Angyal van a közeledben? 3 jel, melyből megtudod
Az angyalok mindig veled vannak, de csak akkor érzékelheted őket, ha szemfüles vagy. Íme, így jeleznek neked!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kell látnoki képességekkel rendelkezned ahhoz, hogy megtapasztald az angyalokkal való kapcsolat lehetőségét - valójában ők is erre vágynak. Csak ismerd fel és tudatosítsd magadban a jeleket!

Hirtelen változás

Akár a te hangulatod, akár annak a légtérnek az atmoszférája változik, amiben éppen vagy, bátran gyanakodhatsz angyalok jelenlétére. Pláne akkor, ha ok nélkül úgy érzed, a levegő felmelegedett. A hirtelen támadt meleg légáramlat, ami éppen csak megemeli a fürtjeidet, egyértelműen az isteni lények jelenlétére utal, akik így próbálják meg a tudtodra adni, hogy bármikor kérheted a segítségüket.

A bizsergető érzés, vagy ha úgy érzed, egy energiafolyam futkos a gerinceden, szintén azt jelenti, hogy az angyalok veled vannak. Meditáció közben sokkal nagyobb esély van rá, hogy az ilyesmit érzékeld, ugyanakkor, ha erősen hiszel, relaxálás nélkül is észreveheted az apró, ám annál árulkodóbb jeleket.

Illatok és ízek

Bármennyire meglepő, egy-egy illat vagy éppen egy aroma is jelezheti, hogy angyali segítővel van dolgod. A hirtelen jelentkező, erős illatok a levegőben, a furcsa, édes íz a szádban - állítólag a mennyei ambrózia íze - mind-mind jeladások.

Akik hisznek az angyalok jelenlétében, leginkább egy édes parfümhöz, a nyári virágokhoz vagy a turbolyához hasonlítják ezt az illatot. Mások szerint egy-egy múlthoz kapcsolható emléket idéz a jellegzetes egyveleg.

Érzelmi reakciók

Az angyalok elsősorban abban segítenek, hogy megtaláld a lelki békédet, ezért többnyire akkor érezheted meg a jelenlétüket, ha nehezebb, stresszesebb időszakot élsz át. Ilyenkor kétféleképpen próbálnak meg támogatni téged. Túláradó szeretet és békét sugároznak feléd, amitől gyorsan megnyugszol, és talán nem is érted, hogy korábban miért láttad sötétnek a helyzeted.

Érzékelted már azt valaha, hogy nagyon sok véletlen egybeesés történik az életedben, vagy éppen olyan problémáid oldódnak meg - néha a legkevésbé várt módon -, amelyeken rengetget görcsöltél? Ezt is az angyaloknak köszönheted. Ha alakultak már úgy az események, hogy hirtelen minden magától megoldódott, akkor biztos lehetsz benne, hogy az isteni lények keze volt a dologban.

Cikkünk megírásában Hazel Raven Angyalbiblia című könyve segített, mely az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük