Mit mesél rólad az A betűd? Elemezd egy percben, mint a grafológusok
Egyetlen kicsi betű is hihetetlenül beszédes.

nagykep?cikkid=168434&kep=kez-ceruza-notesz-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak a beszéded vagy a mozdulataid, de a kézírásod is bemutat téged: egyetlen betűből is rengeteg következtetés vonható le. Cikkünkkel most az A betűdet elemezheted, mely betű a grafológia szerint énkép-betű, és a teljesítménnyel, a munkával kapcsolatos érzéseket tükrözi: tudd meg, rólad mit árul el, hogyan írod! Írd le egy papírra legalább tízszer azt a szót, hogy vadkacsa, így megfelelő mennyiségű A betűd lesz az általános következtetések levonásához.

Az elemzéshez vedd szemügyre A betűid nagyságát, formáját, jellegét. Érdemes jelölnöd magadnak a szembeötlő jellegzetességeket. Ha készen vagy, vesd össze A betűidet a képen láthatókkal! Amelyikhez hasonlít a te A betűid többsége, vagy amelyikek tulajdonságait felfedezed a tieiden, azokat a jellemzéseket olvasd el.

1 - ha az A betűd szára kisebb, mint betűd körkörös alakú része, szorgalmad és teherbírásod megengedné, hogy több munkát bízzanak rád.

2 - minél inkább hasonlít az A betű ahhoz, amire első osztályban a tanító néni tanított, annál pozitívabb a viszonyod a munkádhoz.

3 - a terpeszkedő A betű arra utal, hogy nem vagy túl motivált a munkádban. Az össze nem érő körvonal arra utal, itt nem egészen találtad meg a számításod.

4 - ha az A betűd szűk, inkább ovális, mint kerekded, akkor szorongás, stressz lehet benned a munkád miatt. Nem biztos, hogy a legjobb helyen dolgozol.

5 - ha az A betűd szára magasabbra ér, mint betűd körkörös alakú része, munkád kimerít, és túlterhelt vagy. Hihetsz magadban, de érzed, hogy mindez sok.

Ezt is szeretjük