Heti horoszkóp április 3-tól 9-ig: szerencse a szerelemben a Ráknak, örömhír az Oroszlánnak

Az első áprilisi hét kalandosan telik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Az első áprilisi hét kalandosan telik.

Az április bolondos, szeszélyes hónap, első hete pedig éppen ehhez igazodva telik majd: sok-sok nevetés, némi szétszórtság, jókedv ígérkezik. Ami még ennél is könnyedebbé teszi, az az öröm és a szerelmi fejlemények, melyekkel ugyancsak ez a hét ajándékoz majd meg sokakat.

Vajon számodra a munka, a szívügyek, a kapcsolatok vagy épp a pénzügyek terén hoz újat a következő pár nap? Heti horoszkópodban elolvashatod az előrejelzést.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Heted kedvezően alakul a munka terén. Most főnököd is láthatja, értékes eleme vagy csapatotoknak, akire lehet számítani, és aki kreatívan, építően segíti a munkát. Párkapcsolatodban meglepetés ígérkezik. Noha nem számítanál erre a fejleményre, alapvetően pozitív lesz. Szingliként egy szempár egészen megbabonáz: mutasd ki bátran a vonzalmad!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha a héten sok régen halogatott dolgot beütemezel, nagyon elégedett leszel, mire eljön a péntek, hiszen letudva azokat könnyeden vetheted bele magad a hétvégébe. Kapcsolatodban most szorosan összefonódik a romantika és a tüzes szexualitás, ami fantasztikus kombinációt alkot. Szingli vagy? Közeleg a változás: Cupido egész héten kerülgetni fog.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként egy nehezebb feladatnak kell megfelelned a héten a munkahelyeden, de szerencsére kitartásod és önbizalmad átsegít az először faramucinak tűnő helyzeten. Pároddal egy fontos dolgot sikerül átbeszélnetek, aminek hála gondtalanul folytatódhat a tavasz. Ha egyedülálló vagy, egy régi szerelmedbe botolhatsz: fontos következtetésre jutsz majd.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha Rák a jegyed, egy olyan ember kér tőled szívességet, aki ilyesmire ritkán veszi rá magát. Amint megtapasztalja, milyen barátságosan és segítően állsz hozzá, rá fog jönni, hogy ebben semmi rossz nincs. A szerelemben igazán szerencsés leszel a héten: pároddal elkerültök egy vitát, mivel időben kiderül, csak félreértés szülné. Szingliként egy helyes pasinak mutatnak be téged.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha Oroszlán  a jegyed, egy félreértés vicces helyzetet szül ezen a héten, és mire a szálak kibogozódnak, már szinte el is érkezik a hétvége. A kalandos napokat még egy örömhír is feldobja, mely egy rokonod vagy barátod felől érkezik. Pároddal az álmodozás jegyében telik a hét, egyedülállóként pedig szintúgy: plátói szerelem alakulhat ki benned valaki iránt.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűzként két számodra fontos ember közt alakul ki félreértés. Vigyázz, hogy hogyan foglalsz állást. A legjobb, ha pártatlan maradsz, különben rosszul jöhetsz ki a helyzetből. Ha párban vagy, egy távolabbi utazás kapcsán tervezgethettek a napokban, ami örömmel tölt majd el titeket. Egyedülállóként emlékezetes flörtbe keveredsz a héten.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg a jegyed? Akkor most kezdj életmódváltásba vagy sportolásba, ugyanis, főleg, ha ülőmunkát végzel, fontos odafigyelned magadra, és most meglesz benned a lendület a kezdéshez. Pároddal kis féltékenység ad arról bizonyosságot, hogy odavagytok egymásért. Egyedülálló vagy? Egyik férfi ismerősöd felől tapasztalod annak jelét, hogy többet érez barátságnál.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként egy számodra fontos ember önti ki neked a lelkét. Az odafigyelés, amit adsz, értékes és segítő lesz a számára, amit majd ő is viszonozni fog adandó alkalommal. Pároddal feledékenységből fakadó, apróbb vita várható, de a végén nevetésbe fullad az egész. Szingliként egy vicces véletlen terelget össze egy helyes pasival: ha bátran flörtölsz, randira is hívhat.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként a héten pozitív és kiegyensúlyozott leszel, ha szánsz arra időt, hogy gondolataidba mélyedsz. Nagy szükséged lehet a lelki nagytakarításra. Dobd el a negatív gondolatokat, és nézz előre! Pároddal közösen remek hírt kaptok, ami még inkább összehoz benneteket. Egyedülállóként egy érdekes információ birtokába jutsz kiszemeltedről vagy exedről.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bakként hajlamos leszel késni ezen a héten, ezért próbáld minél inkább szemmel tartani az órát. A dekoncentráltság, a fáradtság a tavaszi időszaknak tudható be, de a megfelelő mennyiségű alvásról se feledkezz el. Pároddal a humor kerül a héten főszerepbe, rengeteget nevettek, és könnyedek lesztek. Szingliként nevetésed teljesen levesz egy pasit a lábáról.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként egy korábban sikertelen dolgot a héten sikerrel elintézel, ami elégedettséggel és nyugalommal fog eltölteni. Nem is csoda, hogy azonnal tervek százai születnek meg a fejedben, melyek közül kikerülhet a következő projekt. Pároddal egy régi nézeteltérés tisztázódik, így most új, pozitív fejezet nyílik életetekben. Egyedülállóként új hódolóra teszel szert.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha Halak vagy, pénzügyeidben kedvező változás ígérkezik a hétre, és ez egészen felvillanyoz. Vigyázz, ne kezdj féktelen költekezésbe, mert azt később megbánhatod. Pároddal egy közös tervetek születik, ami lendületet visz a kapcsolatotokba. Ha egyedülálló vagy, nagyszerűen telnek szingli napjaid, kiegyensúlyozottságod pedig pasimágnesként működik.

Ezt is szeretjük