Februári szerelmi horoszkóp - Rég várt boldogság érkezik a szívügyekben

Az év második hónapja sok-sok jót ígér szerelmi téren.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elérkezett az év legrövidebb hónapja, a február, mely azonban nyúlfarknyi mivolta ellenére sok-sok romantikát ígér, és hozhat is sokaknak. A Valentin-napot ki-ki másképp élheti meg, de annyi bizonyos, mind az egyedülállók, mind a párok számára meghatározó lehet az év második hava.

A 12 legnépszerűbb, szerelmet hozó tárgy

Nézegess képeket!

Elolvasom

Februári szerelmi horoszkópod most neked is előrejelzést ad, így megtudhatod, mit hoz neked az esztendő második hava a szívügyekben. Szingliként párra lelsz, vagy még türelemre int Cupido? Párban boldogság vagy vitákkal tarkított hetek várnak? Lent találod a választ.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Párodnak elég egy pillantás, szinte elájulhat, napról napra újra beléd szerethet a következő hetekben. Érzelmes és szenvedélyes hónapotok lehet februárban, romantikus és emlékezetes Valentin-nappal megfűszerezve. A hálószobában is forróbb lehet a levegő a szokásosnál.

Talán a Valentin-nap miatt, talán másért, de februárban sokat járhat az eszedben a szerelem, ha szingli vagy. A csillagok állása szerint ugyanakkor a szívedbe is beköltözhet: a férfi, aki megbabonázhat, egy új munkatárs, esetleg egyik meglévő kollégád lehet.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Párban különösen szenvedélyes Valentin-nap, a szuper szex és egy esetleges utazás színesíti meg napjaitokat, és sajnos néhány konfliktus is jöhet. Családi vonatkozásban adódhat egy kis kellemetlenség, de hamar megoldódik, más fennálló problémákkal egyetemben.

Szingliként ugyan beárnyékolhatja kissé a hangulatod a Valentin-nap közeledte, de ne csüggedj, a csillagok ugyanis biztatót ígérnek. Ha februárban utazni készülsz, lehet, hogy úgy térsz haza, hogy a szívedbe költözött a szerelem. Járj nyitott szemmel, Cupido téged keres!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A csillagok arra intenek, gondold át a szerelmi életed februárban. Ha párban vagy, arra is számíthatsz, hogy a munkahelyi feladatok tömkelege sok időt elvesz tőletek. Próbáljatok nem stresszelni ezen. A gyönyörű Valentin-nap mindenért kárpótol.

Szingliként a február legyen az ideje annak, hogy eltervezed, mit szeretnél elérni a jövőben, ami a magánéleted, beleértve szívügyeidet, illeti. Jöhet egy lehetőség a hó folyamán, amikor új kapcsolat kínálkozik, de várd ki a megfelelő időt: tedd fel magadnak a kérdést, elérkezett-e már.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Párban vagy? Sajnos lehetnek bökkenők köztetek februárban, talán egy családtag miatt, de nincs okod aggodalomra. Minden kapcsolatban előfordul, a romantikus Valentin-nap pedig segíthet rajta túllendülni. Fontoljátok meg döntéseiteket, meghatározóak.

Ha nincs párod, Cupido azt súgja neked, a munkahelyeden vagy munkáddal összefüggő helyszíneken különösen járj nyitott szemmel A február elhozhatja az új szerelmet. Kiváltképp 19. után várható szívügyeidben a nagy változás.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Párban sok szó eshet februárban a pénzügyekről. Ami az együtt töltött időt illeti, a hónap során kedvesed igényelheti, hogy többet légy vele. Ez szívmelengető lehet, de megoldani kissé nehézkes. Próbálkozz, és menni fog! Jó hír, hogy a Valentin-napotok viszont csodás lesz.

Szingli vagy? Jó hírünk van. Bár a Valentin-nap nem biztos, hogy kedvenc februári napjaid egyike lesz, 19-től számíthatsz arra, hogy megismersz egy férfit, aki új szerelmed lehet. Igaz, lehetnek majd munkahelyi vagy családi akadályok, de megéri küzdeni.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha kapcsolatban vagy, a februárod nem lesz könnyű menet, mivel egy családi ügy nagyon lefoglalhat, így kevésbé marad kapacitásod a párodra koncentrálni. Bármilyen nehéz is, próbáld meg. A Valentin-napot mindenképpen töltsétek kettesben.

