3 árulkodó jel, hogy előző életedben is ismerted a párod
Néha olyan érzésed van, hogy már régóta ismered a párod? Lehet, hogy nem véletlenül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A reinkarnáció ezoterikus körökben olyan tény, ami nem csak az előző életek felkutatása miatt fontos, de kihatással van a jelenre is.

Akik hisznek a lélekvándorlásban, azok állítják, hogy korábbi életeink szereplői a jelenben is velünk vannak, legfeljebb más alakban. 

Ellenségből barát?

Azok, akik részt vettek már reinkarnációs utazáson – regressziós hipnózis néven ismert -, sokszor számoltak be ismerős alakokról és személyiségekről, akik az aktuális életükben is jelen vannak, azonban ezek az emberek legtöbbször más szerepben bukkannak fel, mint a korábbi életben.

Lehetséges, hogy aki előzőleg a testvéred volt, az most az édesanyád, esetleg a nagypapád. Sőt, előfordulhat, hogy aki az akkori legjobb barátodat netán ellenségedet személyesítette meg, most a párod. 

Ismerős helyzetek és gesztusok

A déja vu gyakran játszik az emberi érzékekkel, valószínűleg veled is nem egyszer előfordult már, hogy ismerősnek éreztél egy adott szituációt, élethelyzetet, mintha már korábban megtörtént volna.

Ha ez a benyomás a pároddal kapcsolatos helyzetben adódik, akkor nagy valószínűséggel már egy korábbi létben is ismertétek egymást és megéltetek egy hasonló pillanatot.

Még inkább nagyobb esély van erre, ha nem csak a lejátszódó jelenet tűnik ismerősnek, hanem a gesztusok, sőt akár a mondatok is. Általában az előző életben viselt személyiségjegyek és -lenyomatok kihatnak a jelenlegi életre is, tulajdonképpen a karmikus utadhoz tartoznak, ezért előfordulhat, hogy egy mosoly, egy gesztikuláló karlendítés, vagy akár egy elejtett félmondat rendkívül ismerősnek tűnik.

Azonos hullámhosszon

Vannak emberek, akik már az első pillantás alkalmával úgy érzik, mintha ismernék egymást. A romantikus, szerelem első látásra azonban lehet, hogy sokkal mélyebbre és régebbre nyúlik vissza, mint azt hiszed. Ha már az első randi alkalmával is olyan fesztelenül beszélgetnek, mintha évek óta jóban lennétek és a későbbiekben is teljesen közös hullámhosszon vagytok, akkor felmerülhet, hogy egy korábbi inkarnációtokban már találkoztatok.

Ezért van az, hogy nem csak ismeritek egymás ízlését, de még akár egymás gondolatát, mondatát is könnyedén befejezitek. Közös az érdeklődésetek és pontosan tisztában vagytok vele, hogy mire vágyik a másik. Ez akár ijesztő is lehet, azonban nem az, hiszen azért kaptátok a lehetőséget a kapcsolat kialakítására, hogy a korábbi karmátokat végre beteljesítsétek.

Sorsszerű szerelem?

A karma vajon valóban meghatározza a szerelmi életedet? Ha még több információra vagy kíváncsi, nézd meg, mit mond Nahóczky Ilona asztrológus!

Erős vágy

Amikor a zsigereidben érzed, hogy valamiféle mágnes vonz a párodhoz, azt nyugodtan veheted árulkodó jelnek. Az erős érzések vagy éppen amikor görcsbe rándul a gyomrod akár hányszor csak a közelébe kerülsz, a karmád jelzései arról, hogy volt már dolgotok egymással. A szokatlan testi reakciók ne hozzanak zavarba, ugyanis ha valaki iránt már az első pillantás alkalmával ilyet érzel, az utalhat arra, hogy a lélekpároddal hozott össze a sors.

Ugyanakkor nem csak a heves szerelem adhat okot a gyanakvásra, hanem az is, ha kezdetben ki nem állhattátok egymást, mégis kapcsolattá fejlődött az ismeretségetek. Az ellenszenv is nagyon erős érzelem, és ha ez már korán kialakul, akkor az jelentheti az előző életben szerzett rossz tapasztalatot az illetővel. Ebben az esetben most azért találtatok egymásra, hogy megoldjátok, amit egy korábbi inkarnációban nem sikerült, és az is elképzelhető, hogyha sikerül a sorsotokat beteljesíteni, a kapcsolat véget ér.

Hiszel a reinkarnációban?

Ezt is szeretjük