Heti horoszkóp november 9-től 15-ig: a Bak jól jár, a Nyilas döntéshelyzetbe kerül

A horoszkóp szerint következő napokban sokak életében érdekes, izgalmas fordulatok jöhetnek.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mindennapos sietségben érdemes rácsodálkozni a vörös, sárga és barna színekbe forduló falombokra: az élet ilyen, apró szépségei, bár morzsánként, de sok pozitív gondolattal gazdagítják az ember lelkét.

A heti horoszkóp szerint jó energiákat teremthetnek a várható események is: egyebek mellett a szívügyekben is örömteli fejlemények jöhetnek.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Anyagi szerencse várhat: valamihez sokkal olcsóbban jutsz hozzá az eredeti áránál. Jó szemed lesz az akciókhoz, és remek ötleteid a spórolásra, így több pénz marad a zsebedben. Kapcsolatodban harmónia van, aminek természetes hozadékaként sok szó esik a jövőtökről. Ha még nincs párod, kollégád vagy barátnőd rokonán akadhat meg a szemed. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A napokban a természetbe vágyhatsz, ennek a kívánalmadnak akár egy hétvégi túra vagy kirándulás formájában is eleget tehetsz. Pároddal közösen kaphattok egy nagyszerű hírt, ami felvillanyozza a heteteket. Nincs kapcsolatod? Egy izgalmas idegen lép színre, aki minden eddigi jelöltednél jobban megfog. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Új pozíciót vagy akár egy teljesen új állást is ajánlhatnak neked a héten. Mielőtt meghatározó döntést hoznál, érdemes minden részletről tájékozódnod. Kedveseddel nagyszerűen működik a kommunikáció, így meg tudtok beszélni egy régóta nyitott kérdést. Ha nincs párod, olyasvalaki tetszik meg, aki valójában nem az eseted. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Hála egy kedvező fordulatnak, anyagiakkal kapcsolatos aggodalmaid enyhülhetnek. A mostani megoldáson túl viszont érdemes egy hosszú távú terven is elgondolkodnod, hogy stabilizáld pénzügyeid. Szerelmed beavat egy titkába, melyet bizalmának jeleként értelmezhetsz. Ha nincs párod, egy régi férfiismerőstől tapasztalsz közeledést. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Törekvéseid nem voltak hiábavalók: ez a hét végre sikert hoz számodra. Mindezt egyszerű észérvekkel, meggyőzéssel, hatékony kommunikációval érheted el. Szíved választottja alaptalanul féltékenykedhet, igyekezz megnyugtatni, ha nem szeretnél tüskét a kapcsolatotokban. Szingliként bátorságot meríthetsz lépni jelölted felé. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Munkád kapcsán számos kérdés foglalkoztat, de örömmel konstatálhatod, hogy mindennel remekül boldogulsz és flottul haladsz. Kedvesedre talán kicsivel kevesebb időd jut most, de figyelmed és gesztusaid kárpótolhatják. Ha nincs párkapcsolatod, egy régi szerelmed vagy jelölted bukkan fel ismét, felkavarva az állóvizet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Valaki tanácsot kér tőled, de valószínűleg nem vagy kellőképpen jártas az ügyben. Ha így érzed, akkor érdemes őszintén elmondanod neki, hogy ne adj rossz tippet. Szerelmeddel játékosan, könnyedén és gondtalanul telhet a hét. Egyedülálló vagy? Titkos hódolód összeszedheti bátorságát, és randira hívhat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Valaki meglepő, talán felháborító kijelentést tesz a környezetedben: igyekezz véleményednek minél higgadtabban hangot adni, máskülönben rossz irányba mozdulhat el a kettőtök viszonya. Ha párban vagy, közösen oldotok meg egy problémát, ami megmutatja, mennyire jól működtök együtt. Szingliként az egyedüllét előnyei most igazán kedvedre valók. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ezen a héten meghatározó, fontos döntést kell hoznod. Hogy valóban jól határozz, érdemes megvitatnod a kérdést olyanokkal, akiknek több tapasztalata van. Pároddal kis féltékenység adódik, de mindez egyszerű félreértés vagy tévedés eredménye lehet. Ha nincs kapcsolatod, exed kapcsán jutsz fontos következtetésre. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Szerencsés helyzetbe kerülhetsz, ugyanis tiéd lesz egy sokak által vágyott lehetőség: az, hogy te ilyen jól jársz, kivételes, így érdemes megbecsülnöd pozíciódat. Szerelmeddel egy távoli jövőben esedékes utazás tervezgetése ad izgalmas témát. Ha még egyedülálló vagy, érdemes online társkeresőn is próbálkoznod, mert most sikert hozhat. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Tevékeny heted lesz, talán nem is sok időd marad a pihenésre: az aktív mindennapok azonban nem apasztják, sokkal inkább tovább növelik lendületességed. Kedvesed egy vallomásától már-már elolvadsz, érzelmeid mélyülhetnek irányában. Ha még nincs párod, jó, ha tudod, a szerelem már nagy léptekkel közeleg. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Jó hírrel indulhat a heted, mégpedig egy számodra fontos ügy kapcsán. Nem csoda, hogy olyan bizakodóvá és pozitívvá tesz a dolog. Kedveseddel fontos kérdést kell megvitatnotok, melyben szükség lesz a kompromisszumkészségedre. Ha még egyedülálló vagy, egy új jelölt tetszik meg a héten, akiről egyelőre nem sokat tudsz. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük