A leghatékonyabb júliusi szerelmi varázslat
Ha félsz, hogy elhagy a párod
A bolygóállások különösen kedvezőek arra, hogy megerősítsd a pároddal való kapcsolatodat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Még a legjobb házasságokban is előfordulnak olykor válságok vagy olyan pillanatok, amikor az egyik fél úgy érzi, nem kap elég figyelmet a másiktól. Ilyenkor a türelem és a várakozás mellett nem árt, ha tudatos lépéseket teszel azért, hogy átvészeljétek a válságot, és újraélesszétek a tüzet.

Sokat segíthet, ha közösen elevenítitek fel a régi szép időket egy közös utazással, illetve azzal, ha olyasmit csináltok, amit régen vagy sohasem próbáltatok ketten.
Emellett a júliusi bolygóállások különösen alkalmasak arra, hogy megerősítsd a hitedet saját magadban, és új lendületet adj a kapcsolatodnak. A következő háromlépéses varázslat pont ebben segít!

Szimbolikus kötés

A csomók a néphitben is mágikus jelentéssel bírnak, te pedig használhatod arra is a csomózást, hogy kettőtök kapcsolatát szimbolikusan megerősítsd. Ehhez szükséged lesz két darab színes textilszalagra. Kéket válassz, ha a hűséget szeretnéd megerősíteni, és sárgát, ha kommunikációs nehézségek merültek fel a kapcsolatban. Használhatod a kedvenc színeiteket is, ha úgy érzed, ez inkább szimbolizál titeket.

Készítsd ki a szalagokat, ám mielőtt összekötnéd őket, koncentrálj arra, amit szeretnél elérni - azt, hogy közelebb kerüljön hozzád a párod, hűséges legyen, illetve meg tudjátok beszélni a problémákat? Miközben a célodra koncentrálsz, kösd össze a szalagokat! Ha végeztél, ajánld fel őket annak, hogy a kapcsolat a lehető legjobban alakuljon. Ezután tedd a szimbólumot egy biztonságos helyre.

Fel is akaszthatod, és a legjobb, ha olyan helyre teszed, ahol a Nap és a Hold egyaránt éri. Egészen addig hagyd ott, amíg a kérésed valóra nem válik. Ezután leszedheted, ha akarod, de ne csomózd ki, és ne használd más varázslatokhoz!

A csomómágia egy finom módja annak, hogy megerősítsd a szándékod, mellyel befolyásolod egy helyzet kimenetelét. Ezenkívül más, konkrét lépéseket sem árt megtenned a kapcsolatban, de a csomók is gyakran meglepő eredménnyel járnak.

Lelki kötés

A következő lépést ugyanazon a napon is megteheted, de nem baj, ha vársz vele néhány napot. Három gyertyára, egy kézitükörre, a párod képére, egy tál vízre és némi rozmaringra lesz szükséged. Állítsd a kézitükröt magaddal szemben az asztalra, úgy, hogy egyenesen előre nézve lásd magad! Tedd a gyertyákat háromszög alakban a tükör köré! Tartsd a szemed elé párod képét, nézd egy darabig, miközben hagyod, hogy alakja minél tisztábban kibontakozzon lelki szemeid előtt, és éld át az érzéseket, melyeket iránta táplálsz!

Pillants felváltva a képre és az arcodra, miközben átéled a köztetek lévő szoros kapcsolatot! Ha úgy érzed, hogy nem vagytok elég közel, akkor gondolj minél több szeretettel a párodra, amíg úgy nem érzed, hogy szereteted ereje az ő érzéseire is hatással van. Most gyújtsd meg a gyertyákat, szórd a lángokba a rozmaringot, és küldd el a kívánságod az univerzumnak! Egy ideig éld át az elégedettséget, majd a vízzel oltsd el a gyertyákat!

Belső megerősödés

Az utolsó lépésnek az a célja, hogy tudatába kerülj külső és belső szépségednek. Abból indul ki, hogy ha te szépnek látod magad, a környezetedre is nagyobb hatást gyakorolhatsz. Ehhez egy piros gyertyára van szükséged, néhány szálra a hajadból, egy darab papírra, tollra, egy friss képre magadról és egy borítékra.

Nézz rá a képre, majd írd le a legkedvesebb tulajdonságaidat, azokat, amelyekre a legbüszkébb vagy! Ha kritikus gondolatok merülnek fel benned, fogadd el őket, de semmiképp ne támadd velük magad! Próbálj találni helyettük valami pozitívat, lehet az bármilyen apróság. Gyűjts minél több mindent, amivel elégedett lehetsz, és ha készen vagy, gyújtsd meg a gyertyát! Olvasd át még egyszer a listát, és közben képzeld el magad úgy, ahogyan szeretnéd, hogy lásson a párod! Ezután tedd a listát a borítékba, a hajjal együtt. Zárd le a borítékot egy kevés viasszal, és tedd el! Mindennap szánj egy kis időt arra, hogy feleleveníted a pozitív tulajdonságaidat, és számíts arra, hogy a párod is mielőbb látja majd rajtad a változást!

Ezt is szeretjük