A szakmai siker egyértelmű jelei a kézen
Kíváncsi vagy, kezed mely vonásai árulkodnak sikeres karrierről, illetve tudni akarod, milyen területen érdemes próbálkoznod?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A siker mindenkinek mást jelent. Egyeseknek például hatalmat, vagyont és hírnevet. Másoknak szerényebb igényeik vannak, de ők is azt szeretnék, hogy barátaik és kollégáik szűkebb körében sikeresnek számítsanak.

Ha lehetne mérni a siker szubjektív érzését, nem sok különbség volna a multinacionális vállalat igazgatója és egy idilli kisváros köztiszteletnek örvendő tanára között. Vizsgáld meg a kezed, és megtudhatod, milyen vonalak és formák árulkodnak arról, hogy jó esélyed van a siker valamely formájára.

Hosszú Jupiter-ujj

Érdemes alaposan megnézned a Jupiter-, vagyis mutatóujjadat, mert alakjából kiderül, mennyire vagy törekvő és motivált.

Ha az ujj hosszú, illetve jól fejlett, ambiciózus nő vagy, aki szereti magához ragadni az irányítást. Jellemző, hogy tűzön-vízen át megvalósítod az elképzeléseidet. Mindezen személyiségjegyek pedig valósággal predesztinálnak a sikerre.

Görbülő mutatóujj

Ha Jupiter-ujjad enyhe ívben meghajlik, képes vagy hobbidat karrierré változtatni. Ebben az esetben igen szerencsés embernek mondhatod magad, hiszen azzal a tevékenységgel kereshetsz pénzt, amit szeretsz.

Hosszú Szaturnusz-ujj

A sikeresség másik fontos tényezője a Szaturnusz-ujj - vagyis középső ujj - által jelképezett felelősségtudat és üzleti érzék. A hosszú Szaturnusz-ujj arra utal, hogy keményen megdolgozol a sikerért, nehezen adod fel a harcot. Ezt a hajlamot erősíti, ha a középső ujjadon hordasz gyűrűt - különösen, ha más ujjon nem.

Sorsvonal a Hold-dombról

Amennyiben sorsvonalad a Hold-dombon - vagyis a tenyér külső részének alján, a csukló fölött - ered, és egyenesen felfelé halad a tenyéren, az nem csupán sikerről, de hírnévről is árulkodik. Könnyen előfordulhat, hogy ismert közszereplővé válsz életed során.

A kéz alakja

Kezed alakjából derül ki, milyen személyiség vagy, milyen a vérmérsékleted, és ennek megfelelően életed mely területén számíthatsz sikerre. A tenyérjóslásban a négy elem mintájára négy különböző formát különböztethetsz meg: levegő, víz, tűz és föld.

Levegő-kéz - kommunikációs sikerek

Ha tenyered szögletes, ujjaid pedig hosszúak, kezed a levegő formába sorolható. Ez a kézforma elsősorban a kommunikáció terén tesz sikeressé, így érdemes újságírói vagy tanári pályát választanod, de akár a politika területén is sikeres lehetsz.

Víz-kéz - művészetek

A keskeny tenyér és a hosszú ujjak arra utalnak, hogy kezed a víz típusába tartozik. A siker érdekében elsősorban veleszületett érzékenységedet érdemes kamatoztatnod valamely művészeti ágban, például színészként vagy képzőművészként.

Tűz-kéz - üzleti világ

Ha tenyered hosszúkás, ujjaid azonban átlagos hosszúságúak, kezed a tűz típusába tartozik. Ez a kézforma dinamikus energiákat sejtet. Arra utal, hogy szeretsz kockázatot vállalni, és nem rémülsz meg a kétesélyes helyzetektől. Tűz-kezed üzleti életben elérhető sikereket sejtet.

Föld-kéz - a gyakorlati élet sikerei

Tenyered négyszögletes, ujjaid viszonylag rövidek? Kezed a föld típusába tartozik. Ez a forma arra utal, hogy kedveled a gyakorlati foglalatosságokat. Nem érdemes elvontabb foglalkozást választanod, sikereket érhetsz el például kertészmérnökként vagy akár építészként.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

kek no ekszerek
  • jelentés
  • személyiség

Miben vagy a legjobb?

Ezt is szeretjük