Heti horoszkóp április 17-től 23-ig: a Bika nagy eredményt ér el a munkában, a Szüzekre romantika vár

Érzelmileg és szellemileg mozgalmas hetet ígérnek a csillagok.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezen a héten egy kicsit könnyebbnek ígérkezik az élet. Az eldöntendő kérdések bezárulnak, a problémák gördülékenyebben megoldódnak. Ez lehet annak az eredménye, hogy a plusz érzelmi töltet miatt minden csillagjegynél aktívabb időszak érkezik.

A többletenergia sok mindenre fordítható. Van, aki a munkájában teljesedik ki, mások lelkileg erősödnek meg, megint másoknak a szerelmi életükben történnek meg a régen várt változások. Olvasd el, rád hogyan hat az elkövetkezendő impulzív időszak!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A munkahelyeden közös hangra találsz azokkal, akikkel új feladaton dolgozol. Ez megelőlegezi az előrelépést a karrieredben. Ne felejtsd el, hogy a sok munka erőt és energiát kíván, így figyelj oda jobban az egészségedre. Ha párkapcsolatban élsz, a harmónia napjai jönnek most el. Egyedülállóként a hétvégére tervezett program sejtet új és ígéretes ismeretséget. 

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A karrieredben most a legkedvezőbbek a kilátások, ezért megéri plusz elfoglaltságot ölni bele. Anyagilag kellemes meglepetés ér, amelynek segítségével egy régóta dédelgetett tervet valósíthatsz meg. A pároddal érdemes megejteni a régen elhúzódó komoly beszélgetést. Ha szingli vagy, érdemes szóba elegyedned azzal, aki régóta felfigyelt már rád, és jelét adta, hogy tetszel neki. 

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egy barátoddal sikeresen tisztázol egy olyan problémát, amely árnyékot vet a kapcsolatotokra. A kollégáiddal is egyre jobban megy a közös munka. Egy váratlan vendég szerencsés fordulatot hoz az életedbe. A kedveseddel komoly tervezésbe kezdtek. Egyedülállóként el kellene már döntened, hogy melyik férfit válaszd az érdeklődők közül, mielőtt mindegyik elpártol tőled. 

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha most ráerősítesz a munkádban, az később nemcsak anyagi, hanem kapcsolati tőkét is hoz számodra. Régóta hanyagolt családtagodat érdemes felhívnod, és törődni kicsit vele. A párodat érdemes kiengesztelned valami apró meglepetéssel, mert mostanában kicsit hanyagoltad. Szingliként fogadd el azt a randevút, amire régebben hívott egy helyes pasi. 

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha ragaszkodsz ahhoz, amit elképzeltél, a főnököd is elismeri majd a munkamódszeredet. A plusz energiáidat most érdemes sportba vagy tanulásba visszaforgatni. A kedvesed bántva érzi magát egy konfliktus miatt, ezért érdemes most leülni, és megbeszélni a félreértések forrását. Ha egyedül vagy, a közelgő céges esemény új kapcsolatot hozhat. 

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A túlterheltség jelei mutatkoznak rajtad, ezért most kell feltöltődnöd fizikailag és lelkileg is. A családodtól nem várt segítség érkezik, amelyet fogadj el. Jó hírt kapsz, amely segít megvalósítani az egyik álmodat. Ha párban élsz, szenvedélyes napoknak nézel elébe. Szingliként egy régi kapcsolat keres majd meg, aki bebizonyítja, hogy még mindig sokat éreztek egymás iránt.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

A makacsságod nem kifizetődő a munkahelyeden, ha engedsz kicsit, abból még profitálhatsz is. A halogatott otthoni feladatoknak most érdemes nekiállnod, mert az ismerőseid segítségével túleshetsz rajta. Egy régi barátod jelentkezik, és kellemes emlékeket idéz fel. A pároddal komolyabbá válik a kapcsolatotok. Egyedülállóként izgalmas flört vár rád a héten. 

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Egy régi hivatalos ügy megkeserítheti a napokat, de a barátaid és főnököd támogatásával szerencsésen túl leszel rajta. A tervezett életmódváltásnak eljött az ideje, a fáradtságot a jó közérzet váltja fel, ha betartod a szabályokat. A párod ingerültségét sikeresen tolerálod majd a vita helyett. Ha szingli vagy, ne utasítsd el egy régi osztálytárs vagy munkatárs közeledését. 

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Egy munkahelyi félreértésből szerencsésen kimagyarázod magadat, így a főnököd sem gondol rosszat rólad. Az ügyintézésben is pozitív élményeid lesznek, egy hivatalos problémára pedig nem várt jó tanácsot kapsz. A párod titokzatosan viselkedik, ami meglepetést és romantikus éjszakákat ígér. Szingliként a topon vagy most, a külső és belső kisugárzásod vonzza a pasikat. 

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A pénzügyi feszültséget bravúrosan megoldod a héten. A munkahelyeden alkupozícióba kerülsz, és a főnökeid elismerik azt, hogy kivételes munkaerő vagy. Egy viszályt sikeresen elsimítasz a szeretteid között. Akivel együtt élsz, az kényeztetni fog a héten, mert így értékeli a múltban tanúsított törődésedet. Egyedülállóként végre felfigyel rád az, akire kivetetted a hálódat. 

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy ellenségeskedő kollégát ügyesen leszerelsz, így gond nélkül keresztülviszed a terveidet a munkahelyeden. A régen vágyott és tervezett utazás is megvalósulni látszik, így nincs akadálya a pihenésnek. A pároddal nyugodt és harmonikus napokat éltek, ha továbbra is képesek vagytok együttműködni. Ha szingli vagy, itt az idő kibújni a szobából, és megmutatni magadat a világnak. 

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A sikerben fürdesz most egy jó ötlet miatt, a karriered nem várt magasságokban szárnyal. A munka helyett most meglepetéssel állítasz haza a párodhoz, amiért ő hálás lesz, és méltányolni is fogja az igyekezetedet, hogy helyre akarod hozni a kapcsolatotokat. A népszerűséged miatt most sokan keresik a társaságodat, tehát ha nincs párod, válogathatsz a jelentkezők között. 

Ezt is szeretjük