából, elmeséltem neki, honnan bukkant elő az ékszer. Teljesen ledöbbent, mert mindketten háromszor ellenőriztük azt a fiókot, és biztosak voltunk benne, hogy ott semmi sincs. De akkor hogy került oda a nyaklánc? Soha többé nem vonom kétségbe az angyalok létezését. Tudom, hogy ők hozták vissza ezt a szívünknek kedves darabot.

Cikkünk Jacky Newcomb Megmentett egy angyal című könyvének segítségével készült.

Jacky Newcomb könyvében szívet melengető történeteket gyűjtött össze, melyekben éteri őrangyalok, kedves földi angyalok, elhunyt rokonok és házi kedvencek lelkei jelennek meg a szükség legsötétebb óráiban, hogy vigaszt és örömöt hozzanak az emberek életébe. A történetekből megtudod, mi az az angyali légzsák, olvashatsz az asszonyról, aki vethetett egy pillantást a túlvilágra, de visszaküldték a mennyekből, mivel még dolga volt a földön. Az anyukáról és két kisgyermekéről, akiket láthatatlan erők mentettek ki tornádó pusztította otthonukból. Szellemekkel társalkodó kisgyermekekről, angyalokat látó kisfiúkról és kislányokról.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára 2499 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük