Rögtön hatnak: 8 pont a testeden, amit, ha megnyomsz, nyugalmat hoz, és megszűnik a szorongás
Érdemes megismerni az akupresszúrás pontokat, hiszen egyszerű és gyors megnyugvást adhatnak.

GettyImages-1045328130
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aggodalom a koronavírus miatt, folyamatos otthonlét, boldogulás a négy fal közt a gyerekekkel, otthoni munka. Sorolhatnánk, mi minden van, ami ezekben a napokban - érthető módon - szorongást és lelki feszültséget okoz.

Fontos, hogy az ember minél tudatosabban kezelje a koronavírus okozta helyzetet, és közben figyeljen a lelki egészségére is. Érdemes a felmerülő gondolatokat másokkal is megosztani, de a nyugtalanság ellen akár az akupresszúra is beválhat. Testszerte találhatók ugyanis olyan nyomópontok, melyek szorongásoldók. Az akupresszúrás pontok a kínai orvoslásból ismeretesek, eszerint a test életenergia-pályáin, a meridiánokon pontok helyezkednek el, melyek megnyomásával az energiaáramlás a meridiánban szabaddá tehető, és csökkennek a testi vagy lelki panaszok.

8 szorongásoldó akupresszúrás pont

Tekintettel a vírusra, az arc nyugtatópontjait ezúttal nem vesszük sorra, illetve fontos, hogy a nyomópontok jelen helyzetben kizárólag saját testen keresendők meg, kerülendő a túl közeli testi kontaktust másokkal.

Nem kell kimozdulnod otthonról, elvisszük neked kedvenc termékeidet!

Különleges meglepetést küldenél valamely családtagodnak? Betegség kerülget, de nem szeretnél orvoshoz menni? Unatkozol már otthon, de nem tudod, mivel üsd el az időt? A FeminaShopban megoldást találsz ezekre a kérdésekre!

Webshopunkban divat, egészség, szépségápolás és otthon kategóriában kínálunk termékeket a kortalan ékszerektől, az egészségügyi gyorstesztek és 100%-os tisztaságú illóolajokon át az izgalmasabbnál izgalmasabb könyvekig. Legnépszerűbb termékeinket itt találod.
 

Promóció

Ezt is szeretjük