Heti horoszkóp május 1-től 7-ig: szerencsés hullám a Skorpiónak, pénz a Halaknak

Izgalmasnak, eseménydúsnak ígérkezik a hét.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A május 1-jével induló hét vidáman kezdődik, és ez a jókora adag pozitív energia egész hétre kitart sokak életében. A következő napok mind az anyagiak, mind a szívügyek szempontjából ígéretesnek bizonyulnak.

Heti horoszkópod egészen vasárnapig jósolja meg neked, mire számíthatsz: lesz, aki anyagi bevételre tesz szert, mások szerencsés időszak kezdetéhez érnek most. Vajon neked mit hoz a hét?

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Heted mesésen telik, ugyanis mind a munkában, mind otthon tartod a tempót, és remekül boldogulsz az esetleg előforduló nehézségekkel. Pároddal egy nyarat érintő ötletetek támad, ami egész hétre izgalmas beszédtémát ad. Szingliként egy forró flörtbe keveredsz valakivel, ami bár kérészéletű, emlékezetes lesz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként pénzügyeid kedvező irányt vesznek a napokban, ami megnyugvással tölt el. Párkapcsolatodba is harmónia költözik, szingliként pedig most abszolút nem kényelmetlen, sőt, kellemes az egyedüllét. Van időd magadra. Ezen a nyugalmas, szép héten sok-sok alkotó gondolatod születik. Kreativitásod bontakoztasd ki bátran!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha Ikrek vagy, és a napokban mennél ügyintézni, gördülékenyen haladsz majd dolgoddal. Párkapcsolatodba perzselő szexualitás költözik, most percről percre fellobban köztetek a vágy. Szingli vagy? Noha most mindennél jobban vágynál egy párra, engedd el a dolgot: ha jól vagy egyedül, jönni fog. Cupido csak erre vár.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha jegyed a Rák, egy közeli ismerősöd kissé nehezen kivitelezhető szívességet kér tőled, amit átszervezéssel tudsz teljesíteni. Hálája minden vesződségért kárpótol. Szingliként exedre gondolsz sokat a napokban, most letisztul szakításotok miértje. Épp jókor, mert jön az új szerelem! Párban egy kis féltékenység emlékeztet titeket arra, hogy imádjátok egymást.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha Oroszlán vagy, sok kellemes pillanatot töltesz a családoddal, illetve hozzád közel álló emberekkel a napokban, ami sok energiát ad, és minden más területen lendületessé tesz. Pároddal egy kis vita ugyan jön, de az is nevetésbe fullad, érzelmeitek stabilak. Nincs párod? Hétvégén megismersz egy helyes pasit egy szórakozóhelyen, akivel esélyes egy randi.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz a jegyed? Otthoni feladataid felszaporodhatnak, ami némi feszültséggel tölt el. Ne aggódj, kis szervezéssel mindent gyerekjáték lesz megoldani. Pároddal társaságban vár remek program titeket, mindeközben felpezsdül köztetek a szexualitás is. Nincs párod? Barátnődben felmerül, hogy bemutat férfi ismerősének. Ha vakrandit javasol, adj egy esélyt!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként légy megfontolt, és ne költekezz meggondolatlanul. Most erre sajnos megvan az esély. Vigyázz a pénzedre! Szingliként egy régi ismerősödbe botlasz, aki sokat változott, és immáron férfiként is felkelti érdeklődésed. Pároddal a humor uralja heteteket, sokkal többet nevettek, mint eddig bármikor. Most lehet is egy új irigyetek, de ezt vegyétek bóknak.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként azt kívánhatod, bár mindennap május 1. lenne, de sajnos hétfő után vissza kell zökkenned a munkába. Jó hír neked, hogy szerencsés hullám jön az életedben, így a következő időszak jó dolgokat hozhat. Párban kellemesen csalódsz párod egy reakciója miatt, szingliként pedig olyan férfi tetszik meg, aki nem is az eseted.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas vagy? Egy meglepetés megszervezése merül fel témaként baráti körödben, ami nagy izgalommal tölt el. A szervezési feladatok viszont elvonhatják a figyelmedet a munkáról, amiben így ejthetsz egy kis hibát. Ne félj elnézést kérni, tévedni emberi dolog. Szerelmi életedben egy új, izgalmas fejezet indul párban, illetve egyedülállóként is.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak jegyeddel a héten anyagi gyarapodásra számíthatsz. Óvatosan a befolyó összeggel: a hirtelen jött fellendülésből könnyen lehet visszaesés, ha nem gazdálkodsz jól. Pároddal közös ismerősötök kérheti valamiben a segítségeteket. Összetartásotok ismét megnyilvánul. Szingliként régi szerelmedbe botlasz, aki új érzelmeket ébreszt benned.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként alkotó kedvedben leszel a héten. Támad egy jó ötleted, hogyan készíts vagy alakíts át valamit. Ha nagy volumenű a terved, légy óvatos: nehogy később megbánd, hogy hozzányúltál az adott dologhoz. Párban meglepetésre számíthatsz a párod részéről: ez lehet egy ötlet vagy egy szimpla vallomás is. Szingliként a munkahelyeden ismersz meg egy jó pasit.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halakként a napokban pénzre számíthatsz, ami megold, illetve enyhít sok fennálló anyagi természetű problémát. Szingliként egy barátnőd ismerősén akad meg a szemed, aki után érdemes lenne kicsit nyomozgatnod. Párban szervezzetek programot kettesben, ugyanis most erre lehet nagy szükség a kapcsolatotokban.

Ezt is szeretjük