Heti horoszkóp október 28-tól november 3-ig: a Vízöntő szerelembe eshet, az Ikrek pozitív híreket kaphat

Izgalmas pillanatokkal kecsegtet az új hét.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ne hagyd, hogy bármi a kedvedet szegje, hiszen csodálatos, izgalmakkal és eseményekkel tarkított hét veszi kezdetét hétfőn. Sokak számára ígéretes fordulatok jöhetnek úgy a munka, mint a szerelem terén.

Ezért megéri mosolyogni és örülni minden apróságnak, hiszen könnyen lehet, hogy te leszel az, akire rámosolyog a szerencse, a szívügyeid és a karriered pedig kedvező irányt vehetnek.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Több esélyt is kaphatsz a héten, hogy utolérd magad, tettrekészségedet és fáradhatatlanságodat bevetve pedig mindent meg is tehetsz annak érdekében, hogy kedvezően alakuljanak a dolgaid. Ha mostanában elhanyagoltad őket, érdemes a családoddal, közeli barátokkal is közös programot szervezned. Pároddal harmonikus hét elé nézhettek, talán még egy romantikus vacsora is beleférhet a dolgos hétköznapokba. Szingliként lehengerlő humoroddal felkeltheted egy szimpatikus idegen érdeklődését. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Tarthattál egy feladattól, amiről viszont meglepően gyorsan kiderülhet, hogy sokkal jobban megy, mint remélted. Ez a sikerélmény sok energiát adhat a folytatáshoz. Pároddal tervezgetős hét előtt állhattok, amikor is szóba kerülhet a közös otthon, esetleg a gyermekvállalás is, a távoli jövő fontos kérdései. Egyedülállóként rájöhetsz, hogy a félmegoldások nem tesznek boldoggá, ez pedig megnyithatja szíved kapuját a valódi szerelem előtt. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pozitív híreket kaphatsz a héten, amelyek alapjaiban megváltoztathatják viszonyulásodat a dolgokhoz. Lehetséges, hogy az új ismeretek még a korábbi, eddig biztosra vett nézeteidet is felülírják. Egy apró, de számodra fontos segítségben egy közeli barátod a segítségedre siethet. Ez jó hatással lehet a hangulatodra. Pároddal egy korábbi félreértést tisztázhattok, ami segíthet tiszta lappal indulni a folytatásban. Ha nincs párod, korábbi jelölted küldhet feléd biztató jelzéseket. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Eszedbe juthat egy remek terv, mégis úgy dönthetsz, hogy nem gondolkodsz túlságosan előre, inkább megéled a jelen pillanatot. Ez a hozzáállásod kifizetődő lehet a későbbiekben. Családod körében elképzelhető, hogy egyszerre több dologgal is kell foglalkoznod, de úgy érezheted, a feladatok hátráltatás helyett inkább motiválnak. Pároddal a vitás helyzetek messziről elkerülhetnek, és minden különösen harmonikus lehet. Szingli vagy? Érdemes nyitott szemmel járnod, mert álmaid férfija betoppanhat az életedbe. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Oroszlánként valaki megpróbálhat megóvni valamitől, te azonban úgy érezheted, szükséged van erre a tapasztalatra, ezért végigjárod az utat, amiben hiszel. Tedd hát, amit jónak vélsz! Jó, ha tudod, hogy semmit nem kell elkapkodnod, de azért a végtelenségig sem érdemes várnod. Ha van párod, egy vita végül nevetésbe fulladhat, ennek következtében pedig a megoldás is megszülethet. Szingliként könnyen elfogadhatod a változásokat, és nyitott maradhatsz. Ezzel felkeltheted egy hozzád közel álló személy érdeklődését. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szerencsésnek érezheted magad, mert találhatsz valakit, akivel remekül együttműködtök, és akiben teljesen megbízhatsz. Ez a személy akkor is segítheti a sikereidet, amikor te úgy érzed, hátráltat valami. Élvezz ki minden pillanatot, és légy nyitott az újdonságokra, ez meghozhatja a régen várt sikereket is. Párod több mondatának köszönhetően is a mennyekben érezheted magad a héten. Egyedülállóként egy barátnőd ismerőse felkeltheti az érdeklődésed. Érdemes lehet kinyomozni, ki ő! Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Az utolsó pillanatban visszatérhet egy korábban elszalasztott lehetőség, határozottságod és gyorsaságod ezúttal viszont segíthet megragadni a kínálkozó alkalmat. Ne zárkózz el a sikertől, hiszen lehet, hogy már ott is áll az ajtódban, és csak arra vár, hogy beengedd! Pároddal kellemetlenül érezheted magad egy lezáratlan dolog kapcsán, de végül szerelmetek ezt az akadályt is sikerrel veheti. Szingliként sok új élményt tartogathat a hét, kiváltképp, ha rábólintasz egy csajos estére! Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A héten ráeszmélhetsz, hogy ha valahonnan tovább kell lépned, nem érdemes egy helyben toporognod. Bátorságodnak köszönhetően nyithatsz a változás felé, ami segíthet megtalálni a megoldást. Még ha úgy is tűnhet, hogy ez a változás megfoszt valamitől, hamarosan új dolgok érkezhetnek a helyébe. Pároddal ez a hét a humorról szólhat, veszekedésnek nyoma sem lehet. Szingli vagy? Régi kiszemelted kopogtathat szíved ajtaján, csak rajtad áll, mihez kezdesz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nyilasként a siker lebeghet a szemed előtt, de ez nem vakít el, hogy meglásd a felmerülő problémákat, amelyeknek sikeresen pontot tehetsz a végére. Úgy érezheted, hogy nem akarsz csalódást okozni senkinek, ugyanakkor nem önzőség, ha elsősorban a saját boldogságod feltételeit teremted meg. Pároddal felmerülhet egy közös utazás ötlete, amiről mindketten úgy gondolhatjátok, rátok fér a sűrű hétköznapokban. Egyedülállóként megigézhet egy sármos férfi humora és mosolya. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Jobban tennéd, ha ezen a héten különösen vigyáznál a pénzedre, máskülönben a túlköltekezés léket üthet a pénztárcádon. A munkahelyeden sok minden állhat még előtted, ezért ne tagadd meg magadtól a kikapcsolódást, hogy újult erővel térhess vissza terveidhez! Pároddal lehetséges, hogy együtt kell működnötök egy nehéz helyzet megoldásához, de végül elégedetten zárhatjátok a hetet. Szingliként barátnőd előrukkolhat egy új utazás ötletével, a kaland pedig új szerelmet is hozhat. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Vízöntőként mindenkinek a legjobbat akarhatod, ezzel sokakat magad mellé állíthatsz, ráadásul főnököd is elismerésben részesíthet ezekben a napokban. Úgy érezheted, hogy készen állsz bizonyítani a környezetednek, de azért ne feledd, hogy elsősorban magadnak érdemes bizonyítanod! A párkapcsolatodban kellemetlenül érezheted magad egy dolog miatt, de végül sikerülhet megértetned kedveseddel, mire is vágysz valójában. Egyedülállóként egy könnyűnek hitt flört mindent elsöprő szerelemmé alakulhat. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Elképzelhető, hogy több fronton helyt kell állnod a héten, ellenben kitartásodnak köszönhetően olyan eredményeket érhetsz el, amire még sokáig büszke lehetsz. Ne félj, ha a kezdeti lendületet nem tudod tartani, a legfontosabb, hogy még ha lassan is, de csak előre haladj! Pároddal úgy érezhetitek, hogy most van itt az ideje hátradőlni, és lazítani kicsit. Tegyétek hát meg, és romantikázzatok kedvetekre! Szingliként megtetszhet egy férfi, akiről korábban azt hitted, nem az eseted. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük