Februári szerelmi horoszkóp: most jöhet, akire mindig vártál
Az egyedülállók számára szerelmet hozhat Cupido hava, a párok pedig csodás hetek elé nézhetnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elérkezett az utolsó, egyben legrövidebb téli hónap, a február, ez ugyanakkor bármilyen nyúlfarknyi is, mind közül a legizgalmasabb lehet, már ami a szerelmet illeti. A csillagok ugyanis szívügyekben sokaknak nagyon jó hónapot ígérnek, Cupido nem lesz rest a Valentin-nap havában!

A szerencsés párok számára ez a hónap remekül alakulhat, vitáktól mentesen, ám szerelemben. Sokaknak dolgozniuk kell a boldogságukért. Az egyedülállók közül pedig sokaknak most jöhet el életébe az az ember, akire mindig is vártak. Horoszkópod elárulja, neked mit hozhat a hónap szívügyek terén.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Szerelmi életedet februárban a Vénusz és a Jupiter befolyásolja.

Ha párban vagy, ez a hónap nagyon jól alakulhat a számodra, remek alkalom nyílik arra, hogy pozitív energiáidat a párkapcsolatodra irányítsd. Dolgozzatok azon, hogy a köztetek lévő tűz újra fellobbanjon. Ehhez fontos, hogy elmondd párodnak, mire vágysz.

Ha egyedül vagy, azt érezheted, szeretet vesz körül családod és barátaid felől, és ez magabiztossá tehet. Kisugárzásoddal magadra vonzhatod mások, főleg a férfiak figyelmét. Februárban sokan leszólíthatnak, ostromolni kezdhetnek, új ismeretségekre tehetsz szert, ami lehetőség egy kapcsolatra.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Szerelmi életedet februárban a Vénusz és a Jupiter uralja.

Érzéki vagy ebben a hónapban, szexuális energiád a tetőfokára hághat. Ha kapcsolatban vagy, ennek megérezheted hatását. Jól alakulhat minden. A kettőtök közt e hónapban felerősödő vibrálás megerősíthet benneteket, stabilitást adhat párkapcsolatotoknak.

Nincs párod? Vonzerőd most csaliként működhet, és ki is foghatsz egy helyes pasit. Az illető egyik ismerősöd ismerőse lehet, így nagyobb bizalmat is szavazhatsz neki már az elején, hiszen többet tudhatsz meg róla közös barátotok által. Azért csak óvatosan! Ebből bármi lehet!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Szerelmi életedet februárban a Vénusz és a Jupiter befolyásolja.

Ha párban vagy, ebben a hónapban kapcsolatod szexuális oldala erősödhet fel. Most sok új közös tapasztalatra tehettek szert, és tökélyre vihetitek együttléteiteket. Ha eddig feszültség, vita volt köztetek, akkor szerencsére ebben a hónapban az is megoldódni látszik.

Egyedülállóként most kezdheted majd érezni, végre ismét jól vagy, egész vagy, és minden kerek. Februártól jó időszak indulhat el az életedben minden téren, így a szerelemben is. Most válhatsz késszé igazán arra, hogy legyen valakid, és talán nem is kell rá sokat várnod.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Szerelmi életedet februárban a Vénusz és a Szaturnusz befolyásolja.

Amennyiben kapcsolatban élsz, sajnos fel kell készülnöd arra, hogy a február szakítást hozhat az életedbe. A csillagok ugyanis nagy veszteséget jósolnak neked, ami akár egy fontos személy is lehet. Nincs késő tenni a kapcsolatodért, beszélgessetek!

Ha nincs párod, felbukkanhat az életedben egy férfi, akit szeretnél közelebbről is megismerni, randizni, kapcsolatot kezdeni vele. Tedd le már az elején a minőségi alapokat! Mutasd ki érdeklődésed, és ha beszélgettek, légy nyitott, kérdezgesd, fedezzétek fel egymás személyiségét!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Szerelmi életedet februárban a Szaturnusz befolyásolja.

Figyelmed emberi kapcsolataidra irányulhat, beleértve a párkapcsolatod is, ha van. Párodra most több figyelmet szentelhetsz, mint a közelmúltban, ami megteheti hatását, hiszen ha hanyagoltad, az rombolhatta viszonyotokat. Most kezdhettek igazán mi-ben gondolkodni.

Ha egyedülálló vagy, februárban számos alkalommal nyílhat lehetőséged ismerkedni. Baráti köröd bővülhet, ezáltal egy olyan férfival kerülhetsz kontaktusba, aki a jövőben meghatározó szerepet tölthet be az életedben. Lehet, hogy ő lesz az, akire mindig is vártál?

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szerelmi életedet februárban a Szaturnusz befolyásolja.

Ebben a hónapban szerelmi életed kissé komplikált lehet. Párban úgy teheted helyre a dolgokat, ha kapcsolatod sebezhető pontjaira koncentrálsz. Tölts több időt a pároddal, és hibái helyett jó tulajdonságaira koncentrálj! Hó végére láthatjátok, milyen nagy szerelem is a tiétek.

