3 jel, hogy láthatatlan energiavámpír van a közelben
Ha állandóan fáradt vagy
Ha állandóan fáradtság gyötör, gyanakodj az energiavámpírokra!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az energiavámpírok manapság ugyanolyan zajos sikert aratnak az ezotéria hívőinek köreiben, mint a filmvászon jóképű vérszívói a tinilányok között. Ezek az életenergiát elszívó lények a környezetedben élnek, felbukkanhatnak az anyukád, a legjobb barátnőd, sőt, még a párod képében is.

Azonban nem minden energiavámpír érzékelhető az emberi szemmel, asztrális síkon is léteznek olyan energiák, amelyek megfosztanak téged az életerődtől. Ismerd fel őket, és ne hagyd, hogy legyőzzenek!

A láthatatlan életelszívók

Ezek az energiák nem szükségszerűen démoni szellemek, és nem is feltétlenül a fekete mágia termékei. Barátaid, családod, munkatársaid vagy szomszédaid negatív gondolatai és érzelmei is felelősek lehetnek egy effajta szerencsétlen helyzetért. A lényeg az, hogy ezek a negatív energiák telepatikus úton jutnak el a tudatalattidba.

A legtöbb lelki támadás az asztrális síkról indul ki. A számtalan láthatatlan fizikai, mentális, érzelmi és spirituális erő találkozása a hangokkal, színekkel, szagokkal és a földi sík természetes jelenségeivel együttműködve a negativitás folyamatos korlátját hozza létre.

Nyugtalan éjszakák

A lelki támadások ezen fizikai bizonyítékainak magyarázatai közé tartoznak az asztrális síkon lezajló összecsapások. Lelked minden testen kívüli élmény során az asztrális síkra kerül. Minden álom testen kívüli élménynek számít. Az asztrális sík a szellemek és a kopogó szellemek lakhelye. A halálközeli élményekről szóló beszámolók szintén ezt a dimenziót írják le.

Ha asztráltested valamilyen traumát szenved el az asztrális síkon történő utazása során, annak következményei megjelenhetnek fizikai testeden. Nyugodtan hasonlíthatod ezt ahhoz, amikor stigmák jelentkeznek a szentek vagy más emberek testén. Az asztrális test ellen elkövetett bármilyen támadás vagy az asztrális testet ért trauma zavart okoz az étertestben, és ez látható jegyeket mutathat a fizikai testen.

Negatív érzések ébren és álomban

A lelki támadások e típusa a gondolatformákra hasonlít, azonban van egy lényeges különbség köztük. Ha ez a gyakran szürke és színtelen ektoplazma materializálódik egy személy gondolataiból, ez az anyag saját életre kel. Ha nem nyer megerősítést, az ektoplazmikus támadó gyengülni kezd, majd eltűnik.

Míg a gondolatforma pusztán a lelki támadás elkövetőjének engedelmeskedik, az ektoplazmikus lények megalkotják és végrehajtják a saját terveiket. Ez utóbbi manifesztációt megfelelő figyelemkoncentrációval bárki, bármikor képes létrehozni.

Az erősen negatív töltésű érzelmek, például a gyűlölet, a harag, a féltékenység a felelősek az ilyen lelki támadások elszabadulásáért. Megteremtése után az ektoplazmikus támadó engedelmeskedni fog létrehozója gondolatainak, de csak rövid ideig. Ezután elszabadul, és alvás közben okoz károkat az embernek. Végül ez a negatív erő elgyöngül, majd távozik az univerzumból, hacsak speciális fekete mágikus technikák alkalmazásával életben nem tartják.

Hirtelen hangulatváltozás, hallucináció

A lelki támadások egyik fő tünete az érzelmi töltésű mentális konfliktusok sorozatának nevezett jelenség. Ez nem más, mint a megtámadott személy tudatosságának folyamatosságában bekövetkezett váratlan változás, melynek hatására az adott személy gyakran zavarttá, határozatlanná, közönyössé vagy visszahúzódóvá válik. Az ilyen ember hallucinációkat tapasztalhat, érzéki csalódásai lehetnek, és különösen könnyen befolyásolhatóvá válik.

A láthatatlan energiavámpírok hatásai lehetnek a megváltozott hiedelemrendszer, értékrend és szokások; az összezavarodott családi kapcsolatok, házasságok és barátságok; továbbá szélsőséges esetben önpusztító, erőszakos vagy bűnöző hajlamok is jelentkezhetnek. Ezen esetekben nem egyszerűen fokozatos változásról van szó: hirtelen valami teljesen zavart, új viselkedési forma jelenik meg.

Az érzelmi töltésű mentális konfliktusok áldozatai gyakran feladják a harcot, mintha egy belső hang azt parancsolná nekik, hogy egyetlen kérdés nélkül adják meg magukat, hagyják, hogy megtörténjenek a dolgok, illetve engedjék ki kezükből akaratuk irányítását.

Ez az egyszeri kapituláció láncreakciót indít el, és érzelmi töltésű mentális konfliktusokhoz vezet. Ilyenkor az agyban holografikus krízis lép fel. Az adott személy többé már azonos saját régi, jól működő énjével - személyisége szó szerint kettéhasad, és folyamatos támadásoknak van kitéve.

Cikkünk megírásában Dr. Bruce Goldberg Energiavámpírok című könyve segített, amely az Édesvíz Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük