8 hétköznapi tárgy, ami balszerencsét hoz
Szabadulj meg tőlük!
Nem is gondolnád, de bizonyos tárgyak balszerencsét hozhatnak az életedbe. Dobd ki őket!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sorozatos balszerencse keseríti meg az életed? Nem találod a nagy Ő-t, soha nincs elég pénzed, nem akar összejönni egy jó munkahely sem?

Érdemes lenne átgondolnod, mi okozhatja mindezt. Eljársz ismerkedni? Jelentkezel álláshirdetésekre? Igyekszel jól beosztani a pénzed?

Ha a válaszod valamennyi kérdésre igen, és úgy érzed, mindent megteszel, hogy a dolgaid pozitív irányba mozduljanak el, akkor gyanús, hogy valamilyen tőled független negatív erő befolyásolja az életedet.

Nem kell azonban beletörődnöd a sorozatos pechbe. Ha jól átgondolod a dolgokat, akkor akár már ma tehetsz annak érdekében, hogy a sok rossz eltűnjön a mindennapjaidból, és helyükre bevonzhasd a pozitív eseményeket. Mindössze ki kell iktatnod az életedből a balszerencsét hozó tényezőket.

Ártó tárgyak

Ezoterikus nézetek szerint az egyik ilyen balszerencsét hozó tényező az lehet, ha a lakásodban olyan tárgyakat helyezel el, amelyek negatív energiákat hordoznak.

Kíváncsi vagy, mely tárgyak ezek? Akkor nézegesd meg az alábbi galéria képeit! Ha ráismersz közülük valamire az otthonodból, már meg is van, mi okozta az életedben a sorozatos kudarcot. Szabadulj meg tőle, és egy csapásra megváltozhatnak a dolgok.

Ezt is szeretjük