Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp: mire számíts szívügyekben májusig?
Egyedül rátalálsz az igazira? Párban boldogság vagy szakítás vár? Horoszkópod elárulja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte lélegzet-visszafojtva figyeljük, mikor kezdenek rügyezni végre a fák, és önkéntelenül is mosolygunk, ha tiszta az ég és kisüt a nap - minden ember nagyon várja az igazi tavaszt, ám nemcsak azért, mert ez a természet ébredésének ideje, hanem mert ez a szerelem évszaka is.

Március közepén járva már csak pár nap választ el bennünket a csillagászati tavasz kezdetétől. Olvasd el horoszkópod, mire számíthatsz ebben a csodaszép évszakban a szerelem terén.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Párban a tavasz számodra nem a legkönnyebb időszakként indul. Az április 4-i holdfogyatkozás hozhat vitákat, és ha nem jól álltok a konfliktuskezeléssel, ez sajnos törést jelenthet a kapcsolatotokban. Ha viszont okosan viszonyultok a helyzethez, az egész csupán megerősíthet benneteket, és együtt átvészelitek.

Szingliként nyár előtt nem igazán vár változás a szerelmi életedben. Június 5-tel lép ugyanis működésbe e téren a Vénusz nálad. Kalandok persze várhatnak, ám az igazi addig sajnos nem valószínű. Ne búsulj, és ne légy türelmetlen se: a szerelem közeleg, mégpedig egy olyan férfi személyében, akire érdemes várni.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A tavasz a te évszakod, de nemcsak azért, mert ez a születésnapod ideje. Március 17-tel a Vénusz, a szerelmi életed befolyásolója dolgozni kezd nálad, mindezek hatására mágnesként hathatsz párodra. 24-én és 30-án különösen erős lehet kapcsolatodban a romantikus oldal, nagyszerű napok várhatnak kedveseddel.

Szingli vagy? A tavasz csupa jót tartogathat neked szívügyekben. Önbizalmad megnőhet a rád szegeződő pillantások miatt, és a március végén a jegyedbe lépő Marsnak köszönhetően elérheted a céljaid: tavasz végéig megtalálhatod a szerelmet. Erős vonzalom van kilátásban, aminek képtelen leszel ellenállni.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha párban vagy, a jegyeden áthaladó Szaturnusznak köszönhetően a kapcsolatod bizony próbatétel előtt áll tavasszal. Ez április 14. körül várható, kezeld minél körültekintőbben! Ne aggódj, ha erős a szerelmetek, nincs, amit ne tudnátok átvészelni. Május 11-től a szex, 18-tól a romantika kerül a középpontba.

Egyedülállóként április 11-től május 7-ig esélyes az új szerelem beköszönte az életedbe. Ekkor ugyanis a Vénusz a jegyedben jár majd, segítve téged a szívügyeidben. A kulcs a párra találáshoz, hogy ebben az időszakban különösen gyakran mozdulj ki. Ismerkedj, beszélgess! Ez hozhat sikert.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Párban március végén a szívedbe költözhet az az érzés, hogy a legszerencsésebb vagy a világon, amiért olyan párod lehet, amilyen, és ő ebben még tovább erősíthet 30. körül. Április 11. és május 7. közt nagy szükség lehet arra, hogy többet legyetek kettesben. Május 7-től egyébként különösen vonzó lehetsz majd párod szemében.

Ha nincs párkapcsolatod, tavasszal számos lehetőséget az utadba sodorhat az élet, hogy ismerkedj. Használd ki ezeket, különösen április 11. körül, ugyanis akkoriban esélyes, hogy a szerelem utolér. Március 24. és 30. is tartogathat új hódolót. Az utóbbi időpontra egy randimeghívást is magadénak tudhatsz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Április 14-én a Vénusz és a Szaturnusz összjátéka behozhat egy galibát napjaitokba, ha párban vagytok: egy közös barátotok próbálhat keresztbe tenni. Igyekezzetek kizárni ezt a dolgot mindennapjaitokból. A tavasz egészében vége mézédesnek ígérkezhet, legyetek sokat együtt, és éljétek meg a szerelem minden örömét!

Szingliként optimizmus kísérheti utad tavasszal, ami a szerelmet illeti. Pozitív kisugárzásod lehet kezedben az aduász. Április 11-én a Vénusz belép a 11. házba, ami számodra édes, flörtben, romantikában dús napokat ígér egész május 7-ig. Szórakozóhelyeken, eseményeken vagy a netről is érkezhet új férfi az életedbe április 22. után.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Pároddal tele lehettek a tervekkel. Egy utazás is szóba jöhet, ami jó ötlet lenne, hiszen némi extra romantikát vinne napjaitokba. Március 24. és április 30. emlékezetes napok lehetnek. Arra figyeljetek, hogy a pénz miatt ne kerüljetek vitába, ez is kilátásban van ugyanis. Május 16. környékén te és párod igazán közel kerülhettek egymáshoz.

