Márciusi szerelmi horoszkóp: bimbózó érzelmek
Nem hiába, hogy március a tavasz első hónapja: most minden a szerelemről szólhat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Márciusban kezdődik a csillagászati tavasz, az évszak, ami egyértelműen a szerelemé. Ilyenkor sok új szerelem szövődik, és a régiek is új erőre kapnak az előbújó napsugarak és az ébredő természet hatására.

Vajon téged is bimbózó érzelmek várnak a hónap során? Márciusi szerelmi horoszkópod elárulja.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha párban vagy, ebben a hónapban érdemes az eddigieknél sokkal több energiát fektetned a kapcsolatodba. A legapróbb feszültséggócokat is igyekezz felszámolni. Kommunikáljatok pároddal, igyekezzetek egymás nézőpontját megérteni. Amennyiben tesztek érte, március végére sokkal békésebb és harmonikusabb lehet viszonyotok.

Szingliként a hónap elején inkább a munkára és a családi- baráti kapcsolataidra helyeződhet a hangsúly. Bár már most is vágyhatsz egy párra, ez a hetek során tovább fokozódhat. Jó hír, hogy március harmadik hetében jó eséllyel teljesülhet álmod, és végre megtalálhatod a párodat. Valószínűleg barátaid társaságában ismered meg, és azonnal érezni fogod magadban, hogy ő az.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ebben a hónapban fontos szerepet kaphat életedben a munka, de a szerelem is végigkísér majd. Párban ugyan lehetnek konfliktusaid, ám mindez csupán közelebb visz majd benneteket egymáshoz. A vita is az eszmecsere egy formája, ne riadj vissza tőle! Lényeg, hogy a végén tudjatok közös nevezőre jutni. Áprilisra még jobban megerősödhet a szerelmetek, és tapasztaltabbá is váltok.

Egyedülállóként sok figyelmed és energiád elveheti, hogy mindennapi munkahelyi teendőid elvégezd, de mindeközben erős hiányát érezheted egy kapcsolatnak. Jó ötlet lehet regisztrálnod egy online vagy mobilos társkereső oldalon, az nem igényel sok időt és energiát. A szerelem a csillagok jóslata szerint most a netről jöhet egy még ismeretlen okos, megbízható férfi személyében.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Amennyiben párban élsz, ez a hónap mozgalmasnak ígérkezhet számodra. Bár azt érezheted, kapcsolatod fontos fordulóponthoz érkezett, semmit ne siess el, se egy esetleges szakítást, se a kapcsolat komolyabb alapokra helyezését. Hagyd, hogy a döntéseid szépen kiforrják magukat, máskülönben hibásan határozhatsz, amit nagyon sokáig bánhatnál a jövőben.

A tavasz ígéretes számodra, amennyiben szingli vagy, és ez már az első havában meg is mutatkozhat. Az elmúlt időszak nehézségei, érzelmi megpróbáltatásai után most késznek érezheted magad egy új szerelemre, ami nem is várat sokat magára. Márciusban megismerhetsz valakit, aki mély benyomást tehet rád. Álomrandik és bimbózó érzelmek vannak kilátásban.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként, ha kapcsolatban vagy, családi vonatkozású kérdések zökkenthetnek ki téged és párod a mindennapi nyugalmatokból. Aggodalomra nincs ok, a problémák közös erővel történő megoldása mélyít a kapcsolaton. Érzelmeitek a hónapban még komolyabbra fordulhatnak, még ha nem is hittétek, hogy lehet fokozni. A hónap így tehát egyértelműen pozitív szerelmi téren.

Amennyiben egyedülálló vagy, veszélyes terepre vihetnek a csillagok ebben a hónapban. Noha munkahelyen párt keresni nem tanácsos, most mégis erre adhatod a fejed. Egyik kollégád és közted felforrósodhat a levegő, és ha hagyod a dolgot kibontakozni, akár komolyabb kapcsolat is kialakulhat, szempillantás alatt elburjánzó érzelmekkel. Nem kizárt, hogy az igazihoz van szerencséd.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha Oroszlán a jegyed, és van párod, ez a hónap több, a jövőtöket érintő kérdést is előhozhat, a komolyabbaktól a komolytalanabbakig, ám minden esetben köze lehet a dolognak a pénzhez: nyaralás, de lakáskeresés is lehet például. Sajnos konfliktusok is előfordulhatnak, ha párod túlontúl beleszólna, hogyan bánsz saját kereseteddel.

Amennyiben szingli vagy, a március abszolút a te hónapod, ugyanis csőstül jöhetnek azok az alkalmak, amelyek lehetőséget teremtenek az ismerkedésre. Akkor azonban nem jársz sikerrel, ha jártadban-keltedben mindig a párodat keresed. Vonatkoztass el, érezd szimplán jól magad: a szerelem akkor érkezhet, amikor a legkevésbé sem számítasz rá.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Párban a hónap számotokra egyenesen csodálatos lehet. Kedveseddel érzelmeitek nemhogy bimbózóak, de virágzanak. A köztetek lévő egyre szorosabb érzelmi szálnak köszönhetően sokkal jobban figyelhettek egymásra, ami a kommunikációtokon is sokat javíthat. A köztetek lévő harmóniának köszönhetően ez az időszak akár egy babaprojekt elindítására is alkalmas lehet.

Nincs párod? Jó hírünk van, ugyanis a hónap folyamán többször is ott lehet a lehetőség, hogy megismerd a jövendőbeli szerelmed. Kérdés, hogy ráismersz-e, illetve elég nyitott leszel-e arra, hogy igent mondj egy randira. Vigyázz, csak egy királyfi lesz a sok béka közt, légy megfontolt, máskülönben csúnyán pórul járhatsz, és ismét csak csalódás várhat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha párban vagy, ez a hónap mozgalmasra sikerülhet a számotokra. Sok program, családi és baráti körben eltöltött este várhat. Most éppen ezért különösen fontos, hogy tudatosan teremtsetek alkalmat rá, hogy kettesben legyetek. Ennek hiányában odalesz az intimitás kettőtök közt, ami sajnos akár a szakításig is sodorhat benneteket, amennyiben nem veszitek idejében észre.

Egyedülállóként a március a te hónapod lehet - most esélyes, hogy kialakuljon valami nagyon jó. A férfit, aki meghódíthatja a szíved, családtagjaidon vagy ismerőseiden keresztül ismerheted meg, nem kívülállóként csöppen életedbe. Mivel a szakításod már kiheverhetted, most mindenféle kétséget kizáróan újra elkezdhetsz randizni.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ebben a hónapban, ha párban vagy, akkor kissé viharos napokra számíthatsz, ugyanis apró-cseprő ügyeken kaphattok össze, felmerülhet féltékenység, de félreértés következtében is számíthattok vitára. Próbáljátok ezt jól kezelni. Minden kapcsolatban előfordulnak ilyen időszakok. Igyekezzetek higgadtan venni a nehéz helyzeteket, hogy ne mérgesedjen el a dolog.

Szingliként ez a hónap csupa szórakozás, lazítás, buli lehet a számodra. Barátnőiddel remek programok várhatnak rád, egészen el is felejtkezhetsz róla, hogy nincs párod. Éppen ezért jöhet most a szerelem, hiszen annak a legjobb táptalaj a vidám, kiegyensúlyozott élet. Egyik csajos estéteken találhat rád a nagy Ő egy jóképű és különleges férfi személyében.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha Nyilas vagy, ebben a hónapban kicsit lassíts le a kapcsolatod építgetésével, és ellenőrizd, eddig felépített pillérjei elég stabilak-e. Ha van még mit javítani, esetleg megoldani egy eddig elodázott problémát, azt márciusban tedd meg, hogy a tavasz további részében kapcsolatotok bimbózzon, és virágokat is bontson.

Szingliként ebben a hónapban valamiért rendre olyan férfiakon akadhat meg a szemed, akik foglaltak, és bizony az ő szemük is megakadhat rajtad, így sajnos belekerülhetsz a harmadik szerepébe. Mivel ez nem túl kifizetődő, és nem is helyes út, a legjobb, ha lemondasz azoknak a férfiaknak a társaságáról, akik nincsenek egyedül.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha párban élsz, a hónap során sokat foglalkozhattok a pénzügyekkel. Felmerülhet bennetek sok-sok jó ötlet a kapcsolatotok mindennapjainak feldobására, illetve ha együtt laktok, otthonotokéval - ám mindennek megvalósításához pénz is kell. Ötletekben azonban nem lesz hiány, sikerülhet mindent kivitelezni. Márciusban új színt vihettek a párkapcsolatotokba ezek által.

Ha nincs párod, a március nem a kedvenc hónapod lesz az évben valószínűleg, mert szívügyek terén nem kecsegtető a helyzet. Most egy-két komolytalanabb jelentkezőn kívül senkit nem sodorhat utadba a szél, ám ez sem véletlen: a sors bizonyára arra int, hogy légy egy kicsit még egyedül, hogy majd egy új kapcsolatba maximálisan bele tudd vetni magad.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A március párodnak és neked a tervekről szólhat. Majdani nyaralásotok és közös jövőtök is szóba kerülhet, sokat beszélgethettek ezekről, illetve a megvalósításukról. Mindemellett kisebb ajándékokat is cserélhettek. Kicsit túlsúlyba is kerülhet az anyagi oldal az érzelmivel szemben, igyekezzetek majd visszahozni az utóbbi dominanciáját.

Amennyiben szingli vagy, a hónap több randit is ígér, ám  nem feltétlenül ugyanazzal a férfival. Most azt érezheted, erre van szükséged: ismerkedni, jönni-menni, úszkálni a pasik elismerő pillantásaiban, bókjaiban. Elköteleződnöd azonban nem feltétlenül érdemes, a csillagok legalábbis azt súgják, egyelőre nem vagy erre kellőképpen felkészülve. Várj még az igazira, ne kapkodd el!

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halakként a kapcsolatodban márciusban uralkodó szerephez juthat a romantika. Érzelmeitek mélyülhetnek, és ennek még az sem szabhat gátat, hogy néha-néha összekaptok apróságokon. Nincsen tányér csörrenés nélkül, ahogy mondják, ezért ne is aggódd túl a dolgot. Kapcsolatod biztos alapokon nyugodhat, ha régóta együtt vagytok, akár egy baba ötlete is felmerülhet.

Szingliként jó hírrel szolgálnak neked a csillagok, mert egész márciusban üldözhet Cupido a nyilaival, és az sem kizárt, hogy egy alkalommal nem lő mellé. Ebben a hónapban nagy eséllyel megtalálhat a szerelem, amire már régóta vágyhattál. Több randid is lehet, amelyek közül az egyik kifejezetten emlékezetesnek ígérkezik: talán még az unokáidnak is meséled majd.

OLVASD EL EZT IS!

virag par
  • születésnap
  • ezoterikus érdekességek

Melyik napon születtél? Ilyen pasi illik hozzád

Ezt is szeretjük