Angyalok márpedig vannak!
Hogyan láthatod meg őket?
Karácsony környékén talán te is érzékenyebb vagy az élet kevésbé racionális oldalára, az égi jelekre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az angyalokkal való találkozások nemcsak a múltban estek meg, és nem pusztán filmekben fordulnak elő. Napjainkban is sokan számolnak be ilyesmiről. Az angyalok szárnyas hírnökök, akik közvetítenek az Ég és a Föld, Isten és a fizikai világ között. Ők olyan halhatatlan, tiszta tudatú lények, akik az idő és a tér korlátaitól mentesen élnek. Folyamatosan kapcsolatban vannak az áramló isteni energiával. Jelenlétükkel megnyugtatják az emberek lelkét.

Gyerekkori látomások

A gyermekek gyakrabban látnak angyalokat, és részletesen le is tudják írni, hogy néznek ki. Vannak, akik felnőttként sem feledkeznek meg ezekről a korai élményekről.

Sok felnőtt ember emlékeiben élénken élnek még az éjszakai angyalok. A szárnyas lények lefekvéskor megjelentek ágyuk végében, hogy őrizzék álmukat.

A gyerekek gyakran számolnak be arról, hogy egy-egy félelmetes szituációban megjelent előttük egy angyal, hogy segítsen nekik, vagy csak azért, hogy megnyugtassa őket. Ezekre az élményekre azonban a szülők többnyire szkeptikusan reagálnak, vagy aggódnak gyermekük túlontúl élénk fantáziavilága miatt.

Felnőttként

A gyermekkor elmúltával azonban sok ember elveszti azt a képességét, hogy spontán módon érzékelje az angyalok jelenlétét. Pedig sokszor a felnőtteknek lenne leginkább szükségük a szárnyas hírnökök megnyugtató jelenlétére. Ha kész vagy levetkőzni szkeptikusságod, próbálj meg kapcsolatot létesíteni az égi erőkkel. Figyeld meg, a meditáció után mennyire megnyugszol. Amint az ember képes felülemelkedni cinizmusán, és megnyitja lelkét az angyalok előtt, élete megtelik csodával, szeretettel és túláradó örömmel.

Esti angyal-meditáció

Ha egy túlfeszített nap végén nyugalomra vágysz, zárd napodat az est angyalainak üdvözlésével. Ahogy a nap sugarai elhalványodnak, kérd meg a Hold angyalait, hogy ezüst védelmükkel takarjanak be téged. Ha a szoba hangulata hirtelen megváltozik, vagy kellemes illatot, esetleg édes ízt érzel, tudhatod, hogy az angyalok jelen vannak a szobában. A Hold angyalai segítenek a tudatalattiban és a memóriában megbúvó dolgok áttekintésében, különösen az álmok során. Ezek a szárnyas hírnökök megtanítanak arra, hogy, ha a Hold fényében sütkérezel, jobban megismerheted lelkedet.

Hogyan meditálj?

 • Lélegezz mélyen néhány percig.
 • Állj egyenes háttal, és szívcsakrád előtt tedd kezed imatartásba.
 • Végy néhány mély lélegzetet, és lazíts. Érezd, ahogy teljes testsúlyoddal a földre nehezedsz. Ügyelj arra, hogy testsúlyodat egyenletesen oszd el mindkét lábadon, térded tartsd lazán. Engedd, hogy a feszültség eltűnjön a testedből, hogy az energia egyenletesen és akadálymentesen keringhessen.
 • A következő belégzésnél tárd szét a karjaid, és érezd, ahogy az angyali energiák végigáramlanak testedben.
 • Kérd meg angyalaid, hogy védelmezzenek egész éjszaka. Ha intuitív álmokra vágysz, kérj tőlük ilyeneket.

 • A következő belégzésnél emeld karodat a fejed fölé, kezed legyen majdnem imatartásban. Képzeld el, hogy kezeid között egy fénylő holdfénygömb izzik. Fogd meg gyengéden, és érezd, hogy tündöklő holdporrá változik.
 • A következő kilégzésnél kör alakban engedd le karodat. Eközben képzeld el, ahogy aurádat betölti a tündöklő holdpor.
Cikkünk Hazel Raven Angyalbiblia – Minden, amit az angyalokról tudni kell című könyve alapján készült.

Szeretettel ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak, akik kíváncsiak rá, hogy kérhetik az angyalok segítségét. Számtalan gyakorlati tanács, meditáció és megerősítés útján ez az átfogó útmutató megtanít az angyalok érzékelésére, a kristályterápia alapjaira, és még sok minden másra is. Akár iránymutatásra, gyógyulásra van szükséged, ez a könyv a tökéletes útmutató.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára 2999 Ft.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

par fa
 • karma
 • horoszkóp

Szerelmi karma

lead no szabadban
 • karma
 • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük