Heti horoszkóp január 1-től 7-ig: a Bakra szerelem vár, a Vízöntőre pénzügyi fellendülés

A pozitív energiák a hét második felére megsokszorozódnak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hetekben sokan érezték úgy, hogy rájuk jár a rúd. Ez leginkább annak köszönhető, hogy az ünnepi láz közepette a váratlan és impulzív eseményeket nem igazán lehetett kordában tartani. Mostanában mindenkinek a túlélés volt a cél, de ezen a héten érdemes a pozitív csillagállásokat kihasználni.

A szilveszteri csillogás után ígéretesen indul az év. Olyan lehetőségek tárulnak fel, amelyeket vétek kihagyni. A pozitív energia főleg a párkapcsolatot és a családot célozza meg, de a karrierrel kapcsolatban is érkezhetnek olyan jelek és lehetőségek, amelyek a munkahelyi ranglétrán való előrejutást segítik. Olvasd el, mi vár rád az esztendő első hetén!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A hét elején még jó hangulatban leszel a munkahelyeden, ám a hét második felére kicsit elhagy az energiád. A pároddal beszélgetve egy megvalósítható pozitív jövőkép tűnik fel. Ha egyedül vagy, sokat segítenek most a barátok, akik közbenjárásával szerencsés fordulatot vesz a passzív hét. Ne utasítsd el a kínálkozó lehetőséget a kalandra, mert ha a magánéleted rendben van, a munkahelyeden is kiegyensúlyozottabb leszel. 

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Úgy érzed, ha hétnapos lenne a munkahét, te akkor is bírnád, mert kirobbanó formában vagy. A hét igen impulzívan indul, váratlan örömhírt kapsz, egy régóta dédelgetett álmod látszik megvalósulni, ám a szervezeted figyelmeztet, jó lenne kicsit lazítanod. Lehetőséged lesz erre, testileg és lelkileg is feltöltődsz majd. A pároddal szép, harmonikus hétvégének néztek elébe, ha pedig egyedül vagy, a szombat és a vasárnap a zavartalan flörtölésé lesz.  

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Nagyon kimerített az ünnepi időszak hajtása, így semmihez nem lesz kedved az első héten, azonban semmiképp se zárkózz be. A barátok noszogatására felejthetetlen eseményben lesz részed. Hétvégén még a tágabb családra is jut időd, így elsimul egy olyan konfliktus, ami régóta fennállt már. A kedveseddel egy hullámhosszon mozogtok, egy irányba néztek és tervezgettek, így most a szerelmi életetekben is kiegyensúlyozott időszak következik.  

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Lehet, hogy úgy gondolod, soha nem lesz vége a munkával járó kötelezettségeknek, de a hét második felében már olyan jó hírt kapsz, ami feledteti a stresszes gondolatokat. A pároddal kimozdultok, és ez a program sokat lendít a kapcsolatotokon. Ha egyedül vagy, itt az ideje egy kis kényeztetésnek. Vedd meg magadnak azt az apróságot, amire nagyon vágysz, és fogadd el a régi ismerősöd meghívását, mert azon kívül, hogy remekül szórakozol, egy új és számodra igen fontos kapcsolatra tehetsz szert. 

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A héten engedd el annak a nagy döntésnek a súlyát, ami mostanában foglalkoztatott. A napokban kisebb konfliktusba keveredsz a pároddal, aminek az az oka, hogy nem tudsz dűlőre jutni a jövőbeli komoly elhatározásokkal kapcsolatban. Hamarosan egy kedves gesztus miatt kibékültök, és a hétvége további része idillien telik. Ha egyedül vagy, a hetet szánd rá a barátokra és kollégákra, mert furcsa módon később jelentősége lehet a mostani beszélgetéseknek.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A héten jó hírt kapsz a munkahelyeden, ami leveszi a terhet a válladról. Ezt alaposan megünneplitek a pároddal, aki az utóbbi időben nehezményezte, hogy valami mindig fontosabb, mint ő. A szexuális életetek egyre fantasztikusabb, ez is hozzásegít ahhoz, hogy újra fellángolhat köztetek a kezdeti szerelem. Egyedülállóként egy izgalmas kaland vár rád a hétvégi programodon, légy merész, és vágj bele bátran, mert a vele járó férfi különleges ember. 

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

A hét elején még feszültség vagy veszekedés árnyékolhatja be a családi békét, ám a második felében higgadt beszélgetés után jóra fordulnak a dolgok. Újévi fogadalmad legyen az, hogy a munkahelyi problémákat nem szabad hazavinni, így máris nyugodt estéket tölthetsz a szeretteiddel. Ha szingli vagy, gondolkodás nélkül vágj bele abba az utazásba, amit terveztél, mert nemcsak kellemes élményekkel, de egy nagy lehetőséggel is gazdagodsz az út során. 

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A hét elején feszült napjaid lesznek, olyan híreket hallasz a munkahelyeden, melyekre egyáltalán nem számítottál. Előfordulhat, hogy összetűzésbe kerülsz egy kollégáddal, vagy a főnököddel. Ha átgondolod a dolgokat, és higgadt maradsz, hétvégére nem csak sikerül lezárni a konfliktust, hanem a beszélgetéseknek köszönhetően igen pozitív változásra számíthatsz. Szerelmi téren is váratlan és meglepő fordulatot hoz a hét, érdemes most odafigyelned arra, mit tanácsolnak a barátaid.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Az év elejére kimerülnek a tartalékaid, az egészséged miatt muszáj szembenézned a ténnyel, hogy a szervezeted igényli a pihenést. Pénzügyi változásra is számíthatsz az év első hetében. Hétvégén egy régóta húzódó családi vagy kapcsolati problémára is megoldást találhatsz, ami végre megnyugvást hozhat számodra. Szerelmi téren a csillagok állása változatlanságot, a meglévő helyzet stabilitását ígéri.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egyértelműen elérkezett a Bakok hete a szerelem és a kapcsolatok terén. Minden próbálkozásod szerencse kíséri, akár új ismeretségről, vagy munkakapcsolatról legyen szó. Használd ki bátran a szerencsés csillagállásokat, ne légy visszahúzódó, mert sok új és pozitív változást hoz a hét számodra, most nem érdemes kihagyni a tálcán kínált lehetőségeket.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egészen novemberig érezheted a tavaly októberi bolygó- és jegyváltások pozitív hatását, mind a munka, mind a karriered területén. Ez a hét különösen fontos lehet számodra, mert egy jelentős változás elindulásának időszaka. A másik remek hír a Vízöntők számára, hogy a héten igen kedvezően alakulnak a pénzügyek is, ami szerencsére nem átmeneti, hanem hosszú távú stabilitást is jelenthet.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A tanulás és az utazás terén sok változásra számíthatnak a jegy szülöttei. Ez azonban nem csupán átmeneti időszak, egészen novemberig fókuszban marad az életedben a két terület. A héten lehetőséget vagy pozitív hírt kapsz ezekkel kapcsolatban, érdemes átgondolnod, mert - bár nem lesz egyszerű végigmenned az úton - mindenképpen pozitív változásokat hoz az életedbe. Szerelmi téren most érdemes kihasználnod a feltáruló lehetőségeket, végre dönts a szíved és ne az eszed szerint.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük