Milyen területen leszel igazán szerencsés 2018-ban? Nagy éves horoszkóp

2018 sokak számára a változás éve lesz. Rengeteg területen számíthatnak fordulatra a különböző csillagjegyek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2018-as részletes horoszkópunk célja, hogy minden jegy megtalálja a szerencsés időszakait, amikor kamatoztathatja a csillagállások pozitív energiáit.

A részletes asztrológiai elemzés utat mutat arra vonatkozóan, melyek lesznek a kedvező periódusok a társas kapcsolatokban, mikor érdemes a szerelemre, a családra és a barátokra fókuszálni. Iránymutatást nyújt az anyagi gyarapodás lehetőségeit illetően, eligazít a munka és a karrier fontosabb kérdéseiben. Ami pedig még fontosabb, támogatást nyújt ahhoz is, hogy a megfelelő döntéseket hozd a 2018-as új esztendőben. 

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A 2018-as év esélyt a Kosnak arra, hogy a régóta függőben lévő befejezetlen ügyeire pontot tegyen. Kosként ügyelned kell az egészségedre, mert az év közepén stresszes időszak ígérkezik, és azt megérzi a fizikumod. Anyagi téren igen erős év várhat a Kosra, a komolyabb beruházásokra az év második fele a legalkalmasabb. Nem csak pénzügyi gyarapodást ígér 2018, de úgy tűnik, ez lesz a karrier éve is. Várhatóan már kora tavasztól jelentős változásokban lesz részed a munkahelyeden, vagy új munkát találsz.

Ha egyedülálló vagy, ez az év inkább a szenvedélyes, rövidebb-hosszabb ideig tartó kapcsolatoknak kedvez. Ne sajnáld az időt magadra, év közepére kirobbanó formába kerülhetsz külsőleg és belsőleg is. Ha párkapcsolatban élsz, a tavasz komoly döntések elé állít, a pároddal valószínűleg magasabb szintre emelitek a közös életeteket. 

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A Bikák számára a 2018-as év alapvetően békésnek és nyugodtnak ígérkezik. Ha Bika vagy, a munkatársaidnak és a főnökeidnek is bizonyítanod kell a rátermettségedet az év első hónapjaiban, de ennek meglesz a gyümölcse nyár végén. Ha szabályozod a kiadásaidat, anyagi felemelkedés vár rád ősz tájékán, és esélyed lesz megtalálni álmaid pozícióját. Ősztől nagy változásokra számíthatsz a magánéletedben, ami lehet egy új lakóhely, új párkapcsolat, vagy a régóta várt elköteleződés pároddal.

A kapcsolatban élő Bikáknak pár nehéz döntést kell meghozniuk, mert nem lehet mindig a saját érdekeket mások mögé sorolni. A párod értékelni fogja az évek során tanúsított önzetlenségedet, és ősz elején komoly ajánlatot tesz. Szingliként tavasszal hagysz fel a bezárkózással, és ősszel már kopogtathat az ajtón egy reményteli új kapcsolat. 

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Az év közepe az Ikreknek komoly karriersikereket ígér, ami lehet előléptetés, új munkahely, vagy egy régóta tervezett vállalkozás elindítása. A karrierrel kapcsolatos döntések jó irányba viszik a jegy szülötteit, azonban fontos, hogy semmiképp se legyél elbizakodott, mert a sikerek csak akkor lesznek hosszú távúak, ha képes leszel csapatjátékosként játszani. Az Ikrek nem csak ezen a területen, de pénzügyekben is igen jelentős fellendülés előtt állnak, ami érezhető minőségi változást hoz el az évben.
2018-ban úgy tűnik, egy újabb taggal bővül a család, aki a szemed fénye lesz, azonban nem biztos, hogy feltétlenül gyermekre kell gondolni. Lehet, hogy egy kis kutya érkezik a családba, vagy akár egy befogadott, közeli rokon is.
Jó hírünk van, ha egyedül vagy, ugyanis az év második felére összemelegszel újra egy régi ismerősöddel, vagy egykori barátoddal, akivel már komolyabb tervekben gondolkodtok, amikor eljön a tél.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A Rák számára vegyes események nyitják az évet, de a küzdelmes időszak után kora őszre megérkezik a várva várt harmónia és biztonság. Tavasszal esélyed lesz egy teljes fizikai és lelki regenerálódásra, és erre szükséged is lesz, mert, ha elég kitartó leszel, nyáron belevághatsz a régóta dédelgetett nagy tervedbe.