Ha nincs párod, a február nálad a randizásról szólhat. Képbe jöhet egy pasi, akivel nagyon jól érezheted magad, és akibe egy óvatlan pillanatban fülig bele is zúghatsz. Lehet, hogy ez az idei lesz életed utolsó egyedülállóként töltött Valentin-napja. Izgalmasnak ígérkezik a február!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Kapcsolatban vagy? Noha lehetnek vitáitok, ne ess kétségbe, ugyanis egyfelől ez természetes, másfelől a kompromisszumkészség mindent megold. A nehézségek, amelyekkel szembesültök, hó végére inkább megerősítenek, nem beszélve a romantikus 14-éről.

A hónap első felében, ha egyedül vagy, szinte kétségbe esetten nézelődhetsz, de így a szerelem elkerül. 18. után azonban hozzáállásod megváltozhat, és ez sikert hozhat. Ha tanulsz valahol, vagy tervezed, az összehozhat valakivel. Most az online ismerkedés is játszik, regisztrálj!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Párban vagy? A február mesésen telhet, előreláthatólag sem komolyabb konfliktus, sem egyéb probléma nem várható. Valentin-nap környékén nagyon romantikus hangulatban lehettek, párkapcsolatotok reneszánszát élheti, minden olyan csodás lehet, mint a legelején.

Ha nincs párod, akkor februárban mozdulj ki minél gyakrabban, járj társaságba! A csillagok azt mondják ugyanis, ebben a hónapban nagy esélyed lehet megtalálni a szerelmet, ha barátaiddal, ismerőseiddel szórakozol, eljársz. Sportolás közben is esélyes a dolog!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Kapcsolatban vagy? Párod számára és a te számodra ez a hónap sok tapasztalatot adhat. Egyikőtök régi szerelme bukkanhat fel, ami ugyan felvethet vitákat, de rávilágít, mennyire szeretitek egymást. A Valentin-nap csodásan sikerülhet, mindkettőtöknek emlékezetesen.

Nincs párod? Nos, ez horoszkópod szerint nem lesz így sokáig. A szerelmet azonban úgy találhatod meg, ahogy nem is gondolnál: idősebb családtagjaid, ismerőseid révén. Izgalmas és ígéretes tehát a február.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Kedveseddel a jövőtöket illetően felmerülhetnek tervek februárban, a közös eszmefuttatás pedig igazán élvezetes programot nyújthat számotokra. Baráti és családi körötökben egyébként most különösen jól telhet az idő. Valentin-napotok forró szenvedélyt ígér.

Szingliként ebben a hónapban különösen vonzó lehetsz az ellenkező nem számára. Most ennek köszönhetően nagy az esély arra, hogy randira hívjanak. Mindennap ébredj mosolyogva, hiszen az a nap lehet életed fordulópontja. Most minden megváltozhat.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Párban pénzügyi kérdések merülhetnek fel, amiket meg kell vitatnotok, ám szerencsére az együttműködés simán mehet. A romantika egyébként végigkísérheti a szerelmeteket februárban, különösképpen Valentin-nap környékén erősödhetnek fel érzelmeitek.

Ha nincs párod, egészen február 19-ig erősebben érezheted a hiányát, talán a Valentin-nap közeledte miatt is, utána azonban, mivel szerelmi életed fordulatot vehet, minden megváltozik. Ettől a ponttól kezdve ugyanis várható, hogy az életedbe csöppen a nagy szerelem.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha párban vagy, kedvesed gondolatait eléggé lefoglalhatja a karrierje és egy esetleges munkahelyváltás, amit nem lesz mindig könnyű elviselned. Próbálj türelmes lenni, hiszen ez neki fontos. A Valentin-nap mindenért kárpótolni fog, de a szerelem és a romantika mindennap ott lesz köztetek.

Ha szingli vagy, nem kifejezetten érezheted szükségét, hogy legyen valakid, még a Valentin-napi szívecskeáradat sem billenthet ki lelki egyensúlyodból. Jókedved, pozitív kisugárzásod mágnesként működhet, és jó eséllyel bevonzhat egy hódolót életedbe.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük