Elég édes a csókod? (x)
Emlékszel még az első csókodra? Idézd fel újra! Csábulj el egy könnyed kísértés erejéig, mely még annál is édesebb, de nem kell aggódnod a kalóriák miatt sem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak örökérvényű igazságok, örök szerelmek, melyeket sosem feledünk. Érintések, illatok, csókok. Te például emlékszel életed első csókjára? És az elsőre, ami édes volt? Ha már csak halványan dereng, segítünk felfrissíteni az élményt.

A 80-as években találkoztatok először, valahol a közértben futottatok össze a sorok között.Valami átlátszó cuccban volt, egészen áttetszett alatta az a gyönyörű, tökéletes fekete formája.

A következő emlékképed csak az lehet róla, hogy a csókja vaníliás volt és rögtön az első után követelted a következőt. Igen, ő a Négercsók, a mi örök szerelmünk. És nem kell múlt időben emlegetnünk, mivel továbbra is velünk van, sőt, marad és meglepetésekkel is készül jövőre!

A régi kedvenc újra megdobogtatja a szíved

Ami biztosan nem változik, az a habkönnyű termete és finom krémes íze. Vékony ostyalapon kis tojáshabsüveg ácsorog, vaníliás és citromos ízekben, fényes csokiréteggel bevonva.

Hatan sorakoznak egy dobozban és általában hamar lábuk kél, mivel mindig akad egy barátnő vagy egy gyermek, aki segít megállapítani, hogy túl gyorsan fogy.

Most abból a különleges apropóból tárjuk eléd újra a Négercsókot, hogy nemsokára kezdődik az ünnepek nagy traktája hosszú ebédekkel és vacsorákkal, amikor a nasi minden nő számára horrorba fordul és nem marad hátra belőle más, csak a fölösleges dekák. 

Habkönnyű csábítás

A mi közös habsüveg kedvencünk azonban meglepően könnyű kis édesség és a kritikus diétás időszakokban is engedhetsz a csábításának, hiszen 1 darab mindössze 55 kcal-t tartalmaz.

Napközben a kávé mellett vagy este a tv előtt lelkiismeret-furdalás nélkül lazíthatsz egy vaníliás vagy citromos Négercsókkal, ráadásul mindig akad hozzá társaság!(%oldalmero(512071, 417648)%)

Ezt is szeretjük