Heti horoszkóp november 15-től 21-ig: az Oroszlán szerencsés, a Kos karrierje fordulatot vesz

A napokban sokak mellé odaszegődik a szerencse.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Átléptünk a november második felébe, egyre szebb és tarkább az ősz. Az élénksárga, vörös és barna levelek szemet gyönyörködtetőek, de a hét más értelemben véve is színesnek ígérkezik.

Szerelmi fejlemények és szerencse is ígérkezik, de akadnak, akiknek a karrierje vesz érdekes fordulatot. A horoszkóp elárulja a részleteket!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ha meg is vagy elégedve a jelenlegi munkáddal, de felmerül egy új lehetőség: egy izgalmas feladat, egy új pozíció ismeretlen vizekre sodor, amit motiváló kihívásként élhetsz meg. Szerelmeddel kis féltékenységi vita adódhat, de hamar elillan. Ha még várod a párod, egyszerre két férfi is megtetszhet. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel indul a heted, ami sok pozitív energiát és lendületet ad a számodra. Kedveseddel tökéletes harmóniában telik a hét, óriási köztetek a kémia, és nagy az egyetértés, tehát még vitátok sem adódik. Ha egyedülálló vagy, valaki olyan kezd kitartóan ostromolni, akire soha nem is gondoltál volna. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nagyszerű ötleted támad, ám a megvalósítása egyelőre nem tiszta a számodra. Ha még egy kicsit csiszolgatod, és nem vágsz bele azonnal, valami jó sülhet ki belőle. Kapcsolatodban nagyszerűen működik a kommunikáció. Ez a közös döntéseiteken is meglátszik. Ha még egyedülálló vagy, egy online társkeresőn izgalmas idegen várhat. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Régi ismerősöddel futsz össze. A találkozás nemcsak örömteli, de nosztalgikus is lesz. Dolgaid egyébiránt jól alakulnak, mind a munkában, mind a magánéletben jól haladsz. Ha párban vagy, közös tervetek megvalósításában előbbre léphettek. Ha nincs kapcsolatod, titkos hódolód lassan színre léphet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Szerencsés napok elé nézel. Szinte bármibe is fogsz, az jól sül el. Érdemes mostanra időzítened a számodra fontos elintéznivalóid. Ha párban vagy, egy régi konfliktus rendeződik, ugyanis egyikőtök felismeri a tévedését, és ezt hatékonyan meg is beszélitek. Ha még várod a párod, régi hódolód ismét próbálkozhat. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, melynek teljesítése kész öröm lehet számodra. Légy óvatos, hogy saját feladataiddal se maradj le a kieső idő miatt. Ha párkapcsolatban élsz, egy kellemes randiprogram teszi még szebbé a heteteket. Ha még egyedül vagy, akkor első látásra tetszhet meg valaki, akit ezentúl gyakran látsz majd. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy régi döntésed eredménye a megfontoltságodnak köszönhetően téged igazolt, és ez büszkeséggel tölthet el. Szerelmeddel most kevesebb időtök lehet kettesben, aminek a munka vagy egyéb elfoglaltságok lehetnek a hátterében. Pár nap, és ez változhat. Szingliként érdemes lenne küldened egy jelet kiszemelted felé. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Felmerülhet benned a munkahelyváltás gondolata. Ez azonban nem feltétlenül megfontolt elhatározás, megeshet, hogy inkább az indulataid vezérelnek. Gondold át a dolgot! Szerelmeddel egy, a távoli jövőben esedékes utazás tervezgetése ad izgalmas témát. Ha még várod a párod, emlékezetes randi van kilátásban. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Kissé szétszórt lehetsz a napokban, de Fortuna melléd áll, és szerencsésen megúszod azokat a kellemetlenségeket, amelyek ebből fakadnának. Kedveseddel lehet egy vitád, ami csak egy őszinte beszélgetés által oldódhat meg. Szingliként perzselő flörtbe keveredhetsz valakivel. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Változás várható a magánéletedben. Ne aggódj, a dolog pozitív irányú lehet, és fejlődhetsz általa. Amennyiben párban vagy, ez a változás akár a kettőtök kapcsolatával is összefüggésben lehet. Hetetek egyébként harmonikusan telhet. Egyedülállóként most élvezheted a szabadságod, és talán nem is adnád azt fel. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy kis félreértésbe keveredsz, de ha ezt felismered, akkor a konfliktus azonnal elillan, és a helyzet megoldódik. Pároddal felmerülhet egy döntéshelyzet, amiben szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Ha még egyedülálló vagy, olyasvalaki tetszik meg, aki külsőre valójában nem az eseted. Lelke ragad magával. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Szerelmi fejlemények várhatók a héten. Amennyiben párban vagy, kedveseddel egy következő szint meglépése kerül szóba. Lehet, hogy ez egy közös döntés meghozatalával is együtt jár. Szingliként a kiszemelted és közted izgalmas előrelépés történhet. Lehet, hogy ebből hamarosan randi is lehet? Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük