Májusi szerelmi horoszkóp: új fejezet indul a szívügyekben
A május a szerelem hava, nem is csoda, hogy most felerősödnek az érzelmi energiák.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szeszélyes április után most érkezik a varázslatos május, a hónap, ami nem is lehetne másé, mint a szerelemé. Nyílnak, illatoznak a virágok, zöldellnek a fák, az újjáéledt természet szinte burjánzik.

A bájos május 2015-ben új fejezetet indíthat el sokak szívügyeiben. Vajon számodra mit ígér szerelemben a harmadik tavaszi hónap? Horoszkópod elárulja.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Május első hete a kommunikáció felpezsdüléséé, a jövés-menésé, az új ötleteké és nagy beszélgetéseké. 8-a környékén az állandóság, a megállapodásra való vágy erősödhet fel, ami, ha szingli vagy, felidézheti benned előző kapcsolatod jó oldalait, és akár újra találkozni is vágyhatsz vele. Akárhogy is, előtte gondolkodj, tényleg erre vágysz-e, vagy csak egy párra.

Párban viszont ez az állandóságra való vágy frusztrációt okozhat, félelmet az elválástól, így féltékenység, érzelmi zsarolás előfordulhat. Próbálj felülkerekedni félelmeiden, és pozitívan nézni a párkapcsolatod. Egyáltalán nem jó út, hogy ha feladod a boldogságod az aggodalmakért cserébe. Elég akkor megijedni, ha valóban történik valami rossz. Addig inkább élvezd, amid van.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Mars fogja egészen 12-ig befolyásolni az életed kapcsolati részét, ami sok jelentőségteljes eseményt ígér számodra. A hónapban szenvedélyesebb lehetsz, mint szoktál, ami néha kicsit már sok is lehet mások szemében. Szingliként döntésképtelenség hátráltathat 12-e után, a megoldás, ha ésszel végiggondolsz mindent, de azért a szíved sem zárod ki a dologból.

A hónap második felében várhatóak nehézségek, ha kapcsolatban vagy, akkor figyelj különösen magatokra, és mérlegelj okosan, hogy ne tántorítson el holmi butaság a párod mellől. Ha így teszel, kiegyensúlyozott napok várhatnak, ám ha nem, akkor számíthatsz sajnos kellemetlen pillanatokra. Mivel mindez elkerülhető, próbálj tudatos maradni.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A szexualitás, az érzékiség és az érzelmesség keríthet hatalmába, hála a Vénusz rád gyakorolt hatásának, így májusod szívügyek tekintetében olyan lesz, mint az a tündérmesékben meg van írva. Ha párban vagy, harmóniára és egyetértésre számíthatsz, a hálószobában pedig fülledt erotikára. Kedveseddel most olyanok lehettek, akár a nászutasok.

Szingliként úgy zsonghatnak körül a pasik a hónapban, mint a méhek a virágokat, ugyanis szexi kisugárzásod most a tetőfokára hághat. Használd ki ezt, és ismerkedj! Ha nem félsz ettől, és bátran flörtölsz, sikerrel járhatsz, hiszen jól ismerheted a mondást: aki mer, az nyer. Arra azért figyelj, hogy olyan személyt ne biztass, akitől nem akarsz semmit, csak olyat, aki neked is tetszik.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Vénusz a jegyedbe lép 8-án, és ott is marad egészen június 5-ig, ami az életedben felerősíti a romantikát és az érzékiséget. Ha párban vagy, ez nagyon jó hatással lehet rátok. Ha eddig volt is bármilyen feszültség köztetek, bár apróbb viták által, de most feloldódhat, és tiszta lappal indulhattok, új fejezetet indítva a szerelmetekben. Irigylésre méltó időszakotok veheti kezdetét.

Amennyiben nincs párod, nincs is jobb időszak számodra egy új kapcsolat kezdésére, mint ez, miután a romantika minden nap végigkísér a hónapban. Ha nincs jelölted, május végére jó eséllyel lehet, és ha megvan, akkor küldj felé jeleket, amivel felbátoríthatod őt a kezdeményezésre. Ha bevállalósabb vagy, akár te is elindíthatsz egy hódító hadjáratot, ám ügyelj arra, hogy ne légy rámenős.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként érzelmeidet hevesen fejezheted ki a hónapban, amit a Jupiter hatásának köszönhetsz. Sajnos a hónap szerelemben nem túl kecsegtető, ha szingli vagy. Bár lehet valaki, aki tetszik, a hónap során nem történik előrelépés, és nem kizárt, hogy érdemes lenne új préda után nézned. Valaki más mellett talán jóval több esélyed lenne a boldogságot megtalálni.

Amennyiben párban vagy, lehetnek közted és párod közt nézeteltérések, de ez ne ijesszen meg, hiszen teljesen természetes és emberi dolog vitázni, anélkül a kapcsolatod sem lenne egészséges. Ha nem mondanátok ki, mi számotokra a zavaró, egy idő után a felgyülemlő feszültség elválasztana. Ugye, hogy érdemes hangot adni neki? Légy hát őszinte, és biztasd erre párod is!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A hónap eleje stabil lehet érzelmi ügyek szempontjából, 8-ától pedig a Neptunusz közbenjárásának köszönhetően dupla adag romantikára számíthatsz, illetve, ami szuper hír, új reményekre. Szingliként megpillanthatsz egy férfit, aki nemcsak egyoldalúan tetszik meg, hanem kezdetektől vissza is jelezhet pozitívan, így adva reményt egy új szerelemre. Talán vele kezdesz új életet.

Van párod? Béke, biztonság, kényeztetés - ezek várnak májusban, így bátran mondható, hogy örömteli lesz számodra az utolsó tavaszi hónap. Jó ötlet lehet beiktatnotok egy kis kiruccanást, több napost vagy akár egynapost is, hogy valóban a hétköznapokból kiszakadva, mindentől és mindenkitől távol élvezhessétek a kettőtök közti vibrálást.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A szívügyeid kerülnek életed fókuszába ebben a hónapban, amit a Vénusz hatásának tudhatsz be. Szingliként összefonódhat karriered és szerelmi életed, egy munkahelyi ismerős vagy akár egy újonnan felbukkanó üzlettárs később többet is jelenthet számodra.  A munkahelyi viszony viszont veszélyes lehet, csak a nagyon komoly érzelmekért kockáztass.

Párban a Mars hatására lehetnek aggodalmaid kapcsolatoddal összefüggésben, ami egy-egy megnyilvánulásból, cselekedetből, vitából fakadhat, de próbáld megérteni, párod mit miért tesz. Légy most kicsit olyan, mint egy pszichológus, láss a párod lelkének mélyére, hogy józanul mérlegelhesd tettei súlyát. Hónap végén újat tudhatsz meg róla, ami által jobban megismerheted őt.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A tavaszi napsütés szívügyeidet is beragyogja májusban, hála a Marsnak, ami energizál. Kapcsolatod kerül a fókuszba, annak függvényében hozhatsz majd döntéseket, és annak megfelelően is cselekedhetsz. Azért arra figyelj, hogy a magad érdekeit is nézd, ne add fel magad a párkapcsolatért. Úgy hozz döntéseket, hogy te is boldog légy, és az is stabil maradjon.

Szingliként remek időszak ez, hogy megtedd az első lépést kiszemelted felé. Ne bátortalankodj! Lehet, hogy a pasi is csak egy jelre vár. Májusban egyébként nem kizárt egy távkapcsolat elindulása, ami új fejezetet nyithat életedben. Megláthatod, hogy az ilyesfajta akadályok, mint a földrajzi távolság, nem legyőzhetetlenek, csupán némi plusz energiát követelnek meg.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A május sajnos nem túl kecsegtető számodra, ami szívügyeid illeti. A Merkúr hatása, hogy lehetnek kommunikációs problémák kapcsolatodban, rezeghet a léc alattatok. Noha 12-étől a szenvedély is középpontba kerül, a viták sem maradnak el sajnos. Mindaz azonban, amit májusban megéltek, végül happy enddel zárul: elsimulnak a dolgok, és közelebb kerültök egymáshoz.

Szingliként sajnos néhány jóleső bókon túl nem számíthatsz újdonságra, de annak, hogy egyedülálló vagy, van oka és jelentősége, amit magad is érezhetsz. Most kicsit újra magadra találhatsz, megerősödhetsz, feldolgozhatod az előző kapcsolatod végét. Ezzel a feltöltődéssel késszé válhatsz egy új kapcsolatra, amellyel majd teljesen új fejezet indulhat az életedben.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Májusban te is a boldog és elégedett emberek táborát erősítheted, amit a Vénusz hatásának köszönhetsz. Párkapcsolatodban a szexualitásé lehet a főszerep, ami azonban lelkileg is közelebb hoz majd benneteket. A megértés, a szerelem, az érzékiség felerősödhet párkapcsolatodban. Új, erős kezdet, új fejezet lehet ez a kettőtök viszonyában.

Mágnesként vonzhatod a férfiszemeket májusban, szinte varázserőd lehet, amellyel menthetetlenül elbűvölöd a pasikat. Ha van valaki, akivel kialakulóban van egy új szerelem, akkor ez mostanra meg is érhet, és elkezdődhet közös történetetek. Ha nincs még, aki tetszik, akkor nagy eséllyel hódolóra tehetsz szert, hála vonzó kisugárzásodnak.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A hó elején pároddal játékosak lehettek, már-már őrültek. Kalandvágyad, szenvedélyed felerősödhet, és csak úgy szomjazhatod majd a romantikát. Párodban szerencsére ebben remek partnerre lelhetsz. Szertelenek, felhőtlenek lehettek. A május tehát egészében véve sűrű, de nagyon boldog időszakotok lehet, telis-tele forró pillanatokkal a hálószobában is.

Szingliként is ez a játékosság jellemezhet majd, bátrabban flörtölhetsz, bátrabban mutathatod ki az érdeklődésed, és ha eddig nem tetted, most bátrabban szólíthatsz le pasikat - vagy a pasit, aki tetszik. Most éppen ez a könnyedség az, ami szerencsét hozhat neked, hiszen a férfiak is értékelik, ha egy nő laza, nem pedig görcsös. Az a vonzó számukra.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Szép, de komplikált lehet a májusod. Szép, mert 8-ától a Vénusz veszi át az irányítást szerelmi életedben, ami romantikát, érzékiséget csempész pároddal a mindennapjaitokba. Komplikált, mert a körülmények nehezíthetik életeteket. Lakáskérdés, konfliktus a rokonsággal, változások vethetnek árnyékot a boldogságotokra. Kérdés, érzelmeitek elég stabilak-e.

Szingliként a Vénusz régi-új szerelmet vonzhat életedbe, egy korábbi szerelmed léphet újra színre. Ez ugyan jelenthet boldogságot, de komplikált is lehet, miután a régi problémák még mindig ugyanúgy előjöhetnek. Ne ugorj bele semmibe, inkább tapogatózz, hogy meglásd, mi változott az illető, és megéri-e kockáztatni, újrakezdeni mellette. Újra összetörhet a szíved, vigyázz!

Ezt is szeretjük