Heti horoszkóp január 30-tól február 5-ig: a Bikát szerencse éri, a Szűz örömhírt kap

A héten izgalmas dolgok következnek be a horoszkóp szerint.

GettyImages-857079044
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezen a héten is sok érdekességre lehet számítani, és megéri nyitott szemmel járni, hiszen most sokakat érhetnek váratlan, pozitív meglepetések.

Kisebb-nagyobb izgalmak várnak, a munkahelyen, a párkapcsolatban vagy a családi kapcsolatokban is beállhatnak kedvező változások - érdemes lecsekkolni, mit állít a horoszkóp!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra - és ez a mondás különösen igaz erre a hétre, nagyon fontos ügyben történhet előremozdulás. A munkahelyeden is változás állhat be, kéréseid most meghallgatásra kerülhetnek. A pároddal sikerül egy régi sérelmet megbeszélnetek, és megbocsájtanotok egymásnak, ha szingli vagy, most több udvarló is érkezhet egyszerre. Horoszkópos ékszer»

Bika (IV. 21. - V. 21.)

Most nagy szerencse érhet a pénzügyek terén, egy kiváló lehetőség hullhat az öledbe, amit nem érdemes kihagyni. Munkahelyeden a szokottnál kreatívabb és motiváltabb lehetsz. Ezen a héten a pároddal véghez visztek egy olyan feladatot, amit már régóta terveztek, ez pedig összekovácsol titeket. Ha szingli vagy, nem árt nyitott szemmel járni, mert megismerheted a nagy Őt. Horoszkópos ékszer»

Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Hasznos tanácsokat kaphatsz másoktól, érdemes hallgatni a jóakarók bölcseleteire, mert profitálhatsz belőlük. Egy rég nem látott ismerős segíthet megoldani egy olyan problémát, amivel már évek óta küzdesz. A párkapcsolatodban szintet léptek, és sokkal szorosabban fogtok egymáshoz kötődni, mint eddig, szingliként pedig új, érdekes kalandokban lehet részed. Horoszkópos ékszer»

Rák (VII. 22. - VIII. 22.)

Elkerül a stressz és a rosszkedv ezen a héten, és olyan erőt fogsz érezni magadban a munkavégzésre, amit már jó ideje nem tapasztaltál. Lelkesedésedet mások is észrevehetik, a héten több dicséretre is számíthatsz. Sikerül olyan közös programra elmenni a pasiddal, ami felejthetetlen emlékként marad meg. Ha nincs párod, egy társkeresőn több érdekes partnerrel is nagyon ígéretes beszélgetésben lehet részed. Horoszkópos ékszer»

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Lezárul egy nehéz időszak az életedben, és könnyebbé válik a lelked is ettől. Érdemes nyitott szemmel járnod, mert a közeljövőben olyan esemény következhet be, ami pozitív irányban változtathatja meg az életedet. A párkapcsolatodban nehéz döntés elé álltok, de sikerül együtt dűlőre jutnotok. Szingliként nagyon izgalmas hét vár rád, olyan emberrel ismerkedhetsz meg, akivel sok közös szórakozásban lehet részed. Horoszkópos ékszer»

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

A héten váratlan örömhírt kaphatsz, amitől nagy teher eshet le a válladról. A pénzügyi helyzeted is rendeződhet, és izgalmas új lehetőség nyílhat meg előtted, amit nem érdemes elszalasztanod. A párod egy új arcát mutathatja meg neked a közeljövőben, amitől csak még vonzóbbá válhat számodra. Ha szingli vagy, egy régi ismerős okozhat neked kellemes meglepetést, akinek a társasága teljesen átértékelődik a találkozó után. Horoszkópos ékszer»

Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Fontos döntést hozhatsz meg a héten, és nem fogod megbánni, hogyha a kezedbe veszed az irányítást. A munkahelyeden sikerülhet megoldani egy problémát, ami még a karriered építésében is segíthet. A pároddal teljes lehet a harmónia, izgalmas programok várnak rátok. Szingliként pedig most érdemes járni a szórakozóhelyeket, mert nagyon különleges illetővel ismerkedhetsz meg. Horoszkópos ékszer»

Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Most nem érdemes semmit sem halogatni, mert a szerencse neked kedvez, és amit el szeretnél végezni, annak most jött el az ideje. Pozitív kisugárzásodat mások is észreveszik, és ismerősöktől vagy barátoktól is dicséreteket kaphatsz. A párkapcsolatod nagyon jó irányba halad, ugyan nehéz döntés elé állíthat az élet titeket, együtt sikerül megoldanotok. Egyedülállóként most elcsavarhatja a fejedet egy jóképű új ismerős. Horoszkópos ékszer»

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Nagyon fontos leckét tanulhatsz meg ezen a héten, amit a későbbiekben is kamatoztatni tudsz. Kreativitásod az egekben szárnyal, a munkahelyi teljesítményed is sokat fejlődhet. A pároddal most érdemes belevágni egy közös projekt megvalósításában, mert a szerencse a ti oldalatokon áll. Ha nincs párod, a közeljövőben több potenciális partnerrel is megismerkedhetsz. Horoszkópos ékszer»

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Most javasolt kicsit körültekintőnek lenned, mert komoly problémát előzhetsz meg, hogyha a szíved helyett az eszedre hallgatsz. Régi barátokkal találkozhatsz, akikkel újra megerősödhet a kapcsolatotok, és még jó tanácsokkal is elláthatnak téged. A párkapcsolatodban kedves, szívmelengető meglepetés érhet, egyedülállóként pedig olyan új ismerősre teszel szert, aki elcsavarhatja a fejedet. Horoszkópos ékszer»

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy régi terved valósulhat meg a héten, és nem várt helyről érkezhet a segítség hozzá. Barátaiddal emlékezetes eseményben lehet részed a közeljövőben, ami csak még szorosabbá teszi a baráti köteléket közöttetek. A párkapcsolatodban régi sérelmek kerülhetnek elő, amiket sikerül megbeszélnetek, egy új oldalát ismerheted meg a kedvesednek. Ha szingli vagy, érdemes nyitott szemmel járnod, mert a héten szembejöhet veled a nagy Ő. Horoszkópos ékszer»

Halak (II. 20. - III. 20.)

Ideje elhinned magadról, hogy amit szeretnél, azt véghez tudod vinni, hiszen ezen a héten a szerencse csillaga rád ragyog. Barátaidtól is megértő szavakra és kedvességre számíthatsz, és a munkád is stresszmentesebbé válhat. Párkapcsolatodban egy mély, hosszas beszélgetésben lehet részed, amitől csak még jobban megismeritek egymást - jó irányba haladtok. Ha szingli vagy, egy régi ismerős bukkanhat fel, aki hátsó szándékokkal közeledhet irányodba, és rajtad múlik, hogy akarsz-e valamit tőle. Horoszkópos ékszer»

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük