Heti horoszkóp augusztus 23-tól 29-ig: a Bika szerencsés, a Halak új fejezetet kezd

A horoszkóp szerint remek időszak jön egy újrakezdésre.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hamarosan búcsúzunk a nyártól, de a kedvünk töretlen marad, hiszen a napokban sok-sok pozitív esemény várható a horoszkóp szerint úgy a szerelem, mint a munka terén is. 

Most sokan örülhetnek szerencsének, kedvező munkahelyi fejleményeknek, és persze a szívügyekben is várhatók előrelépések mind a szinglik, mind a párok részéről.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden jól megérdemelt elismerést kapsz. Szóba kerülhet egy magasabb pozíció is. Bár ez az új kezdet vonzó lehet a számodra, valahol ijesztő is. Próbálj erősebben hinni önmagadban! Ha párban élsz, egy harmadik miatt adódhat vitátok, de hamar megoldódik. Egyedülálló vagy? Izgalmas flörtben lehet részed. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A korábbi hetek esetleges aggodalmai tovaszállnak, és nyugalom árasztja el a lelked. Most több időd marad önmagadra és arra, hogy a neked kedves tevékenységeknek hódolj. Párkapcsolatodban felmerülhet egy következő lépcsőfok megtétele, saját léptéketek szerint. Szingliként szerencsés leszel a szerelemben, randira hívhatnak a héten. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nagyszerű ötleted támad, de a megvalósítása sok szervezést és talán segítséget is igényel. Gondold át, hogyan vihetnéd sikerre a dolgot. Párkapcsolatod harmonikus, a kommunikáció terén most fejlődést érzékelhettek. Szingliként egy kéretlen hódolód akad, akit csak kellő határozottsággal építhetsz le. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Noha a legtöbben sajnálják, hogy múlik a nyár, te mégis várakozással tekinthetsz az őszre, hiszen kellemes kirándulások és túrák lebegnek a lelki szemeid előtt. A napokban egyébként úgy érezheted, ki-kifutsz az időből, ám szerencsére mindig utoléred magad. Szerelmi életedben egyedül és párban is nagy vágyad teljesülhet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Békésen telnek a napjaid, és a nyugalom előcsalogatja kreatívabbik éned. Egy szórakoztató munkába foghatsz, aminek az eredményére sokáig büszke leszel. Ha párban vagy, egy régi vita rendeződhet köztetek, és elindul egy új, békésebb időszak. Szingliként egy régebben kikosarazott jelentkező tűnik fel ismét. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Határozottabb és eltökéltebb leszel a szokásosnál. Váratlan pénzügyi gyarapodás is várható, így elégedetten veheted szemügyre a bankszámlád. A szerelemben is kedved szerint alakulnak a dolgok. Párban egy közös tervetek születik, aminek a megvalósítása együttműködést kíván. Szingli vagy? Álmaid férfija jöhet szembe veled. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Fontos elhatározásra jutsz, ám kissé bizonytalan lehetsz. Néha nem látunk tovább a következő lépésnél, de ha bízol magadban, akkor boldogulni fogsz. Ha párban élsz, egy közös ismerősötöknek kell segítenetek, ami még inkább összehoz. Ha még egyedülálló vagy, új jelöltet szemelsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Munkahelyeden szinte szárnyalsz, ötletek és megoldások ezrei cikáznak a fejedben. Most aktuális lehet egy fizetésemelés. Kedveseddel játékos, flörtölős kedvetekben lehettek. Amennyiben még várod a párod, régi jelölted bukkan fel, aki ismét érdekelni kezdhet. Vajon szingli? Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Fáradtabb lehetsz, aminek legfőképp a változékony idő az oka. Most igyekezz többet pihenni, és figyeld a szervezeted jelzéseit, szükségleteit! Ha párkapcsolatban élsz, nosztalgikus hangulatban telnek napjaitok. Örömmel tekintetek vissza a nyárra. Szingli vagy? Egy barátnőd mutathat be egy helyes pasinak. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis nagyszerű lehetőséged adódhat. Amennyiben ez egy állásajánlat, alaposan fontold meg a dolgot! Ha párban élsz, hetetek a humor jegyében telhet. Most még könnyedebbek és gondtalanabbak lesztek. Szingliként egy baráti programon nyílik alkalmad ismerkedni. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valaki szívességet kér tőled, de a teljesítésében valami akadályozhat. Érdemes kreatívan gondolkodnod, ne ragaszkodj az eredeti tervhez! Szíved választottjával egy féltékenységi vitád adódhat, de ez csak ragaszkodásotokat jelzi. Ha nincs párod, régi szerelmed bukkanhat fel a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A napokban lezárul egy periódus az életedben, amelyet voltaképpen szívesen hagysz magad mögött. Az új fejezet viszont izgalommal tölt el, és egy fontos döntéssel indulhat. Ami a szerelmet illeti, párod különös ötlettel rukkolhat elő. Idővel közös nevezőre juttok. Ha szingli vagy, az online társkeresés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük