Ezt érdemes tudnod a Nap évéről: mit hoz 2017 uralkodó bolygója?

Tudj meg többet az idei esztendőről: vajon mit hoz az uralkodó Nap 2017-ben?

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már önmagában az is ígéretesen cseng, hogy 2017 a Nap éve, hiszen a Nap fényes, meleg és gyarapító, de vajon mit mond az asztrológia az elkövetkezendő esztendőről?

A Nap éve valóban pozitívnak ígérkezik. Sokkal derűsebben láthatjuk a világot, és úgy a mindennapi kihívásokkal, mint a soha nem tapasztalt nagy fordulatokkal lendületesen és kitartóan boldogulunk.

Az esztendő meghatározónak ígérkezik a döntéshozatalok szempontjából is. Fontos, meghatározó döntések születnek, melyek olykor talán vakmerőek is lehetnek. Ez lelkesedésünknek és optimista szemléletünknek tudható be, amit ugyancsak a Nap éve idéz elő bennünk.

2017 a Nap éveként a terveink véghezvitelében is segít, ám fontos, hogy a magabiztosság soha ne csapjon át törtetésbe vagy önzőségbe: fontos megtalálni az egyensúlyt, az arany középutat. Máskülönben kapcsolataink bánhatják a dolgot. A Nap éve adta energiákat mindenképpen jóra kell fordítani.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük