Mikor lesz 2018-ban tízmilliószoros nap? Így fogd be a karmikus erőket a vágyaid teljesüléséhez

Nemcsak az univerzum teremtő erejéről van szó, hanem a tiédről is.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tibeti hagyomány szerint minden évben van négy különleges, karmikus erővel rendelkező nap. Keleten ezt Nagy Buddha-napnak hívják, nyugaton tízmilliószoros napként váltak ismertté.

Ezek a napok a pozitív energiákról és azok teremtő erejéről szólnak. A megfelelő hozzáállással és viselkedéssel kiaknázhatod ezeknek az erős napoknak az áldó hatását, hogy segítsenek vágyaid, terveid és céljaid megvalósulásában.

Mikor vannak a tízmilliószoros napok?

Az erős spirituális erővel rendelkező napok minden évben az első holdhónap 15., a negyedik holdhónap 15., a hatodik holdhónap 4., és a kilencedik holdhónap 22. napjára esnek. Mivel a karma szerint a dolgok ok-okozati viszonyban működnek, minden gondolat és kívánság, szó és tett visszaszáll ránk az univerzumból. Sokszorosan igaz ez a tízmilliószoros napokon.

Az év során a következő napok lesznek tízmilliószorosak, amikor is többszörös esélyed lesz az életterveid megvalósítására: 

  • 2018. március 2.
  • 2018. május 29.
  • 2018. július 16.
  • 2018. október 30.

Jót és pozitívumot sugározz ezeken a napokon!

Ezeken a napokon kerüld el a negatív, visszahúzó gondolatokat, a rosszakaratot. Ne csak testileg, de lelkileg is tisztítsd meg magad, és készülj azokra a célokra, melyeket el akarsz érni. Próbálj meg minden egyéb terhet lerakni a válladról, hogy csak a saját teendőidre koncentrálhass. Igyekezz a külvilágból áradó energiákat és pozitív impulzusokat befogni és befogadni, hogy azok majd építően hassanak vágyaid megvalósulására. Ignoráld a tízmilliószoros napokon a kellemetlen embereket, és engedd el a nyomasztó érzeteket. Harmóniában, könnyű szellemmel és tiszta lélekkel várd, hogy átjárjon az az erő és energia, melyet tisztán a teremtés és alkotás, siker és önmegvalósítás érdekében használhatsz fel.

Így készülj!

Adj képet az álmaidnak és a kívánságaidnak. Legyen egy parafatáblád vagy egy kis füzeted, melyben pontosan és láthatóan legyen leírva vagy képekből kirakva, hogy mi az, amire vágyakozol. Elsősorban célokat és ne csak vágyakat fogalmazz meg. Pozitív felhangú, tagadások nélküli és jelen idejű mondatokat írj le. Ne szerepeljen a volt, lesz vagy lehetett volna kifejezés, illetve a nem szócska a kívánságlistádon. A vonzás törvénye alapján a konkrétan megfogalmazott dolgokat a hit és akarat ereje bevonzza majd, de ehhez neked is tenned kell.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Időről időre fókuszálj a kívánságaidra, ismételgesd azokat mantraszerűen, vagy akár meditáció közben erősítsd meg magadat velük. A kiemelt tízmilliószoros napokon adj meg magadnak minden esélyt, segítséget és építő körülményt, mely mellett máskor talán elsiklanál. Így megsokszorozod az erőt a kitűzött céljaid megvalósításához. Azt is próbáld meg tudatosítani magadban, hogy nemcsak a karmikus napokon, hanem az év többi napján is segítségedre lehet a pozitív és öntudatos hozzáállás, az általad teremtett külső és belső harmónia, mely erőt teremt a vágyteljesüléseidhez és célkitűzéseidhez.

Ezt is szeretjük