3 szilveszteri szerelmi varázslat, hogy ne maradj egyedül az új évben
Szeretnél a jelenlegi egyedülálló állapotodon változtatni? Akkor hívd segítségül bűbájos éned!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglátni és megszeretni sajnos sokszor nem is megy olyan egyszerűen. Ha azt szeretnéd, hogy 2012 a romantikáról szóljon, akkor hívj segítségül szerelemhozó varázslatokat!

Gondolaterősítő igézet

Ahogyan a kimondott szónak, úgy az írottnak is nagy ereje van, pláne akkor, ha még meg is spékeled egy kis bűbájjal. Egy négyzet alakú papírra írd fel piros tintával, hogy mit vársz a szerelemtől az új évben. Lehet egészen részletes is a lista, sőt, azt se felejtsd feltüntetni rajta, hogy milyen határidővel várod a szőke herceg megjelenését.

Amikor készen vagy, szórj rá valamilyen szerelemhozó növényt - például ürmöt, rózsát vagy levendulát -, csavard fel a papírt úgy, hogy szóródjon ki belőle semmi, végül kösd át egy piros szalaggal. Gyújts fehér gyertyát, ismételd el hangosan mindazt, amiket leírtál, majd égesd el a papírt. Miközben lángra kap, ismételd el háromszor, hogy az új év szerelmet hoz, mint valami mantrát. Aztán már csak annyi teendőd van, hogy nyitott szemmel járj 2012-ben.

Szív küldi

A következő varázslathoz szintén egy darab papírra lesz szükséged. Rajzolj tíz szívet egy lapra egymás alá. Legyenek elég nagyok, hogy bele tudd írni azokat a tulajdonságokat, amiket a legfontosabbnak tartasz egy férfiban, legyen az külső vagy belső jegy. Amikor mindegyikbe került valami, vágd ki a szíveket.

Gyújts meg egy fehér gyertyát éjfélkor, és miközben elégeted egyesével a szíveket, mondd ki hangosan is, amit a lapra írtál. Végül összpontosíts arra, hogy mindez valóban megjelenik majd az életedben, és fújd el a lángot. Úgy tartják a varázslat hívői, azzal, hogy elfújod a gyertyát, elfújod a kérésedet is, ami addig száll, míg meg nem találja azt a férfit, akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek.

Szerelmi bájital

Habár általában a mesékben szokott a gonosz szerelmi bájitallal kapcsolatos fondorlatokat szőni, nem minden esetben jelent rosszat ez az ital. Sőt, ha jó időben, megfelelő igézet társaságában fogyasztod, akkor akár segítségedre is lehet.
Keverj össze 2 dl gránátalmalevet egy csipetnyi gyömbérrel és ugyanennyi fahéjjal.

A gránátalmát színének és formájának köszönhetően a szerelem szimbólumaként tartják számon, míg a benne található magvak a bőségre és a termékenységre utalnak. Ezzel szemben a gyömbér és a fahéj kitűnő afrodiziákumok, vagyis a három hozzávaló együtt testesíti meg a lelki és testi kapcsolatot is.

Amikor éjfélt üt az óra december 31-én, gyújts meg egy fehér gyertyát, és mondd ki hangosan, hogy mit szeretnél az új évben. Vigyázz, mert a varázs csak egy percig érvényes, úgyhogy szorít az idő. Végül idd meg a gránátalmás bájitalt.

Te mit vársz az újévtől? Szerelmet, netán valami mást?

Ezt is szeretjük