3 árulkodó jel, hogy rontás van rajtad
Valahogy mostanában nem jönnek össze a dolgok? Minden kicsúszik a kezedből? Lehet, hogy rontás van rajtad. Segítünk, hogyan távolítsd el!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Attól, hogy soha nem hiszel semmiféle természetfeletti vagy megmagyarázhatatlan dologban, még előfordulhat, hogy éppen ilyen történik veled. Egyik pillanatról a másikra megváltozhat életed üteme. Van, amikor semmi sem sikerül. Elejted, kicsúszik, összetöröd, lelököd, elkésel, lemaradsz, elalszol, belelépsz, sőt még a munkádat sem tudod a megfelelő tempóban végezni. A problémákra a megoldást gyakran a háttérben kell keresni.

A rontásról

A mágia kutatói a mai napig állítják, hogy boszorkányság és bűbáj létezik. Ma már parapszichológiának nevezik, és megpróbálnak tudományos magyarázatot találni néhány jelenségre.

A mágia formáit már a kezdetektől fogva megkülönböztették. Nem csak a szándék tesz különbséget a jó és a rossz, a fehér és a fekete mágia között, hanem az is, hogy mire irányul. Ha valaki megpróbál egy emberi lélekkel operálni, akárcsak egy szerelmi kötéssel, akkor már fekete mágiáról beszélünk. Persze a mágia sötétebb ágának vannak jellemzőbb megnyilvánulásai is. Például a rontások.

A fekete mágia hívei mondták ki a rontást, a fehér mágia követői pedig megszabadították a rontás célszemélyét attól. Mégis gyakran előfordul, hogy a rontás nem direkt, hanem valakinek a felindultságában érkezik, és még a rontást küldő személy sem tudja pontosan, hogy mit is csinált.

3 jel, hogy rontás van rajtad

 • Szinte csak rossz dolgok történnek veled. Bármibe is fogsz, mindig balul sül el, folyamatos kudarcok követik egymást. És akármennyire is erőlködsz, nem tudsz ezen változtatni.
 • Az emberek – a barátaid és a rokonaid egyaránt – elfordulnak tőled, természetesen látszólag ok nélkül. Ha megkérdezed őket, mégis miért nem állnak melletted, nem tudnak pontos választ adni, csak azt, hogy egy furcsa érzés miatt inkább elkerülnek. Vagy nem mondanak semmit.
 • Te is rontást helyezel az emberekre - persze akaratlanul. Ha dühös, ingerült vagy, félnek a szemedbe nézni, mert fogva tartod az emberek tekintetét, és a tiéd nem ígér sok jót. Ez az eset a legtöbbször a karrierista emberek esetében fordul elő.

Hogyan derítsd ki, hogy kitől származik a rontás?

Mielőtt hozzákezdenél a rontás eltüntetéséhez, érdemes kiderítened, hogy ki az, aki árthat neked. Számos módszer létezik a „varázsló” leleplezésére, de a régi feljegyzések alapján a leghatásosabbnak az alábbi módszert tartják.

Nagypéntek napján gyújts meg egy fűzfa- vagy nyárfaágat, esetleg valamelyik forgácsát. Ha még biztosabbra akarsz menni, vegyél magadhoz egy berkenyeágat, és a húsvéti istentisztelet alatt szorongasd meg jól azt. A rontást küldő személy ezeket megérzi, és hamarosan jelentkezni fog nálad. Azonban az első és legfontosabb dolgod a varázslat tisztázása legyen, mert lehet, hogy nem is akarattal csinálta.

Hogyan szabadulj meg az ártó szellemtől?

Ha valóban úgy érzed, hogy sötét erők keserítik meg az életed, a legegyszerűbb és legbiztonságosabb felkeresni egy jó szakembert, és az ő segítségével megszabadulhatsz az átoktól.

Védd meg magad a rontással szemben!

Ha már egyszer megtapasztaltad, hogy milyen érzés a rontás, akkor biztos nem akarsz újabbat. Megvédheted magad a hagyományos, jól bevált eszközökkel, amelyek - bár elsőre furcsának tűnhetnek - nagyon hasznosak. Pár tipp az ártó szellemek távoltartásához:

 • Hordj egy gerezd fokhagymát mindig a táskádban!
 • Havonta legalább egyszer préseld össze a hagymát, és tisztítsd meg vele a kezed!
 • Vedd körbe a lakóterületed borostyánnal!
 • Dugj egy harisnyába egy pici pénzérmét, és rejtsd el a fiók mélyére!
 • Végy egy fejkendőt, hímezz rá egy keresztet, és használd díszterítőként!
 • Tűzz mindig a ruhádba egy fej nélküli gombostűt!

OLVASD EL EZT IS!

par fa
 • karma
 • horoszkóp

Szerelmi karma

lead no szabadban
 • karma
 • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük