Milyen napra esik az állásinterjúd? Ezt tedd, hogy felvegyenek
Minden napot más-más energia jellemez, ezekhez érdemes igazodnod, ha sikerre vágysz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Állásinterjúra mész a jövő héten vagy a közeljövőben? Ha szeretnél sikeres lenni, bizonyára már készülsz lélekben. Ehhez szeretnénk egy-két plusz tanáccsal szolgálni az ezotéria segítségével.

Attól függően ugyanis, a hét melyik napján mész, más-más dolog segíthet hozzá a sikerhez. Mivel interjúdra hétköznapokon kerülhet sor, az alábbiakban hétfőtől péntekig vesszük végig, melyik napot mi jellemzi, és ez alapján mi segíthet benne, hogy téged válasszanak az interjú után.

Hétfő

Ha hétfőn mész interjúra, kétesélyes, könnyebb-e a dolgod: interjúztatód bizonyára nem olyan fáradt még, mint a hét második felében, ám stresszes lehet, mivel ez a hét első napja.

Az ezotériában a hétfői nap a Hold napja, amikor tetőfokára hágnak az érzelmek, és bizony borúsabb is a hangulat néha. Hétfői interjúdon légy kedves és mosolygós, hogy pozitív szálat vigyél interjúztatód napjába, és siker koronázza törekvésed.

Kedd

Brit kutatók szerint az emberek egy héten belül kedd délelőtt tíz órakor a legstresszesebbek, így ha ekkorra esik interjúd, interjúztatód nem biztos, hogy túl barátságos lesz. Aggódni azonban nincs okod.

Bár a kedd az ezotériában a Mars bolygó napja, Mars isten pedig a görög mitológiában a hadak istene, ez a nap kihívásokkal teli, ám ezzel együtt karrierépítés szempontjából abszolút ígéretes. Légy magabiztos, tolmácsold ötleteid, és siker várhat.

Szerda

Hét közepén fordulóponthoz érünk, amikor is a hét eleje átbillen a hét második felébe. A munkahelyeken ilyenkor mindenki nyakig ül a teendőkben, mégsem olyan stresszes, mint hétfőn, amikor még előtte a hét.

Ez a nap az ezotériában a Merkúr napja, amikor is hatékonyság, jó információáramlás, jó kommunikáció jellemzi a munkanapot. Szerencsés vagy, ha ezen a napon interjúztatnak. Légy kommunikatív, nyitott, és ügyelj a testbeszédedre!

Új munka bevonzása

Biztosra akarsz menni? Így is tehetsz az új állásért. Kattints!

Csütörtök

E nap egy észak-amerikai felmérés szerint üzleti szempontból a legtermékenyebb nap. Ebben talán közrejátszhat a közelgő hétvége miatt érzett optimizmus és a hét eleji stressz eltűntével beköszöntő nyugalom.

Az ezotériában a csütörtök a Jupiter napja, jó energiáinak köszönhetően üzleti, pénzügyi szempontból ígéretes nap. Ha ezen a napon mész interjúra, számodra kedvező honoráriumban állapodhattok meg, mindössze határozottnak kell lenned, és megpróbálni ügyesen eladni magad.

Péntek

A hét utolsó napján kétesélyes vagy interjúztatóddal szemben: vagy nagyon laza interjú vár, hiszen közeleg a hétvége, vagy kemény pillanatok, mivel ilyenkor már mindenki fáradtabb, idegesebb - sokan igyekeznek az utolsó órákba bepréselni irreális mennyiségű tennivalót.

Mivel azonban a péntek a Vénusz napja az ezotériában, a bolygó energiái jótékonyan hatnak a kapcsolatokra, így a munkakapcsolatokra is. Ezen a napon légy minél közvetlenebb és barátságosabb a beszélgetésen, akkor érhetsz el sikereket. Persze ne ess túlzásokba, de ha feszengsz, kimért vagy, azzal mindent elronthatsz.

Ezt is szeretjük