Heti horoszkóp július 3-tól 9-ig: eljött a Szűz ideje, és a Bika is most lel párra

Nagyon pozitív héttel indul a július.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy nagyon kellemes nyári hétvége köszöntésében elérkezett a legforróbb hónap, a július, most pedig indul az első hete, mely sok-sok jót ígér különösen a szívügyek terén a jegyeknek.

Természetesen a karrier és a pénzügyek is hozhatnak újat, és egyéb magánéleti események is tarkíthatják a hetet. Heti horoszkópod elárulja, te mire számíthatsz vasárnapig. 

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Mondhatni, brillírozol a munkában, ugyanis tele leszel új ötletekkel és lendülettel, ami kreatív és hatékony munkaerőként láttat főnököddel. Nem is marad dicséret nélkül a heted! Párban egy közös utazás ötlete dobja fel napjaitokat, szingliként pedig egy barátnős program, mely ismerkedési lehetőséget tartogat.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Heted középpontjában a szerelem áll majd mind egyedülállóként, mind párban. Ha van párod, felerősödik köztetek a vibrálás, és az első heteket idéző érzelmek közepette telnek napjaitok. Ha nincs, most érkezik el egy nagy fordulat: új vagy régi kiszemelted a tettek mezejére lép, és elindul a történetetek.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként egy szívességet kérnek tőled, melynek teljesítése ugyan kíván némi extra szervezést, ám ne feledd, hogy te is számíthatsz majd a szívességet kérő illetőre. Párod és közted a szexualitás mélyül. Nyitottabbá és bátrabbá váltok. Szingliként szexi kisugárzásod mágnesként vonzza a férfiszemeket.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha Rák vagy, egy titok jut a füledbe a héten, ám igyekezz ezt diszkréten kezelni, hiszen ha nem így teszel, másokat és magadat is kellemetlen helyzetbe hozhatod. Kezeld diszkréten a dolgot! Pároddal egy kisebb vitától eltekintve harmonikus lesz a heted, szingliként pedig az online ismerkedés hozhat most eredményeket.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Jobban szomjazod az elismerést, mint valaha, de ne feledd, sajnos nem mindenki tudja szavakba önteni, ha valamiről, amit csinálsz, jó véleménye van. Próbálj olvasni a sorok között! Pároddal egy eddig titkolt múltbéli eseményt beszéltek át, és ez közelebb visz titeket. Szingliként titkos imádód fedi fel magát.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűz jegyed nagyszerű hetet ígér, melynek fókuszában egyértelműen a szerelmi életed áll majd. Párban szinte rajongással néztek egymásra. Minden klappol, és ezt mások is észreveszik. Most mindenki titeket irigyel. Szingli vagy? Jó hírünk van, mert Cupido célba vett nyilával. A napokban elérkezik a várva várt fordulat.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mérleg vagy? Noha a nyári hangulat felpezsdít, a munkahelyen töltött órákat rosszul viselheted. Mindennap próbálj kitartani: sokat segít, ha eltervezed, nap végén mivel teszed különlegessé a napod. Párban egy korábbi feszültségforrás megszűnik, ami jobb időszakot ígér. Egyedülállóként új hódoló bukkan fel.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Kisugárzásoddal egészen lenyűgözöl egy környezetedbe vetődő férfit. Párod erre féltékenyen reagál, de ha a szerelmetek erős, akkor egy ilyen helyzetet is gond nélkül áthidaltok. Ne feledd, ez csak a szerelme jele. Ha szingli vagy, az említett férfi a te érdeklődésed is felkelti: könnyű flörtnek indul, de több is van a dologban.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Anyagi helyzeted fellendülést mutat. Nem feltétlenül bevétel, inkább akciós vásárlás vagy jó ajánlat révén marad több a zsebedben. Párban a kedvesed tanácsodat kéri egy számára fontos kérdésben. Légy mellette teljes figyelmeddel. Szingliként egy idegen kér útbaigazítást, akivel azonnal ott lesz az a bizonyos szikra.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha Bak vagy, a lelki nagytakarítás ideje következik el a napokban. Gondold végig a dolgaid, tedd rendbe, ami esetleg a múltban összekuszálódott. A régi dolgokat magad mögött hagyva, pozitívan folytasd életed, mely így sokkal gondtalanabb és vidámabb jövőt ígér. Szerelmi életed kellemes meglepetést tartogat.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Két számodra fontos ember kerül konfliktusba, de ha mindkét félnek kicsit igaza van, a legjobb, ha kimaradsz a dologból. Ha belefolynál, magad is kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. A pártatlanság a legjobb megoldás. Szingliként elismerő tekintetek tengerében úszol, párban pedig kedvesed bókjai árasztanak el.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halak vagy? Egy régi ismerősöddel találkozol véletlenül. Az örömteli véletlen lehetőséget ad nektek arra, hogy ismét elmélyítsétek a kapcsolatotokat. Párban a hét a humor jegyében telik. Sok nevetés, könnyedség, játékosság várható. Egyedülállóként a poénjaiddal hívod fel magadra egy helyes pasi figyelmét.

Ezt is szeretjük