Szingliként az évszak során eleinte inkább könnyű flörtök várhatnak, komolyabb jelentkező nem igazán. Az idő előrehaladtával viszont ha elég nyitott vagy, és késznek érzed magad, jöhet valaki az életedbe: május végén több randi is lehet kilátásban, amiből bármi kisülhet. Hallgass a megérzéseidre, és engedd el magad!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Kapcsolatban az április megszoksz vagy megszöksz állapotot hozhat, noha vitathatatlanul mély lehet párod és közted a szerelem. Arra jöhetsz ugyanakkor rá, hogy az érzelmek önmagukban nem elegek a kapcsolat boldogságához. Türelem, munka, együttműködés is kell hozzá, de ha ez nem megy, talán mással sikerülhet.

Egyedülállóként április 11. és május 7. közt esélyes, hogy megismerj egy férfit, aki azonban egészen más életet élhet, mint te. Lehet akár külföldi is, de más vallási vagy filozófiai nézetei is lehetnek, mint neked. Szívügyeid április 22. és 26. közt mehetnek legszerencsésebben. Ha kész vagy kinyitni a szíved, vár a szerelem.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Párban vagy? A szerelem bolygója, a Vénusz március 7-tel belépett párkapcsolati területedre, és ott is marad április 7-ig, ami harmóniát és pozitív energiákat csempészhet mindennapjaitokba. Március 30. különösen emlékezetes nap lehet, 31-én pedig a szex kerülhet köztetek a fókuszba.

Ha nincs kapcsolatod, a tavasz nagyon ígéretes lehet számodra. Az évszak során több alkalommal is kaphatsz az ellenkező nemtől pozitív megerősítést, bókot, akár randimeghívást is, de két nap lehet az évszakban, ami számodra igazán ígéretes: március 24. és május 6. E napok valamelyikén akár a nagy Ő-t is megismerheted.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Párban az évszak több olyan napot is hozhat, ami bizonyítja, valóban egymás mellett a helyetek, noha lehet egy-egy vita április 14-én és 19-én. Április 11. és május 7. közt a Vénusz hatására különösen harmonikus lehet kapcsolatod, május 18-tól viszont a Merkúr hatására lehet egy időszak, amelyet plusz figyelemmel vészelhettek át.

Szingliként tavasszal utolérhet a szerelem. A Vénusz és az Uránusz áprilisban egy váratlan találkozást tartogathat, mégpedig 26-án, de ha azon a napon elkerülnétek egymást jövendőbeli kedveseddel, nyáron újra egymás közelébe sodorhat benneteket a szél. Járj nyitott szemmel, és ne félj kimutatni a szimpátiádat!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Kapcsolatban a tavasz számodra szerencsés lehet, főleg május 7-től, amikor is a Vénusz kedvező hatást gyakorolhat majd szívügyeidre. Kapcsolatod egy szinttel feljebb léphet, akár egy eljegyzés is lehet kilátásban. Azért nem minden fenékig tejfel: május 21-én és 25-én próbatétel várhat rátok. Rajtatok áll, hogy vészelitek át.

Egyedülálló vagy? Április 11-ig a Vénusz a te malmodra hajtja a vizet. Március 24-én meghatározó beszélgetés várhat egy férfival, aki szó szerint lenyűgözhet. Március 30-ra késznek érezheted magad egy új kapcsolatra, 31-től május 11-ig pedig az egekbe szökhet libidód. Légy megfontolt mindenesetre.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Párban vagy? Tavasszal sok kérdést letisztázhatsz magadban, beleértve a kapcsolatoddal összefüggőket is. Az évszak végére jól láthatod, a megfelelő ember mellett vagy-e. Voltaképpen ez kísérheti végig az évszakot esetedben, egészen május legvégéig, illetve nyár elejéig, mert akkor jön majd el egy nyugalmasabb időszak.

Ha nincs párod, április 11-től számíthatsz rá, hogy ez megváltozik, hála a Vénusz közbenjárásának. Fülig beleszerethetsz valakibe, de az sem kizárt, hogy több férfi iránt is vonzalmat kezdesz érezni. Idővel letisztul, ki az igazi, a lényeg, hogy senkit ne csapj be. Ha május 18-ig nem döntesz, a Merkúr közbeszólhat, és egyedül maradsz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha párban vagy, és együtt is éltek, sajnos lehetnek pénzügyi vonatkozású vitáitok tavasszal, de ez nem nyomja rá a bélyegét az egész évszakra, ne aggódj. Sokkal inkább támogatólag hathat, segíthet még részletesebben kialakítani közös életeteket. Ha nem éltek együtt, ez a téma foglalkoztathat benneteket tavasszal.

Szingliként szerencsés lehet számodra a tavasz. Flört várhat egy kollégáddal, de május 7-től minden megváltozhat, ugyanis erre az időre jósolható, hogy egy új férfi jelenik meg életedben. A Vénusz és a Neptunusz együttműködése révén május 16-ra tündérmesébe illő kapcsolatod lehet. A május 21-i nap lehet veszélyes csupán.

Ezt is szeretjük