Ha párkapcsolatban élsz, az év elején a párod végre ismét rád koncentrál, és azon ügyködik majd, hogy minél inkább elnyerje a szerelmedet és a bizalmadat. A szerelmetekre árnyékot vető személy befolyása az év közepére megszűnik. Szingliként tavasszal mutatnak be neked valakit, akivel a közös hangot egyből megtalálod, így télre már a közös karácsony is esélyes - azonban vigyázz, ne legyél meggondolatlanul szókimondó, mert megbánthatod vele új párodat, és esélyes lehet, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eredetileg elterveztétek. 

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

2018 az Oroszlánok számára dinamikusan indul, az év első hónapjában rengeteg lehetőség megtalálja majd a jegy szülötteit. Vállalkozni, új munkát keresni azonban csak tavasz közepétől érdemes, addig az előkészületeken legyen a hangsúly, hogy siker koronázza a tavaszi váltást. Kisebb egészségügyi probléma felléphet ősszel, de az odafigyeléssel és egészségesebb életmóddal tél elejére már nyoma sem marad.

Párkapcsolatban végre vége van a szavak és ígérgetések időszakának. A kedvesed tavaszra belátja, hogy a jövő nagy terveivel kapcsolatban a te utad járható. Ősszel váratlan szerencsés fordulat tesz titeket még boldogabbá. Ha még egyedül vagy, az év elején rögtön betoppanhat valaki az életedbe, ha nyitott vagy a közeledésére - azonban ne felejtsd el, ha nem figyelsz a másikra legalább annyira, mint magadra, nem lesz hosszú életű a kapcsolat. Próbálj meg ebben az évben nyitottabb lenni mások iránt.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A 2018-as évben nagyon elfoglaltak és igen sikeresek lesznek a Szüzek. Nemcsak a régi projektek  fejeződnek be számodra, de tavasszal lesz erőd egészen eredeti, újakba is belevágni. A tavalyról húzódó kritikus munkahelyi probléma az év elején megoldódik, sőt, igen kellemeset csalódsz  majd az egyik emberben, aki elgondolásod szerint az egészet generálta. Nyáron egy apró egészségügyi probléma nagyon megijeszt, azonban gyorsan rendeződnek a dolgok, nem lesz mitől tartanod.

Ha párban élsz, a szerelmi életed teljesen új dimenziókat nyit április környékén, te magad is meglepődsz majd a pozitív változáson. Nyár közepén teljes testi és lelki összehangolódás várható a kedveseddel. Ez magával hozza azt is, hogy ősszel komoly elhatározásra szánjátok magatokat. Szingli Szűzként a tavasz lesz a te évszakod, a barátságból szerelem lesz, amit télen akár összeköltözés is koronázhat. 

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ahogy a tél elmúlik, a 2018-as év nagy meglepetése lesz a Mérlegek előrelépése a karrierben. A tavasz a tanulásé lesz, ami szorgalmas munkával hoz eredményeket nyár végére. Ősszel élményekkel teli esemény vagy utazás van kilátásban. Ha kreatívan kamatoztatod a kapcsolati tőkédet, az ünnepeket már jelentős anyagi biztonságban töltheted. Ebben az évben igen szerencsés leszel egészségügyi téren, sokat javulhat a fizikai állapotod egy új hobbidnak köszönhetően. Ne hagyd abba, a külsődön is látszik majd a változás.

A kapcsolatban élő Mérlegeknél az új év a szenvedély éve lesz. Tavasszal lehetőség adódik előrébb lépni az otthonteremtéssel kapcsolatban, de ehhez az év elején le kell mondanod egy régóta tervezett dologról. Ha egyedül vagy, nyár elejére kemény munkával éred el azt a kirobbanó formát, ami ősszel összehozhat az egyik kollégáddal. 

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A Skorpióknak ebben az évben minden döntésüket alaposan meg kell fontolniuk. A magánéletben és a karrierben is nagy változások és nagy lehetőségek előtt állsz. Ha jól döntesz, a munkában egy számodra teljesen új területen ígérkezik siker, vagy az eddig hobbinak gondolt elfoglaltság hoz meglepően komoly anyagi biztonságot. Egy nagyobb családi konfliktust is sikerül elsimítani nyáron, ősszel pedig egy teljesen új baráti társaságba csöppensz.

Ha van már párod, a nyári hónapokra sikerül túllendülni vele egy számodra komoly érzelmi konfliktusokon. Ősztől pedig érzelemmel teli, harmonikus időszakot élhettek meg, ami még jobban összekovácsol benneteket, és számotokra is meglepő, új, szerelemmel teli kapcsolatban lesz ismét részetek. Ha szingli vagy, egy bátor döntés következtében tavasszal már nem egyedül várod a húsvéti nyuszit, és a páros nyaralást is tervezhetitek akkor. 

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A Nyilas jegyűek a kora tavaszi hónapoktól pozitív változással számolhatnak életük összes fontos területén. 2018 igen szerencsés év lesz, az évek óta dédelgetett álmok idén szinte kivétel nélkül megvalósulnak. Nem csak pénzügyileg várható gyarapodás, ami lehet fizetésemelés, vagy nagyobb összegű, váratlan pénzbevétel, de a munka területén is kedvező évre számíthatsz. Őszre beérik az évek óta dédelgetett szakmai projekt, amelyben senki nem hitt.

Ha párban élsz, végre ismét elérkezett a ti időtök, és idén kettőtökre is tudtok koncentrálni. A tavalyi év sok váratlan dolgot hozott, ami nem feltétlenül kedvezett a kapcsolatotoknak – idén azonban ez egészen másképp lesz. Több, minőségi időt töltötök majd együtt, és tovább mélyül a kötődésetek egymás iránt. Szingli Nyilasként a munkahelyeden vagy a hobbid révén talál meg az új szerelem az év második felében. Hogy ez mennyire lesz végleges, elkötelezett kapcsolat, az 2019-ben kristályosodhat ki számodra.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A 2018-as év a Bakok számára az újdonságok kipróbálásának éve. Tavasz elején döbbensz rá, hogy a járt utat néha érdemes a járatlanért elhagyni. Ugyan újra tanulnod kell, de ebből már ősz közepén profitálni tudsz. Pénzügyileg mindenképpen kedvező változásra számíthatsz már nyár elejétől. Ősszel új lendületet kapsz a pozitív anyagi fordulatok miatt, ezért több munkád lesz, de számtalan új és fontos szakmai kapcsolatra is szert teszel. Egy régi, peres jellegű ügy lezárására van esély tél közepén, de csak ha türelemmel kivárod.

A párkapcsolatban élő Bakoknak a bevállalós hozzáállás szenvedélyes hónapokat hoz az év közepétől. Ősszel lehetőségetek lesz egy egzotikus helyet felfedezni, és a kicsit merészebb hozzáállás sok szép élményt hoz, mire leesik a hó. Ha egyedül vagy, külföldről érkezik egy hír vagy jel, ami elhozhatja nyárra a vágyott párkapcsolatot az életedbe. 

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A Vízöntőnek 2018-ban a különböző életterületek összehangolására és a stabilitás megteremtésére kell törekednie. Az egyensúlyt a karrier és a magánélet között – bár nem lesz könnyű - tavasz végére sikerül megteremteni. Egy régóta húzódó pénzügyi problémára, vagy jogi ügyre kerül pont nyár közepén, ami kifejezetten pozitív változást hoz a családi ügyek területén is. Hasonlóan szerencsés periódust ígér az ősz a karriereddel kapcsolatban, új lehetőségek nyílnak ki előtted, de a sikerért meg kell dolgoznod.

A párkapcsolatban élő Vízöntőknek pár lépést vissza kell venni az egóból a tél múltával, és tavaszra már újra elő lehet állni azokkal a tervekkel, amelyeket tavaly kettétört az önző hozzáállás. Nyáron kiderül számotokra, hogy ki az ellenség és ki a barát. Szingliként a tavasz lesz a te évszakod, de az igazi szikra nyáron lobban majd be a pasik terén.  

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A Halaknak 2018 évek óta a legszerencsésebb esztendője lesz. Eljött a szüret ideje, amelyért alaposan meg is dolgoztál. Nagy szívednek köszönhetően egy barát viszonozza régi segítségedet, amely pénzügyileg is fellendíti az életed. Meglepően jól összejön minden próbálkozásod a munka területén, és végre elismerik a tudásod, pozitív hozzáállásodat is. Az új lendület ősz elején egy picit alábbhagy, azonban a tél kezdetén újabb, váratlan szerencsére számíthatsz pénzügyekben.

Ha párban élsz, végre kettőtökről szól majd ez az év. A sikereidnek köszönhető jó kedved a párod is észreveszi, és annyira vonzódik hozzád, mint a kapcsolatotok elején. Végre sok olyan kérdésre is megnyugtató választ kapsz, ami régóta foglalkoztat. A rokoni, családi viszálykodások még közelebb hoznak titeket a nyár folyamán, és az őszre tervezett nagy utazást is sikerül sínre tenni. Ha még nincs párod, az év közepére lesz lehetőséged esélyt adni egy régi kapcsolatodnak arra, hogy újrakezdjetek mindent. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük