Heti horoszkóp április 10-től 16-ig: a Bak új hódolóra, a Bika jó lehetőségre tesz szert

Tavaszi hangulat, tavaszi érzések járják át a szíveket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Tavaszi hangulat, tavaszi érzések járják át a szíveket.

Lassan elérkezünk április közepéhez, ám a húsvétra való készülődés közepette is zajlik az élet, így a szerelemben, a munkában, illetve a pénzügyekben is hozhat újdonságot a hét.

Heti horoszkópodban elolvashatod, számodra mit ígér az ünnep hete, illetve hoz-e pozitív változást a számodra fontos ügyekben.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként munkahelyi kihívások elébe nézel a napokban, ami ugyan elsőre tűnhet megoldhatatlannak, ha hiszel magadban, akkor meglátod, játszi könnyedséggel boldogulsz majd. Pároddal a romantika jegyében telnek a következő napok, szingliként pedig egy emlékezetes megismerkedés vár: hogy kialakulhat-e valami, az egyelőre a jövő zenéje, mindenesetre ígéretes.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként remek lehetőség adódik a héten, melyet mindenképpen érdemes körbejárnod és megfontolnod. Lehet, hogy ez az a mozzanat, ami hosszú távú pozitív változásokat indít meg az életedben. Pároddal sokat nosztalgiáztok a héten. Érdemes új élményeket teremtenetek. Szingliként maximálisan túllendülve exeden, felszabadult szívvel ismerkedsz a napokban.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha Ikrek vagy, pénzügyi szempontból ígéretes a heted. Most ugyanis több alkalommal is sokkal jobb áron tudsz majd vásárolni, mint egyébként szoktál. Így több marad a zsebedben, és többet is rakhatsz félre. Pároddal szinte perzselő a köztetek lévő szexuális vibrálás, egyedülállóként pedig egy helyes pasit sodor utadba a szél, aki mágnesként vonz az első perctől kezdve.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként a húsvéti készülődés eléggé elszívja az erőd, hiszen a munka mellett még a sütikre és egyebekre is figyelni nem kis kihívás. Kényeztesd magad, ahogy csak tudod: egy kis plusz alvás, a kedvenc fagyid vagy egy habos fürdő most igazán jár neked. Párban egy izgalmas utazás terve születik meg, egyedülállóként régi szerelmed bukkan fel, ami nem várt hatást kelt benned.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha Oroszlán vagy, a napokban különleges feladattal bíznak meg a munkahelyeden, melyet azonban kihívásként, és nem nehézségként élsz meg. Pároddal sokat beszélgettek a héten a közös terveitekről, ami szívmelengető lesz. Ha szingli vagy, egy barátnőd kinéz neked egy pasit: lehet, hogy igaza van, és tényleg meg kellene ismerned? Ne állj ellen, adj esélyt!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha Szűz a jegyed, akkor a napokban tele leszel izgalommal a húsvét kapcsán. Lazíts, és ne próbálj mindent kézben tartani. Ha túlaggódsz mindent, elvész az ünnep meghittsége, és a jókedv is. Pároddal sokat humorizáltok a héten, a vidámságotok pedig másokra is átragad. Egyedülállóként remek vicceiddel nyűgözöl le egy pasit. Most hasznodra lehet, ha bátran sziporkázol.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg a jegyed? Bár mások rég azt éreznék, összecsapnak a fejük felett a hullámok, számodra ezek a munkahelyi feladatok minden nehézség nélkül menni fognak. Kedveseddel sok időt töltötök egymás rokonai társaságában, ami mélyít a kapcsolatotokon. Ha egyedülálló vagy, olyan pasi locsol meg húsvét alkalmából, aki korábban tetszett neked.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpió vagy? A húsvéti előkészületekkel remekül haladsz, így több időd marad magadra és a számodra fontos emberekre, mint máskor. Pároddal egy kis féltékenység merül fel egyikőtök exe vagy kollégája miatt, de ez nem idéz elő komoly vitát. Ha nincs párod, egyik barátnőd megirigyeli sikereidet a férfiaknál. Lásd el néhány tippel, hogyan hódítson.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként egy fontos elintéznivalódat nem sikerül olyan hamar letudnod, mint szeretnéd, ezért a heted kicsit megcsúszik. Ne aggódj, a húsvéti előkészületeket ez nem fogja negatívan befolyásolni. Pároddal közös kalandba keveredtek, melyre talán öreg korotokban is emlékeztek majd. Ha nincs párod, egy régi barátoddal futsz össze, aki most mint férfi kelti fel érdeklődésed.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha Bak vagy, a heted a szerelem jegyében telik. Pároddal minden eddiginél nagyobb összhang lesz köztetek, ami megmutatkozik a mindennapokban és megmutatkozik a szexualitásban is. Ha egyedülálló vagy, egy új hódoló bukkan fel az életedben, akit munkád kapcsán ismersz meg valószínűleg. Nincs kizárva a szerelem első látásra lehetősége.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként fontos titkot bíznak rád, de igyekezz azt meg is tartani: az illető, aki elmondja, tényleg megbízik benned, és hiszi, hogy számíthat a diszkréciódra. Párod tanácsodat kéri egy számára fontos ügyben, ami mutatja, hogy milyen fontos ember vagy az életében. Ha nincs párod, egy kollégád részéről tapasztalsz közeledést, de egyelőre nem egyértelműen.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halakként a napokban egy nagyon rég látott barátoddal futsz össze véletlenül, ami nagyon felvillanyoz. Ismeretségetekben most új fejezet veszi kezdetét. Pároddal több időtök lesz kettesben lenni, ami alkalmat ad megbeszélni egy korábbi vitát. Így pozitívabb lesz a folytatás. Szingli vagy? Olyan férfin akad meg a szemed, aki nem is az eseted, mégis van benne valami.

Ezt is szeretjük