A 12 legerősebb mágikus gyógynövény
Bizonyos növények segítőtársaid lehetnek szándékod megvalósításában.

Dia

 	Menta 	A könnyen termeszthető mentával nem csupán gyógyhatásai miatt érdemes megismerkedned. A növényt az ókorban afrodiziákumként és tisztítószerként használták. Te is segítségül hívhatod a pénz- és szerelmi varázslatokhoz.

Menta

A könnyen termeszthető mentával nem csupán gyógyhatásai miatt érdemes megismerkedned. A növényt az ókorban afrodiziákumként és tisztítószerként használták. Te is segítségül hívhatod a pénz- és szerelmi varázslatokhoz.

Dia

 	Rózsa 	A rózsa nem véletlenül az egyik legkedveltebb szerelmi ajándék. A szépség és a tartós szerelem virága, melynek a kapcsolat megerősítésében van szerepe, de vágyserkentőként is használják. 	Kapcsolódó cikk: 	Szerencse? Szerelem? Pénz? Segíthetnek bevonzani a kristályok »

Rózsa

A rózsa nem véletlenül az egyik legkedveltebb szerelmi ajándék. A szépség és a tartós szerelem virága, melynek a kapcsolat megerősítésében van szerepe, de vágyserkentőként is használják.

Kapcsolódó cikk:
Szerencse? Szerelem? Pénz? Segíthetnek bevonzani a kristályok »

Dia

 	Fahéj 	A fahéj illata megerősíti a pszichikus energiákat és spirituális meglátásokkal ajándékoz meg. Felébreszti a lelkesedést, és segít céljaid elérésében - akár pénzről, akár szerelemről van szó.

Fahéj

A fahéj illata megerősíti a pszichikus energiákat és spirituális meglátásokkal ajándékoz meg. Felébreszti a lelkesedést, és segít céljaid elérésében - akár pénzről, akár szerelemről van szó.

Dia

 	Bazsalikom 	Ez az erős aromájú, fűszerként is használt növény régen az ördögűzések elengedhetetlen kelléke volt. Alkalmas arra, hogy elűzze a félelmeidet, szorongásaidat és hozzásegítsen a magabiztos fellépéshez. 	Kapcsolódó cikk: 	Így tisztítsd meg a karmád! »

Bazsalikom

Ez az erős aromájú, fűszerként is használt növény régen az ördögűzések elengedhetetlen kelléke volt. Alkalmas arra, hogy elűzze a félelmeidet, szorongásaidat és hozzásegítsen a magabiztos fellépéshez.

Kapcsolódó cikk:
Így tisztítsd meg a karmád! »

Dia

 	Varázsmogyoró 	A varázsmogyoró az összetört szívek és a tönkrement kapcsolatok gyógyítója. Segít abban, hogy megtaláld az elásott kincset - akár a lélekben, akár a talajban. A varázsmogyoró szárított levelét forrázatként vagy füstölőben használd!

Varázsmogyoró

A varázsmogyoró az összetört szívek és a tönkrement kapcsolatok gyógyítója. Segít abban, hogy megtaláld az elásott kincset - akár a lélekben, akár a talajban. A varázsmogyoró szárított levelét forrázatként vagy füstölőben használd!

Dia

 	Édesgyökér 	Az édesgyökér szerencsehozó és vonzerőnövelő szer. Megszabadít a felesleges, ártó gondolatoktól. 	Kapcsolódó cikk: 	Rossz szellemek befolyásolják az életed? Ezek a jelei »

Édesgyökér

Az édesgyökér szerencsehozó és vonzerőnövelő szer. Megszabadít a felesleges, ártó gondolatoktól.

Kapcsolódó cikk:
Rossz szellemek befolyásolják az életed? Ezek a jelei »

Dia

 	Kakukkfű 	A kakukkfű oldja az elme blokkjait, így abban segít, hogy kívánságaid célba érjenek. Ha kakukkfűvel füstölsz, védelmet nyersz a rontás ellen, és ha belélegzed az illatát, száműzheted a rád ható negatív energiákat.

Kakukkfű

A kakukkfű oldja az elme blokkjait, így abban segít, hogy kívánságaid célba érjenek. Ha kakukkfűvel füstölsz, védelmet nyersz a rontás ellen, és ha belélegzed az illatát, száműzheted a rád ható negatív energiákat.

Dia

 	Levendula 	A levendula védelmet biztosít az ártó szándék ellen, és bőséget hoz az érzelmek valamint az anyagiak terén. 	Kapcsolódó cikk: 	Pénzhozó varázslatok »

Levendula

A levendula védelmet biztosít az ártó szándék ellen, és bőséget hoz az érzelmek valamint az anyagiak terén.

Kapcsolódó cikk:
Pénzhozó varázslatok »

Dia

 	Orbáncfű 	Az egyik legjobb természetes depresszió elleni szer a tiszta érzékelés, a jövőbe látás képességét erősíti, és nyitottá tesz a boldogságra. Jóslás előtt vagy közben igyál belőle egy bögrével!

Orbáncfű

Az egyik legjobb természetes depresszió elleni szer a tiszta érzékelés, a jövőbe látás képességét erősíti, és nyitottá tesz a boldogságra. Jóslás előtt vagy közben igyál belőle egy bögrével!

Dia

 	Rozmaring 	A rozmaring a házasság megerősítője és a kapcsolatot érintő varázslatok elengedhetetlen kelléke. Fokozza a szerelmet, a szenvedélyt és a szellemi energiákat, elűzi a depressziót és a negatív gondolatokat. 	Kapcsolódó cikk: 	Így vonzd be a szerelmet mágiával! »

Rozmaring

A rozmaring a házasság megerősítője és a kapcsolatot érintő varázslatok elengedhetetlen kelléke. Fokozza a szerelmet, a szenvedélyt és a szellemi energiákat, elűzi a depressziót és a negatív gondolatokat.

Kapcsolódó cikk:
Így vonzd be a szerelmet mágiával! »

Dia

 	Sáfrány 	A sáfrányt pénzhozó varázslatokhoz használhatod, ha a gyertyalángba dobsz belőle. Emellett testi vágyfokozó hatása is ismert. Ha szerelmedre az égiek áldását kéred, keverj belőle az ételbe!

Sáfrány

A sáfrányt pénzhozó varázslatokhoz használhatod, ha a gyertyalángba dobsz belőle. Emellett testi vágyfokozó hatása is ismert. Ha szerelmedre az égiek áldását kéred, keverj belőle az ételbe!

Dia

 	Zsálya 	A zsálya a bölcsesség és a védelem növénye. Fejleszti az intuíciót és belátást enged a spirituális szférákba. 	Kapcsolódó cikk: 	Az orrod előtt belevarázsolja a mobilt az üvegbe! Mi Dynamo titka? »

Zsálya

A zsálya a bölcsesség és a védelem növénye. Fejleszti az intuíciót és belátást enged a spirituális szférákba.

Kapcsolódó cikk:
Az orrod előtt belevarázsolja a mobilt az üvegbe! Mi Dynamo titka? »

Ezt is szeretjük
Szerző: Fábián Emese
Fotó: