A hűtlenség biztos jele a tenyéren

Nézd meg a pasi kezét!

Ha megtalálod párod tenyerén az úgynevezett Vénusz-gyűrűt, az okot adhat némi aggodalomra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember ősi vágya, hogy megtudja, mit tartogat számára a jövő. Ahogyan az élet sok más területére, úgy a szerelemre is igaz ez. Valószínűleg a párkapcsolat kezdetekor - de akkor is, ha már egy ideje együtt vagytok - felmerül benned a kérdés, mire számíthatsz a folytatás során. Kíváncsi vagy, mennyire lesz hosszú távú a dolog, érdemes-e tervezned?

A tenyérjóslás segítségedre lehet ennek eldöntésében. Esküvői ruháról szövögetett álmaidat érdemes pihentetned kicsit, ha kedvesed tenyerén megpillantod a Vénusz-gyűrűt. Ez a vonal ugyanis sok esetben arra utal, hogy a kéz gazdájának lételeme a flört, rendkívül szenvedélyes típus, aki nehezen marad hű választottjához.

A Vénusz-gyűrű

A Vénusz-gyűrű vagy más néven Vénusz-öv a szenvedély mélységét mutatja. Bár nem feltétlenül jelent erős szexuális étvágyat - olykor a vágyak a munkára vagy a hobbira is irányulhatnak -, a tapasztalat legtöbbször azt mutatja, mégiscsak erről van szó.

Ha a férfi tenyerén meglátod a Vénusz-gyűrűt, az arra utal, hogy könnyen kísértésbe esik, hajlamos a flörtökre, adott esetben kész a sorsot kísérteni egy irreális kapcsolattal.

Hol keresd a vonalat?

A félkörívű vonalat - amennyiben megtalálható a tenyéren - az ujjak töve és a szívvonal között kell keresned. Jellemzően az első és a negyedik tenyérdomb között fut - vagyis a középső és a gyűrűsujjat fogja közre.

De lehet ennél hosszabb vagy rövidebb is, illetve láncos vagy szigetes elrendezésű. Esetenként egész hosszában annyira erősen kirajzolódik, hogy szinte fővonalnak tűnik. Semmiképp nem szabad azonban összetévesztened a kettős szívvonallal, melynek más a jelentése.

Kettős szívvonal

A duplán futó szívvonal rendkívül szeretetteljes emberre utal. Az ilyen jellel megáldott embernek lételeme a másokkal való törődés, és adott esetben nem áll távol tőle az önfeláldozás sem.

Erős Vénusz-gyűrű

Talán hallottál már a tenyérjóslás azon szabályáról, hogy az erőteljesebb, kivehetőbb vonalak pozitívabb jelentést hordoznak. A kékkel jelölt Vénusz-gyűrűvel azonban nem ez a helyzet. A feltűnő, töretlen ívű félkör olyan személyre utal, akit a külvilág történései érzelmileg kizökkentettek, így könnyen letér kijelölt útjáról.

Például párkapcsolatban élve gondot okozhat, hogy sokszor nem tud ellenállni egy kis flörtnek vagy éppen félrelépésnek. Mindemellett hangulatingadozásai is szélsőségesek lehetnek: a depressziós hullámvölgyektől a felfokozottságig.

Mélyen ívelt Vénusz-gyűrű

Amennyiben a Vénusz-gyűrű félköríve egészen tisztán kivehető, párodat valószínűleg fogságban tartják az érzelmei. Ha olyan mélyen ívelt, hogy megközelíti, esetleg megérinti a rózsaszínnel jelölt szívvonalat, az arra utal, hogy szinte képtelen gátat szabni mindent elsöprő szenvedélyének. Amíg te vagy szenvedélye kizárólagos tárgya, ez hízelgő lehet, ám a hosszú távú kapcsolat tartósságát megnehezítheti.

Gyenge Vénusz-gyűrű

Ha a Vénusz-gyűrű szakadozott, a tenyér tulajdonosa jobban kézben tartja érzelmi reakcióit. Ő is érzékeny alkat, de a külső ingerek által nem annyira befolyásolható, mint az erős Vénusz-gyűrű gazdája. Kedvesed estében nincs szó az érzelmi energia túltengéséről.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Hány nő volt a párod életében?

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük