A 12 csillagjegy titkos vágyai
Amit még magadnak sem vallasz be
Ne nyomd el a vágyaidat, hozd összhangba a mindennapjaiddal! Most megtudhatod, hogyan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ösztöneid által diktált titkos vágyak olykor ellentmondhatnak a józan észnek, illetve azoknak a hétköznapi dolgoknak, melyek között zajlik az életed. Néha benned is feléledhet a vágy, hogy olyat tegyél, ami nézeteiddel ellentétben áll. Ha odafigyelsz, meghallhatod a belső hangot - horoszkópunk segít.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos jegyedből fakadó vitalitásod és dinamizmusod szinte bámulatra méltó. Titkon arra vágysz, hogy energiáid az idők végezetéig kitartsanak. Nem szívesen veszed tudomásul, hogy a dolgok rendje szerint az ember már fiatal felnőttkorától kezdődően egyre inkább a szellemi-lelki világ felé fordul. Különböző mutatványokkal - sportteljesítmény, túlvállalás - próbálsz tenni a természet ellen. Magadnak sem vallod be, hogy az efféle erőfeszítések olykor a realitás határát súrolják, illetve esetenként akár át is léphetik azt. A legjobb, ha megpróbálsz kibékülni az éveiddel - inkább lazíts egy kicsit! Ne akarj mindenáron bizonyítani.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Fenntartással fogadsz minden változást, ami kizökkenthet a nyugalmadból. Nem csoda, hogy a Bika a zodiákus egyik legállhatatosabb jegye. Talán az egyetlen kivétel ez alól a szexualitás. Rendkívüli érzéked van a testi örömök élvezetéhez, amit adott esetben nem feltétlenül a pároddal élnél meg: titokban gyakran ábrándozol tüzes kalandokról. A legtöbbször azonban mindez megmarad a fantázia szintjén, és nem teszel semmiféle lépést ennek érdekében. Sőt, elcsábítani sem hagyod magad, hiszen ezzel a kemény munkával megalapozott, biztos hátteredet veszélyeztetnéd. Épp ezért inkább ne ítéld el azokat az embereket, akik tőled eltérően képesek a változtatásra, és nem maradnak benne a megszokásban.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Fizikailag, szellemileg és lelkileg egyaránt állandó mozgásban vagy. Mindez egyfelől lételemed, másfelől viszont - ha igyekszel is nem venni róla tudomást - időnként nagyon is kimerít. Titokban vágysz arra, hogy egy kis időre visszavonulhass, és helyre tedd magadban azt a hihetetlen mennyiségű információt, amit befogadtál. Mivel azonban ez számodra a stagnálással, rosszabb esetben a visszalépéssel egyenlő, inkább a környezetváltozásban és a társasági életben keresed a gyógyírt - a hiányérzetet pedig igyekszel elnyomni magadban. Merj néha kicsit lustálkodni, nyugodtan lazíts, ha arra vágysz. A felfokozott életritmussal csak magadnak okozol nehézségeket.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Lelked együtt rezzen szeretteidével. Csalhatatlanul érzékeled mindenkori állapotukat, és lehetőség szerint tenni is próbálsz jólétükért. A kiteljesedést a másokról való gondoskodás jelenti számodra, olyannyira, hogy hajlamos vagy az alárendelt szerepét is eljátszani. Titokban azonban vágysz arra, hogy olykor saját akaratodat érvényesítsd a környezeted fölött. Esetenként teszel is ezért, persze a saját kifinomult eszközeiddel, miközben arról győzködöd magad, hogy valójában csak a többieknek akarsz jót. Ha a titkos vágyad, hogy néha uralkodj is egy kicsit, ne nyomd ezt el magadban túl sokáig. Idővel ugyanis a felfokozott indulatok és az elfojtott vágyak könnyen visszaüthetnek.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlán jegyedből adódóan erősséged a vállalkozó szellem és a nagyvonalúság. Mindezzel nagyon is imponálsz a környezetednek, ami természetesen jóleső érzéssel tölt el, és mindent megteszel annak érdekében, hogy további pozitív megerősítéseket kapj. Néha azonban vágysz egy kis magányra, jólesne visszahúzódni az elefántcsonttornyodba, majd melegítőben, smink nélkül csak úgy lenni egy kis ideig. De mivel ezt a fajta lazaságot még önmagad előtt is szégyelled, a legritkább esetben engeded meg magadnak - jellemzően egy-egy kisebb betegség kényszerít rá. Pedig sokkal egészségesebb lenne, ha időnként képes lennél kicsit ellazulni, befelé figyelni, és nem csak a külcsínnel foglalkoznál.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Párkapcsolatod a kiszámíthatóságra épül. Szűz jegyedből adódóan mindezt nemcsak elvárod: társad a legnehezebb helyzetben is mindenféle fenntartás nélkül rád bízhatja magát. Számodra látszólag így kerek a világ - néha azonban úgy érzed, hiányzik az életedből az izgalom, a spontaneitás. Titokban azonban kicsit irigyled a flörtkirálynők könnyű sikereit - ez még akkor is így van, ha a csábítás nem a te műfajod, és különben sem bántanád meg azt az embert, aki mellett eddig tűzön-vízen át kitartottál. Arra viszont vigyázz, hogy pusztán megszokásból vagy még inkább az ismeretlentől való félelem okán ne maradj benne egy kapcsolatban sem. Ha agyad és szíved egyszerre súgja, hogy változtass, valószínűleg meg kell tenned.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Megjelenésed, fellépésed rendkívül megnyerő, amihez átlagon felüli kapcsolatteremtő képesség és diplomáciai érzék párosul. Mindez alapvetően belülről fakad, de persze az elismerés és a szeretet, amiben folyamatosan részed van, a legkevésbé sincs ellenedre. Hogy mind nagyobb mértékben részesedj belőlük, igyekszel mindenkinek megfelelni, ami egy idő után monotonná, ezáltal kimerítővé válik. Titkon vágysz arra, hogy néha jól megmondd a véleményed, vagy csapot-papot otthagyj - de nincs bátorságod megtenni, hiszen ezzel felborulna a számodra olyannyira fontos harmónia. Ugyanakkor legbelül érzed te is, hogy előbb-utóbb úgyis robban majd a sok elfojtott méreg - jobban teszed, ha inkább apránként engeded ki.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Önmagad és mások fölött egyaránt képes vagy uralkodni, és szinte sohasem száll inadba a bátorság. A fentiekből adódóan kiválóan boldogulsz az életben, amiből nem csak te, hanem a környezeted is profitál - egyebek között a nehéz vagy egyenesen kilátástalannak tűnő helyzetek megoldását is rendre rád hagyják. Egyfelől büszkeséggel tölt el, hogy mindig megtalálod a kiutat, ugyanakkor titkon vágysz rá, hogy valaki levegye a válladról a felelősség és a döntés terhét. Merj néha kicsit sebezhetőbb lenni. Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha időnként megmutatod gyengébb oldaladat is. Azok, akik igazán közel állnak hozzád, semmivel sem tartanak majd kevesebbnek ezért.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas jegyedből adódóan a magad kissé idealisztikus módján igyekszel jobbá tenni a világot. Ez az ambíciód akkor sem hagy alább, ha stabil párkapcsolatban élsz, illetve családot alapítasz, ám a körülmények sokszor akadályoznak a megvalósításban. Emiatt időnként gúzsba kötve érzed magad, és titokban arra vágysz, hogy minél messzebb fuss - egészen odáig, ahol újra önmagad lehetsz. Ilyenkor valóságos belső harcot vívsz, amiben általában a szeretteid iránt érzett felelősség kerekedik felül. Azt azonban mindig tartsd szem előtt, hogy csak akkor válaszd az állandóságot az újítás helyett, ha ez valóban kielégít téged. Ha úgy érzed, szabadságod kimondottan korlátok közé szorult, merj változtatni.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Az állatöv legállhatatosabb jegye a tiéd. Bakhoz méltó módon kitartóan haladsz a cél felé, senki és semmi nem rettenthet vissza. Saját gyengeségeiddel is megküzdve, zokszó nélkül viselsz minden viszontagságot. Néha azonban te is elfáradsz, és ilyenkor bizony jólesne, ha valaki - ha csak átmenetileg is - tehermentesítene. De mivel ezt a vágyadat önmagad előtt is mélységesen szégyellnéd, a körülötted lévőkkel szemben érzett felelősségtudatra hivatkozva eltökélten mész tovább az úton - a teljes szellemi-fizikai kimerülés kockázatát is vállalva. Pedig te vagy az, aki leginkább rászorul a pihenésre a zodiákusban. Épp ezért jó lenne, ha néha hallgatnál a belső hangra, és nem csak a munka, munka, munka lenne a fő vezérelved.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A kísérletező kedvtől és a nyughatatlanságtól hajtva újabb és újabb vizekre evezel. Vízöntőként ott találod meg a lehetőséget az önmegvalósításra, ahol elavult struktúrákat rombolhatsz le, és valami újat hozhatsz létre. De ez a fajta ötletgazdagság - legalábbis egy ponton túl - kényszerként nehezedhet rád. Ilyenkor titokban arra vágysz, hogy ne kelljen semmin gondolkodnod, legszívesebben csak sodródnál az áramlással. Mivel azonban ezzel egy szempillantás alatt lerombolnád a rólad kialakult imidzset, nem engedsz meg magadnak efféle elhajlást. Pedig testednek, lelkednek is szüksége lenne egy kis megnyugvásra. Ne szégyelld hát az ilyen jellegű vágyaidat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Erősségeidet az odaadás, az együttérzés és a rendkívül megbízható ösztönök jelentik. Minden lehetséges módon igyekszel a hasznára lenni a környezetednek. A karriervágy már nem fér bele az értékrendedbe, mint ahogy az anyagi javakat sem tartod túlságosan sokra. Ennek megfelelően kicsi a valószínűsége annak, hogy valaha is meggazdagodsz. Titkon azonban téged is csábít a gondtalan élet, és gyenge pillanataidban akár néhány elvedet is feladnád, hogy ezt elérd. Talán ideje lenne mérlegelned, illetve szükség esetén akár szembe is fordulnod az elveiddel. Hallgass a titkos vágyaidra!

Ezt is szeretjük