Hányadikán született a pasid?

Ismerd meg főbb jellemvonásait!

Nem érhetnek meglepetések a kapcsolatban, ha kedvesed születési dátuma alapján megismered jellemét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kedvesed alapszámát születése napjának számjegyeiből számolhatod ki. Add össze addig a számokat, míg egyszámjegyű nem lesz.

Mi az alapszáma?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án született.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én született.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én született.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án született.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én született.

1-es alapszám

Az egyes a legférfiasabb szám. Ez már kedvesed külsején is meglátszik: izmos, csontos, szőrös, vagy ezek közül valamelyik. Mozgása és beszédmodora is férfias, hangja mély és kellemes orgánumú. Mindenben elsőségre törekszik, ezért igyekezz vele azt éreztetni, hogy ha fizikailag nem is, de érzelmileg mindenképpen ő mondható az első nagy szerelmednek. Nagyon találékony, így ha szorgalma hiányzik is a sikerhez, szerencséje és éles esze kárpótolja.

2-es alapszám

A kettes férfi leginkább a Holdhoz hasonlít. A Holdnak nincs önálló fénye, a napfényt tükrözi vissza. Csöndben, de kitartóan kering a Föld körül, és nem törődik azzal, hogy a földlakók közül hányan tisztelik, vagy veszik észre jelenlétét. Csak teszi a dolgát, csöndben. A kettes férfi éppen ilyen. Nem érdeklik a kis sikerek, célja, hogy szorgalmas munkával állandó jelenlétet érjen el. A kapcsolataiban is a biztonságot szimbolizálja.

3-as alapszám

A hármas férfi nagyon fiatalos, legyen akárhány éves is. Ez mind öltözködésében, mind stílusában, mind pedig életvitelében megjelenik. Ám fiatalossága belülről fakad, egyáltalán nem mesterkélt, hiszen kíváncsi, érdeklődő és nyitott. Szereti, ha van közönsége, hiszen szeret társalogni, szerepelni, és mindent megtesz, hogy minél több információt szívjon magába. A kitartás nem a legfőbb erénye, azonban rendkívül tájékozott – ez teszi magabiztossá.

4-es alapszám

A négyes férfi megbízható és hűséges. A párkapcsolatokat az első perctől kezdve nagyon komolyan veszi, sokakat meg is ijeszt hozzáállásával. Őt azonban nehéz elijeszteni, ha valakit érdekesnek vagy megnyerőnek talál, jól viseli a családi pofavizitet, a közös nyaralásokat, az eljegyzést, vagy az összeköltözés gondolatát. Az egyéjszakás kaland igazán nem az ő asztala, hiszen mindig hosszú távra törekszik.

5-ös alapszám

Az ötös férfi nagyon szenvedélyes. Ez igaz a munkájára és a párkapcsolataira is. Hihetetlen érzelmeket képes esszenciálisan kimutatni, nagy udvarló, sármos és igazi gavallér. Lelkes, joviális és jókedvű, így aztán szenvedélyét nemcsak megjátssza, hanem teljes valójában át is éli. Rendkívül izgalmas, mozgalmas, sokszor fárasztó élményekben lehet vele részed. Folyamatos impulzusokra van szüksége, így néha lehetetlennek érezheted megtartását.

6-os alapszám

A hatos férfi igazán élvezi az életet, az ételeket, a jó borokat, vagy akár a nőket. Szőröstül-bőröstül kebelez be mindent, hogy mind az öt érzékszervét kielégíthesse. Éppen ezért igazi ínyenc az udvarlás tekintetében is. Hatalmas virágcsokrokra számíthatsz, a legjobb éttermekre és igazán igényes és ízléses ajándékokra. Ugyanakkor viszont állandó tökéletességet és igényességet vár el tőled is.

7-es alapszám

A hetes férfi szigorú határokat húz, és falakat emel maga köré, melyekbe nagyon nehéz betörni. Bizalmatlan, távolságtartó és zárkózott, még akkor is, ha eddigi élete nem ad rá okot. Ugyanakkor viszont rendkívül művelt, okos, olvasott, hihetetlen sok tapasztalattal rendelkezik, jó megfigyelő és emberismerő, ezért megéri sokáig csak a küszöbön toporogni. Érzelmileg azonban sok mindenben fejletlen, hiszen nincs kitől tanulnia, ezért nagy türelemre lesz szükséged.

8-as alapszám

A nyolcas férfi ösztönös és sokszor meggondolatlan. Hajlamos mindent kimondani, ami megfordul a fejében, és mivel elég csapongó hangulata van, nem kell mindent elsőre elhinni neki. Ugyanakkor rendkívül aktív, lendületes, tüzes és szórakoztató. Szereti másokkal összemérni az erejét, ezért számíthatsz a kapcsolatotokon belül is versengésre. Hajlamos a türelmetlenségre, a hevességre és olykor-olykor még a brutalitás határait is súrolhatja.

9-es alapszám

A kilences férfi hűséges, becsületes és megbízható. Egy igazi társ, mely minden családot alapítani vágyó nő álma. Éppen ezért sokan versengenek is kegyeiért. Hajlamos azonban túlidealizálni a kapcsolatot és a jövőt, így néha tűnhet kissé csöpögősnek is. Belülről fakadó hajlama van a művészetek és a szépség iránt, egyénisége is sok női vonást hordoz magában. Éppen ezért remek beszélgetőpartner, és rendkívül türelmes és megértő. Olyan, mint a szivárvány: magában hordoz mindent.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika III. című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi hatso szandek
  • születésnap
  • női hiba

Mikor született a pasid?

Ezt is szeretjük