Novemberi szerelmi horoszkóp: most jöhet a nagy Ő
Kezdődik az ősz utolsó hónapja: olvasd el, mit ígérnek neked a csillagok a szerelemben!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mögöttünk az október, kezdődik a november a maga színes faleveles romantikájával, gőzölgő teáival, összebújó, didergő szerelmespárjaival - ez az egyik legszebb hónap, még ha az egyik leghidegebb is.

De vajon mit hoz majd? Boldogságot, elsöprő szerelmet vagy talán szakítást? Rátalál a párjára, aki egyedülálló, és tovább élnek a szerelmesek érzelmei? A csillagok jóslata elárulja.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

November elején sajnos sok érzelmi blokkot érzékelhetsz magadban, és tudatosan kell tenned ezek leküzdéséért. A hónap második fele már jóval ígéretesebb. Kapcsolatodban az erotikáé lehet a főszerep: túlfűtött napok várhatnak. Szingliként egy kiránduláson vagy utazáson megismerhetsz egy titokzatos férfit, aki nem kizárt, hogy külföldi lesz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Érzelmi téren rendkívül intenzív hónapra számíthatsz novemberben. Bikaként nálad ez alapjában véve is így van, de most még inkább szükséged lehet az érzelmi biztonságra, mint máskor. Szingliként olyan párra vágyhatsz most, aki ezt meg tudja neked adni. Kapcsolatodat illetően nagy döntések előtt állhatsz, akár pároddal közös döntések előtt is.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Kapcsolatod fejlesztésére kerülhet a hangsúly novemberben, akár régebb óta tart, akár új, mégpedig a kommunikáció terén. Ami a boldogságot illeti, az inkább a hónap második felében lesz felhőtlen, az elsőben sok megoldásra váró kérdés, probléma merülhet fel. Szingliként túl kell lépned gátlásaidon, és merni ismerkedni, máshogy nem fog menni.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák jegyűek számára a november a legszenvedélyesebb hónap 2014-ben. Az erotika nagyon fontos szerepet játszhat a 30 nap során, igaz, viharos viták is várhatnak, de párkapcsolatod még ezzel együtt is pozitív irányba fejlődhet. A kezdeti érzelmek éledhetnek újjá. Szingliként a csillagok egész hónapban varázslatos vonzerővel ruházhatnak fel.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A hónap első felében inkább a nyugalomé, a másodikban pedig az érzékiségé, a szerelemé, a kirobbanó boldogságé lehet a főszerep. Szingliként éppen ezért inkább a második részben esélyes az új szerelem. Ha kapcsolatban vagy, november vége felé új szintre léphettek pároddal, akár eljegyzés vagy gyermekvállalás is szóba jöhet.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Novemberben mágnesként vonzhatod az ellenkező nemet, amit akkor értékelhetsz elsősorban, ha szingli vagy. Szexuális kisugárzásod nagyon erős lehet ugyanis. Esélyes ebben a hónapban egy nagyon emlékezetes találkozás és szerelmi kaland. Ha kapcsolatban vagy, ebben a hónapban még tovább erősödhet köztetek a kötelék.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ez az idei november nem lesz életed legromantikusabb hónapja, most sok minden más veheti el a figyelmed a szerelemről. Talán éppen azért, mert elengeded a görcsös párkeresést, a hónap végén megismerheted álmaid pasiját, aki számodra a nagy Ő lehet. Ha van kapcsolatod, figyelj rá, hogy egyéb teendőid mellett párodra is szánj elegendő időt.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szerelemittas hangulatban lehetsz egész novemberben, és mindent rózsaszínben láthatsz majd. A stabil érzelmi háttér kapcsolatodban magabiztossá tehet, és elkezdhetsz rendet tenni az életed egyéb területein. Egyedülállóként járj nyitott szemmel, mert a nagy szerelem karnyújtásnyira lehet tőled, csak meg kell látnod, ki is lehet az illető, akivel a boldogság várhat akár egy életen át.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Novemberben a szerelem nem bizonyul egyszerűnek számodra, ugyanis komoly döntéssel vagy megoldandó problémával találhatod magad szemben, ami könnyen lehet, hogy sok tipródást, akár szomorúságot is okoz majd, de ha a belső hangra hallgatsz, az jó irányba vihet. A hónap második fele viszont kárpótolhat, akkorra ugyanis jó időszakot jósolnak a csillagok.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha Bak vagy, fogadd meg azt a tanácsot, hogy egyedülállóként ne ronts ajtóstul a házba. Légy türelemmel, hagyd, hogy a férfi udvaroljon neked, és ne légy rámenős. A túlzott nyomulással elijesztheted azt, aki egyébként horogra akadhatna novemberben. Pároddal az egész hónapon átívelő közös elfoglaltságotok lehet, ami összehozhat titeket.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Párkapcsolatodban kedvező időszak lehet a november, érzelmes, vibráló, tehát alapvetően szerencsés. Kapcsolatotok harmonikusan fejlődhet és tovább erősödhet. Abban az esetben azonban, ha azt érzed, valami nincs rendben veletek, a novemberi kedvező csillagállás sem segít. Kilépni a kapcsolatból annál inkább, és szingliként új párra lelni is.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Párkapcsolatodban a pénzkérdések ebben a hónapban különösen nagy hangsúlyt kaphatnak, talán egy jövőtöket érintő dolog kapcsán vagy egy közös befektetés miatt. Ha egyedülálló vagy, a november a töltekezés ideje lehet, amikor is teleszívod magad energiával, rendbe rakod a lelked, és felkészülsz egy új párkapcsolatra.

Ezt is szeretjük