Mikor lesz még idén 10 milliószoros nap? Íme, a dátumok
Még kétszer van esélyed, hogy kívánságod valóra váltsd: ezeken a napokon gondolj majd rá erősen!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb embernek van olyan vágya, álma, amiről titkon reméli, hogy egyszer teljesül. Ha neked is, akkor segítségedre lehetnek az év tízmilliószoros napjai. Eddig 2015-ben kettő volt, de mivel évi négy van, még kettő hátra van.

Mikor lesz még tízmilliószoros nap?

2015-ben  március 5-én és június 2-án már volt tízmilliószoros nap, két dátumot azonban jegyezz meg, mert még kettő lesz ebben az esztendőben. Az egyik nem is olyan sokára, már a hónap végén, a másik ősszel.

2015 hátra lévő tízmilliószoros napjai:

  • július 20., hétfő.
  • november 3., kedd.

Mi az a tízmilliószoros nap?

A tízmilliószoros napok dátumát a tibeti hagyomány szerint a Hold járása alapján számolják ki. Fontos, hogy ezeken a napokon csak jóra, pozitív dolgokra gondolj, hiszen úgy tartják, amire ezeken a napokon az ember összpontosít, az tízmilliószoros valószínűséggel be is következik.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A tízmilliószoros napok hagyománya egyébként a tibeti buddhista kultúrában gyökerezik, ők Buddha-napoknak hívják ezeket a napokat. A napok Buddha életének egyes állomásainak állítanak emléket: csodatévő cselekedetek, első szentbeszéd, végső megvilágosodás, mennybemenetel.

Bőség bevonzása

Ha pénz kellene, ezek a tárgyak segíthetnek megteremteni az anyagi gyarapodáshoz szükséges jótékony energiákat.

Ezt is szeretjük