Heti horoszkóp április 24-től 30-ig: új szerelem a Bika életében, jó hírek a Kosnak

Szívügyekben különösen ígéretes a hét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeszélyes az április - mondják, de nemcsak a valóban szeszélyes időjárás miatt mondható el ez most is, hanem a váratlan és emlékezetes helyzetekben fellobbanó szerelmek születése miatt is, melyekből bizony tömegesen ígér ez a hét.

Vajon te is azok közé tartozol, akiknek az életében most érkezik el a nagy fordulat? Esetleg párban hoz egy új lépést a következő néhány nap? Tudd meg horoszkópodból!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Heted a néha-néha hűvösebbre forduló idő ellenére is virágos lesz a napokban, ugyanis nagyszerű híreket kapsz egy számodra fontos ügy kapcsán. Szerelmi életed nyugalmas és kiegyensúlyozott. Párban egy kellemes csalódás vár, kedvesed egy nem várt reakciója megmelengeti szíved. Szingliként exeddel vagy régi plátói szerelmeddel futsz össze: a hatás meglepő lesz.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bikaként érdemes lesz nyitott szemmel járnod-kelned a héten, amennyiben szingli vagy, mert a következő napok új szerelmet ígérnek a számodra. Az illető még nem tudni, merről jön, de úgy vesz le a lábadról, mint eddig senki más. Párban is fontos szerelmi fordulat jön, kedveseddel a közös jövőről születik tervetek. A pozitív szívügyek a munkában is lendületesebbé tesznek.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként egy fontos tanácsot érdemes megfogadnod a héten. Forrása egy hozzád közel álló illető, aki talán kéretlenül adja, mégis szívből, jót akarva közli majd veled, mit kellene tenned. Pároddal egy közös utazás gondolata merül fel, ami mindkettőtöket új lendülettel tölt fel. Szingli vagy? Mostanra letisztul korábbi szakításod emléke. Végre kész leszel egy új párra.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rákként a munkában vár egy érdekes kihívás. A feladat olyan lesz, melyben ugyan nincsen sok tapasztalatod, mégis jó értelemben tölt majd el izgalommal. Pároddal egy rég átbeszéletlen kérdés végre lezárásra kerül, és egy kiegyensúlyozottabb, jobb új időszak veszi kezdetét. Egyedülállóként barátnőd mutat be egy helyes pasinak, akiről nem is érted, eddig miért nem szólt.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Oroszlánként nyugodt és kiegyensúlyozott leszel a héten, és még a néha beboruló égbolt sem vet árnyat jókedvedre. Az eddigi feszültségek elmúlnak, a problémák a megoldás útjára lépnek. Párban romantikahegyek ígérkeznek. Szingliként egy emlékezetes, már-már humoros megismerkedés vár, melyből nagy szerelem lehet.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűz a jegyed? Kicsit szétszórt leszel a héten, ami a te esetedben nem megszokott dolog. Próbálj minél többet aludni, és koncentrálj erősebben a fontos feladatokra, nehogy elfelejts valamit. A tavaszi fáradtság uralkodhat el rajtad kissé. Pároddal a humor veszi át most a főszerepet, és szingliként is sziporkázásoddal hódítasz meg egy férfiszívet a napokban.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mérleg jegyed kalandos hetet ígér mind a munkában, mind a szerelemben. Munkahelyeden felelősségteljes feladatot kapsz, szívügyeidben pedig színes és izgalmas események várnak. Pároddal most szinte lángoltok, csak úgy vibrál köztetek a levegő. A szexualitásban hódítotok meg új magasságokat. Szingliként egy idegennel elegyedsz szóba, aki azonnal levesz lábadról.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpió vagy? Most érdemes elkezdened sportolni, ha eddig csak tervezgetted, most ugyanis megvan benned a kellő lendület és kitartás a természetes módon döcögős kezdetekhez. Meglátod, pár alkalom után hiányozna is, hogy mozogj! Pároddal több közös esti program teszi kellemessé a hetet, szingliként barátnőid koszorújában ismersz meg egy jóképű férfit.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha Nyilas vagy, a napokban mosolygós és kiegyensúlyozott leszel. Erősnek és magabiztosnak érzed magad, tudod, nincs, ami eltántorítana céljaidtól. Pároddal egy beszélgetés hoz titeket még közelebb egymáshoz, egyedülállóként pedig a netes ismerkedés ígér most sikereket. Légy óvatos, és ne higgy azonnal bárkinek! Azt a békát keresd, aki herceggé válhat.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha Bak a jegyed, a napokban sok otthoni feladatod sűrűsödik be, mivel elintéznivalóid és munkahelyi feladataid lefoglalhatnak. Ne idegeskedj, hiszen szuperül helyt tudsz állni ilyen helyzetekben is. Igyekezz azért lazítani is! Párban barátaitokkal közös program visz még több színt hetetekbe, egyedülállóként egy szórakozóhelyen szólítanak le ketten is.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ha Vízöntő vagy, a héten igazi tavaszi hangulatban reméled az egyre és egyre több napsütést. Megszülethet benned egy kirándulás vagy utazás gondolata, melyet érdemes alaposabban megtervezned. Párban kisebb féltékenység bizonyítja az egymás iránt érzett ragaszkodásotokat, egyedülállóként pedig egyik régi kiszemelted bukkan fel ismét.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halak jegyed pénzügyi szempontból ígéretes hetet jósol neked. Most jó eséllyel gyarapodik a bankszámládon az összeg, de az is lehet, hogy olcsóbban jutsz valamihez, aminek hála, több pénzed marad. Pároddal családi körben ismeritek fel ismét, hogy milyen összeillő és milyen harmonikus pár vagytok. Egyedülállóként a szinglilét minden előnyét örömmel éled most meg.

Ezt is szeretjük