A 12 legnépszerűbb, szerelmet hozó tárgy
Tartsd otthon, hordd magaddal, vagy viseld őket, mert vonzzák a szerelmet, de segíthetnek újjáéleszteni a szenvedélyt is.

Dia

	Szív	Évezredek óta jelképezi a szív forma a szerelmet. Szív alakot bármiből kivághatsz, és hordhatsz szív alakú ékszereket is!

Szív

Évezredek óta jelképezi a szív forma a szerelmet. Szív alakot bármiből kivághatsz, és hordhatsz szív alakú ékszereket is!

Dia

 	Dió 	A dió az újrakezdés szimbóluma, ezért szakítás után különösen ajánlott a fogyasztása. Ősi termékenységszimbólum: gömb alakja a teljességet jeleníti meg, a kemény csonthéj alatt rejtőző mag pedig arra emlékeztet, hogy a fontos dolgokat erőfeszítéssel lehet elérni. Tegyél belőle olyan helyre, ahol szem előtt van, de még jobb, ha magadnál hordod! 	Kapcsolódó cikk: 	A 9 legerősebb szerelmet bevonzó tárgy »

Dió

A dió az újrakezdés szimbóluma, ezért szakítás után különösen ajánlott a fogyasztása. Ősi termékenységszimbólum: gömb alakja a teljességet jeleníti meg, a kemény csonthéj alatt rejtőző mag pedig arra emlékeztet, hogy a fontos dolgokat erőfeszítéssel lehet elérni. Tegyél belőle olyan helyre, ahol szem előtt van, de még jobb, ha magadnál hordod!

Kapcsolódó cikk:
A 9 legerősebb szerelmet bevonzó tárgy »

Dia


            	Delfinek
            	A feng shui egyik legkedveltebb szimbóluma a delfinpár, melyet szobor vagy kép formájában tegyél a szerelemsarkodba, így vonzhatod be a megértő társat.

Delfinek

A feng shui egyik legkedveltebb szimbóluma a delfinpár, melyet szobor vagy kép formájában tegyél a szerelemsarkodba, így vonzhatod be a megértő társat.

Dia

 	Madzag 	A madzag a szerelmi kötéseket és kívánságokat megerősítő jelkép, a csomó pedig védelmi szimbólum. Kívánj valamit, és közben köss össze két madzagot vagy szalagot, majd tedd ki az otthonodban, hogy emlékeztessen arra, így kötheted össze az életed egy másik emberrel. 	Kapcsolódó cikk: 	Karmikus kapcsolat fűz a párodhoz? »

Madzag

A madzag a szerelmi kötéseket és kívánságokat megerősítő jelkép, a csomó pedig védelmi szimbólum. Kívánj valamit, és közben köss össze két madzagot vagy szalagot, majd tedd ki az otthonodban, hogy emlékeztessen arra, így kötheted össze az életed egy másik emberrel.

Kapcsolódó cikk:
Karmikus kapcsolat fűz a párodhoz? »

Dia

	Jin-jang	A férfi és női proncípiumot megjelenítő jin-jang szimbóluma azt jeleníti meg, hogy a két energia nem létezhet egymás nélkül. Dísztárgyként használhatod, vagy medálként hordhatod.

Jin-jang

A férfi és női proncípiumot megjelenítő jin-jang szimbóluma azt jeleníti meg, hogy a két energia nem létezhet egymás nélkül. Dísztárgyként használhatod, vagy medálként hordhatod.

Dia

 	Rózsakvarc 	A kristályok közül a rózsakvarc hat legerősebben az érzelmekre, segítségével feloldhatod érzelmi blokkjaidat. Abban is segít, hogy eltávolítsd a negatív gondolatokat. 	Kapcsolódó cikk: 	Az 5 legerősebb szerelemhozó kristály »

Rózsakvarc

A kristályok közül a rózsakvarc hat legerősebben az érzelmekre, segítségével feloldhatod érzelmi blokkjaidat. Abban is segít, hogy eltávolítsd a negatív gondolatokat.

Kapcsolódó cikk:
Az 5 legerősebb szerelemhozó kristály »

Dia

	Piros ruha	A piros szín a flörtölni vágyók kedvence. Egy jól megválasztott darab nem csak figyelemfelkeltő, de szenvedélyes energiákat sugároz.

Piros ruha

A piros szín a flörtölni vágyók kedvence. Egy jól megválasztott darab nem csak figyelemfelkeltő, de szenvedélyes energiákat sugároz.

Dia

 	Falevelek 	A népi hiedelem úgy tartja, hogy akinek nincsen párja, annak fel kell írnia a kívánságát egy frissen letépett falevélre, majd szeles időben szélnek ereszteni. Ha ezt megteszi, három napon, három héten vagy három hónapon belül teljesül a kívánsága. 	Kapcsolódó cikk: 	Így tisztítsd meg a szerelmi karmádat! »

Falevelek

A népi hiedelem úgy tartja, hogy akinek nincsen párja, annak fel kell írnia a kívánságát egy frissen letépett falevélre, majd szeles időben szélnek ereszteni. Ha ezt megteszi, három napon, három héten vagy három hónapon belül teljesül a kívánsága.

Kapcsolódó cikk:
Így tisztítsd meg a szerelmi karmádat! »

Dia

	Madárpár	A madarak, elsősorban a gerlék évszázadok óta az idilli szerelem megtestesítői. Díszítsd a szerelemsarkot az őket ábrázoló képpel vagy szoborral.

Madárpár

A madarak, elsősorban a gerlék évszázadok óta az idilli szerelem megtestesítői. Díszítsd a szerelemsarkot az őket ábrázoló képpel vagy szoborral.

Dia

 	Piros gyertya 	A piros gyertya a szerelmi varázslatok elengedhetetlen kelléke. Miközben meggyújtod a gyertyát, képzeld el magadban a számodra ideális szerelmet, és maradj ebben az érzésben addig, amíg leég a gyertya. 	Kapcsolódó cikk: 	Képek! 7 kellék, ami nélkül nem működik a mágia »

Piros gyertya

A piros gyertya a szerelmi varázslatok elengedhetetlen kelléke. Miközben meggyújtod a gyertyát, képzeld el magadban a számodra ideális szerelmet, és maradj ebben az érzésben addig, amíg leég a gyertya.

Kapcsolódó cikk:
Képek! 7 kellék, ami nélkül nem működik a mágia »

Dia

	Tulipán	A rózsák mellett a tulipánok is a tiszta szerelem virágai. Tarts otthon belőlük, vagy viselj tulipán alakú medált, esetleg fülbevalót.

Tulipán

A rózsák mellett a tulipánok is a tiszta szerelem virágai. Tarts otthon belőlük, vagy viselj tulipán alakú medált, esetleg fülbevalót.

Dia

	Gránátalma	A gránátalma afrodiziákum, és a termékenység megtestesítője. Tarts belőle a konyhában!

Gránátalma

A gránátalma afrodiziákum, és a termékenység megtestesítője. Tarts belőle a konyhában!

Ezt is szeretjük
Szerző: Papp Zoé
Fotó: