Hányadikán mész állásinterjúra?
Ezt tedd, hogy felvegyenek
Álláskereső vagy? A számmisztika segíthet megszerezni álmaid munkahelyét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Álláskeresőként, pláne, ha egy ideje nem jön össze a munkahely, az ember mindent bevet, hogy végre sikeres lehessen, és számára kedvező állást kapjon. Az önéletrajz tökéletesítése, a különböző plusz képesítések megszerzése, illetve az álláskeresőknek szóló tréningeken való részvétel mellett azonban a számmisztikát is érdemes segítségül hívni.

Aszerint ugyanis, hogy hányadikán megy valaki állásinterjúra, más és más dologra érdemes hangsúlyt fektetnie a beszélgetés során. Minden szám hordoz magában valamilyen energiát, illetve jelentést.

Ha már tudod, hányadikán mész interjúra, a dátum számjegyeit keresd ki a az alábbi listából, és megtudhatod, mi hozhatja el számodra a sikert. Amennyiben azt is tudod, hányra mész, annak számait is érdemes kikeresned a listából!

Ha például december 1-jén 8 órára mész interjúra, vagyis 12. hónap 1-jén 8-ra, neked az 1, a 2, és a 8 számok leírásai szólnak.

1

Az 1-es az erős akarat, a pozitivitás és a tiszta energia száma, így esetedben a magabiztosság lehet a siker kulcsa, ez ugyanis magában foglalja ezt a három dolgot. Mindemellett az 1-es szám az új kezdeté is, így az interjún nagy eséllyel megkaphatod az állást.

2

A 2-es a kedvesség, az egyensúly száma, így az interjúztató minden bizonnyal egy mosolygós, kiegyensúlyozott, nyitott személyiséget lát majd szívesen a jelentkező személyében. A 2-es a kapcsolatok száma is, nem kizárólag szerelmi értelemben. Fektess hangsúlyt arra, hogy az interjúztatóval jó kapcsolatot építs ki.

3

A 3-as a varázslat, az intuíció és a kreativitás száma, így aztán az interjún érdemes saját ötleteidről, újítási javaslataidról is beszélned, hiszen a sikerhez az juttathat el, ha ezeknek bátran hangot adsz.

4

A 4-es a stabilitás és a nyugalom száma. Fontos, hogy az interjún ne add át magad a stressznek. Lélegezz mélyeket, lehetőleg hasba, ugyanis ez a legmegnyugtatóbb légzéstechnika. Ha képes vagy felülkerekedni az izguláson, magabiztosabbnak látszol majd, így szívesebben alkalmaznak.

5

Az 5-ös az utazás, a kaland és a változás száma. Ha dátumodban szerepel 5-ös, nem kizárt, hogy a munkád során utaznod kell majd néha, és be kell vállalnod ennek a velejáróit. Ha akarod az állást, gondold végig, mire vagy érte hajlandó. Az is előfordulhat, hogy a munkahely nagyon távol esik a lakhelyedtől, és ezt kell átgondolnod.

6

A 6-os a harmónia, az egyensúly és az igazság száma. Ha 6-án, 16-án vagy 26-án mész interjúra, fontos, hogy megőrizd nyugalmad, és elűzz magadból minden stresszt. Továbbá kulcsszerepet játszhat az igazság az interjún. Bármit is kérdeznek, légy 100%-osan őszinte.

Visszatérő számok

Gyakran botlasz ugyanabba a számba, de nem tudod, mit is jelenthet ez? A videóból kiderül.

7

A 7-es számhoz a képzelet és a figyelem társulnak. E két dolog lényeges ismertetőjegye az ideális munkaerőnek. A figyelem jelentősége egyértelmű, ugyanakkor merj nagyot álmodni, újat mondani, újításokat javasolni az interjún. Itt most az átlagon felüli gondolkodásmód vezethet a sikerhez.

8

Ha a dátumban szerepel a 8-as, nyert ügyed lehet, a 8-as ugyanis az üzleti siker száma, valamint a folytonosságé is, tehát megkaphatod az állást, és sokáig a tiéd is maradhat. Add önmagad az interjún, hiszen valószínűleg éppen olyan embert keresnek, mint amilyen te vagy.

9

A 9-es az elégedettség, a siker száma, így aztán 9-én, 19-én vagy 29-én nagyon szerencsés dolog interjúra menni. Valószínűleg elégedetten távozol majd, és elégedett lehet az interjúztató is mindazzal, amit lát és hall. Ne akarj másnak látszani, mint aki vagy, hiszen éppen megfelelhetsz a pozícióra.

OLVASD EL EZT IS!

eletszam lead
  • élet
  • rossz szokás

Mi az életszámod?

Ezt is szeretjük