Bár vágyhatsz a szerelemre, sajnos a február nem valószínű, hogy elhozza neked. Valentin-nap táján igyekezz nem pufogni a sok szívecske és boldog pár láttán, mert jövőre már te is a másik oldalon lehetsz. Foglalkozz sokat magaddal, életed igyekezz rendezni, késszé tenni egy új kapcsolatra.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szerelmi életedet februárban a Mars és a Vénusz befolyásolja.

Sugárzol a szerelemtől februárban. Ha van párkapcsolatod, kedveseddel vidám hónap elébe nézhettek, sok nevetéssel, boldog ölelésekkel. Most kifejezetten játékos és kreatív lehetsz. Pozitív lehetsz, ennek köszönhetően kapcsolatod új lendületet vehet. Szerelmetekben új fejezet indulhat.

Szingli vagy? Eleget pátyolgathattad a szíved utolsó csalódásod óta, ideje újra belevetned magad a szerelembe. Merj kipróbálni dolgokat, amiket eddig sohasem: ha megtetszik valaki, flörtölj vele! A hónap jó híre, hogy a nagy Ő-be botolhatsz, ha bátor vagy.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szerelmi életedet februárban a Vénusz és a Mars befolyásolja.

A február tartogathat neked kihívásokat szerelemben. Kapcsolatodban az intimitáson kellene kicsit dolgoznotok, a mindennapok sodrában alábbhagyhatott. Hónap közepe táján van a legjobb esélye, hogy ez változzon. Legyetek sokat kettesben, és minden rendbe jöhet.

Ha szingli vagy, kicsit pangás lehet nálad pasifronton, de nincs ok szomorkodni. Amíg nem jön a nagy szerelem, addig erősítsd meg családi és baráti kapcsolataid, hiszen rájuk számíthatsz mindig, akkor is, ha később esetleg szerelmi csalódás ér.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Szerelmi életedet februárban a Vénusz és a Mars befolyásolja.

Februárban néha azt érezheted, hogy a dolgok nem mennek simán a kapcsolatodban, de tudnod kell, mindenkinél előfordulnak ilyen időszakok. Ne mondj le a boldogságról! Fontos, hogy legbensőbb gondolataid is megoszd pároddal, ez közelebb vihet titeket egymáshoz

Ha nincs kapcsolatod, ebben a hónapban nagyon nagy szükséged lehet valakire, azt érezheted, már nem pusztán szeretnél, hanem akarsz magad mellé valakit. Nézz körül, de ne erőltesd a dolgot, mert minél inkább próbálod, annál inkább nem jön össze a szerelem, ez szinte törvényszerű.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Szerelmi életedet februárban a Vénusz befolyásolja.

Kicsit ráncba kell szedned magad, legfőképp at önbizalmadat. Húzd ki magad, és légy büszke arra, aki vagy. Párod szemében ez nem lesz visszás, sőt. Fontos viszont, hogy amíg önmagad erősíted, ne feledkezz el a párodról sem, mert akkor odalesz a kettőtök közti harmónia.

Megerősödő önbizalmad a szívügyeidben szingliként is kamatoztathatod, de csak ha ez nem az orrod égbe emelésében nyilvánul meg. Légy továbbra is szerény. Ha tudod, ki vagy, de nem vagy beképzelt, akkor vonzó személyiségednek hála megakadhat rajtad valakinek a szeme.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Szerelmi életedet februárban a Jupiter befolyásolja.

Párban a hónap során számos szép pillanatotok adódhat. A kettőtök közti kötelék erősödhet, igaz, annak ellenére, hogy kerülöd a konfliktusokat, most kijuthat azokból is. A február tehát kettősen alakulhat, de ne feledd, nem csak a felhőtlen pillanatok mélyítenek a kapcsolaton.

Szingliként környezetedben mozoghat egy férfi, aki februárban érdeklődést kezdhet mutatni irántad. Szerencsére ő is szimpatikus lehet neked, így nincs akadálya, hogy egymásra találjatok. Talán már Valentin-nap környékén randizhattok is.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Szerelmi életedet februárban a Mars és a Vénusz befolyásolja.

Párkapcsolatod sajnos negatív irányba haladhat egy konfliktus vagy egy harmadik személy miatt. Gondold újra, mire vágysz! Változtass azon, ami nem működik, nem ad örömet. Ha viszont még látsz lehetőséget a kapcsolatodban, tégy érte, hogy rendeződjenek a dolgok.

Szingliként mindaddig nincs remény új kapcsolatra, ameddig nem nyílsz meg. Februárban még jobban bezárkózhatsz, el próbálhatsz rejtőzni a világ elől, ám ez a szerelemben nem segít. Persze újulj meg lélekben, ha szükségét érzed, de igyekezz nem falakat építeni magad köré!

Ezt is szeretjük