2 bűbáj, amivel megtalálhatod a nagy Őt
Ha nincs szerencséd a szerelemben, akkor fordíts a kockán egyszerű varázslatokkal, és vonzd be az igazit az életedbe.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szingli életforma sok kötöttségtől mentes, amelyet egy párkapcsolat amúgy megkívánna, de ha magányosnak érzed magad, és szeretnél végre egy igazi társat magad mellé, akkor akár az ezotériához is fordulhatsz segítségért.

Habár a középkorban a boszorkánysággal megvádolt nőket megégették, manapság már nem valószínű, hogy néhány egyszerűbb bűbáj alkalmazása esetén máglyahalálra ítélnek. A következő igazán könnyű varázslatokat bárki el tudja végezni, nincs hozzá szükség semmilyen hókuszpókuszra, csak nagyon erős koncentrációra.

A jövőbe látó levél

A jövőbe látó levél megírásával kapcsolatban fontos megengedned magadnak, hogy teljesen őszinte légy, és igazán belemerülj a folyamatba. Ez a te életed, és minden lehetséges! Dobd sutba az óvatoskodást, és a szívedre hallgatva írd meg a levelet, hogy valóban megtaláld a nagy Őt.

A levél megírásának nagyon könnyed és szabadon áramló folyamatnak kell lennie, mert ilyenkor a tudatalattid kéred meg, hogy vegye át az irányítást, és bizonyos tekintetben megkerülöd a racionális elme szűrőit. Olyan helyen fogj neki az írásnak, ahol kényelmesen érzed magad, ahol lelkesítőnek találod a környezetet - vagyis olyan helyen, amely elősegíti a tudatalattiddal való közvetlen párbeszéd áramlását.

A jövőbe látó levelek olyan formában íródnak, mintha valakihez szólnának, és mintha már megtörtént dolgokról szólnának. Az írás során használt igeidő nagyon fontos a folyamat szempontjából. A fogalmazásod tartalmazzon sok leírást, használj érzékletes nyelvezetet. Ugyanakkor ne merülj el túlzottan a részletekben, mert ezzel érvényteleníthetsz más lehetőségeket.

Így készítsd!

Nyiss egy erőkört, gyújts gyertyákat, füstölőt, majd ülj be a kör közepére. Lélegezz mélyeket, hunyd le a szemed, és képzeld el magad egy olyan életben, ahol minden pontosan olyan, amilyennek szeretnéd. Csak ezután fogj neki a levélírásnak. Amikor elkészültél, kijavítottál benne mindent, akkor készíts róla másolatot, és az egyik példányt zárd borítékba. Olvasd el minden éjjel, közvetlenül elalvás előtt a magadnál tartott papírlapot, egy teljes holdcikluson keresztül.

Szerelem és számmisztika

Ha úgy érzed, a szerelmi életed nem úgy alakul, ahogyan tervezted, akkor a számmisztikát is bátran segítségül hívhatod!

Vonzd magadhoz az ideális társat!

Az ideális társról kialakított kép akár valóra is válhat, ha olyan bűbájt alkalmazol, amellyel magadhoz vonzod az eszményi másik feledet. Egészen pontosan határozd meg, hogy milyen típusú az a férfi, akit magad mellé képzelsz. Teljesen merülj el a gondolataidban, ne hagyd, hogy bármi megzavarjon. A legjobb, ha minden esetleges zavaró tényezőt - például telefont és csengőt - kiiktatsz a varázslat idejére.

A fejedben állíts össze egy listát, amely az ideális jelölt tulajdonságait tartalmazza. Fogalmazz mindig világosan, akár szerkeszd át időnként a saját gondolataid, ha úgy érzed, még van mit csiszolni rajta.

Így csináld!

A bűbáj megkezdéséhez nyiss egy erőkört. Gyújts zöld vagy fehér gyertyákat, majd oltsd le a lámpákat, és lazítsd el magad teljesen. Vegyél néhány mély lélegzetet, és gondolj arra, hogy ezen az estén nagyon fontos, jelentőségteljes dolgod van. Ezután koncentrálj erősen a listádra, térj ki egészen részletesen mindenre - milyen kapcsolatra vágysz, milyen legyen a férfi személyisége, fizikai tulajdonságai, értékei, illetve bármi, ami eszedbe jut.

Ne kapkodd el, és ügyelj rá, hogy a listádon csak pozitív tulajdonságok szerepeljenek. Ezután gyújts füstölőt, majd megint lazítsd el magad, és lélegezz mélyeket. Zárd be a kört, majd járj nyitott szemmel, ugyanis az igazi bármikor és bárhol feltűnhet.

Cikkünk megírásában Stacey Demarco A nőiség varázsa című könyve segített, mely az Édesvíz Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük