Heti horoszkóp augusztus 16-tól 22-ig: a Halak pénzügyei javulnak, a Kost szerencse éri

A horoszkóp izgalmas napokat jósol.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a nyár vége vészesen közeleg, aggodalomra semmi ok, hiszen a jó idő még velünk van, és nap nap után kimaxolhatjuk az évszak szépségeit.

A horoszkóp szerint pénzügyi javulásban és szerencsében is reménykedhetünk a napokban, sőt még Cupido sem marad tétlenül!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Bár egyik nap kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, egy váratlan, szerencsés véletlen mégis kiránt a slamasztikából. Kedveseddel egy komolyabb beszélgetés várhat, ami közös terveiteket gyarapíthatja tovább. Ha még szingli vagy, egy kellemes, kültéri program során nyílik alkalmad ismerkedni. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nálad most minden a szerelem körül forog. Ha párban vagy, kedveseddel az eddiginél is erősebb harmóniában telnek a napok. Ha még egyedülálló vagy, most színre léphet valaki, aki jó eséllyel véget vethet szingliségednek. Az illetővel nagy lehet a lelki összhang, és humor tekintetében is passzoltok. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Olyan szerencsés leszel, hogy örömhírt közölhetsz egy számodra fontos illetővel. Mosolya téged is felvillanyoz. A kisugárzásod most pozitív és vonzóbb mint valaha, amit kedvesed sem hagy szó nélkül. Amennyiben még várod a párod, mágnesként vonzhatod a bátorkodó jelentkezőket. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Munkahelyeden jókora dicséretben részesítenek, miután frappánsan megoldasz egy felmerülő problémát. Szíved választottjával egy közelgő utazás vagy esemény megszervezése ad plusz elfoglaltságot. Szükség lesz kompromisszumkészségetekre. Ha szingli vagy, egy online társkereső hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valakitől szívességet kell kérned, és az illető rendelkezésedre is áll. Ne érezd magad kényelmetlenül, hiszen fordított esetben bizonyára te is ott lennél a számára! Ha párban élsz, most különösen erős köztetek a vibrálás. Kapcsolatotok hajnala idéződik fel. Szingliként új, igazán jóképű hódolód akad. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyeid felívelni látszanak, ami nagy megnyugvással tölt el, de sok olyan tervet is generálhat a fejedben, ami kiadásokkal jár majd. Próbáld kordában tartani ezeket. Ha kapcsolatban élsz, könnyed és kellemes hét várhat rátok, noha adódik egy kisebb félreértés. Ha még várod a párod, izgalmas flörtbe bonyolódhatsz. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Bár heted sok munkahelyi terheléssel indulhat, jó hírekkel folytatódik, ami könnyít majd szíveden-lelkeden. A napokban kicsit kevesebb időtök lehet egymásra a kedveseddel, de szerencsére ezt nem sínyli meg kapcsolatotok, sőt erősíti azt. Ha még szingli vagy, volt szerelmed bukkanhat fel váratlanul. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Régi, jó döntésed most hozza meg a gyümölcsét. Bár hajlamos lehetsz inkább hirtelen határozni, akkor mégis alaposan megfontoltad a kérdést. Ha párban vagy, féltékenység szór pikáns fűszert a napjaitokra. Szerencsére valószínűleg alaptalanul. Szingliként titkos imádód most a tettek mezejére léphet. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Kissé szétszórt lehetsz, ezért a munkában kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Próbálj erősebben koncentrálni, és aludj többet, így elkerülheted a bajt. Ha párban élsz, a romantikus nyári esték továbbra is lenyűgöznek titeket, és tökéletes harmóniában vagytok. Szingliként az online ismerkedés lehet számodra ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Egy új feladattal bíznak meg munkahelyeden, amiről először úgy hiszed, túl sok lesz a számodra, de később kiderül, hogy őstehetségként bírod a tempót. Ha kapcsolatban vagy, most különösen jó köztetek a kommunikáció. Ha még szingli vagy, most jól is eshet az egyedüllét. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szívességet kérnek tőled, és örömest rendelkezésre is állsz. Közeli ismerősöd roppant hálás is lesz neked ezért. Kedveseddel kisebb vitába bonyolódsz, de hamar nevetésbe fullad a dolog, hiszen csupán egy félreértés miatt adódik. Ha még nincs párod, egy új illető tetszhet meg, akiről egyelőre nem sokat tudsz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Anyagi helyzeted végre rendeződik, és úgy látszik, hogy tartósan így is marad. Jó, ha kicsit újragondolod a költségvetésed, hogy ne kerülj újra kellemetlen helyzetbe. Pároddal nosztalgikus hangulatban telnek az augusztusi esték. Ha nincs kapcsolatod, egy flörtnek induló ismeretségből randimeghívás lehet. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük