Nagy 2013-as horoszkóp
Mit ígérnek a bolygók?
A csillagok a 2013-as esztendőre is csupa izgalmat ígérnek, kinek a magánéletben, kinek a munkában. Tudd meg, te mire számíthatsz!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2013-as esztendőben minden csillagjegy tiszta lappal indulhat. Egyesek a magánéletüket próbálják új vágányra terelni, míg mások inkább a szakmai életükre helyezik a hangsúlyt az új esztendőben.

Szeretnéd tudni, hogy mire számíthatsz az elkövetkezendő hónapokban? Akkor olvasd el 2013-as horoszkópunkat!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos csillagjegyűként a 2013-as éved olyan lesz, mint egy nagy hullámvasút: hol fent, hol lent. Az év első negyede nagyon jól alakul számodra, olyan energiák élednek fel benned, melyek segítségével bármibe fogsz, azt sikerre viszed. Ez nemcsak a munkádban, hanem a magánéletedben is jelentős változásokat hoz, de vigyázz, mert nem minden az, aminek látszik. A szerelem várhatóan nyáron köszönt be az életedbe, méghozzá egy közös hobbi révén. Ez átsegít a szakmai nehézségeken is, így az év vége is elviselhetőbb lesz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

2012 kissé talán csendesebben telt, mint tervezted, ezért ki nem mondott újévi fogadalom gyanánt most a kalandokat és kihívásokat keresed. A jó hír, hogy ezek sorra jönnek már az első néhány hónapban is - nem győzöl válogatni a kecsegtető ígéretek közül. Szakmai téren felfelé ível a csillagod egészen a tavaszi hónapok végégig, de nyárra kifáradsz. Így a meleg hónapokat elsősorban feltöltődéssel fogod tölteni, ami megerősít az év további részére. Ősszel a pénzügyeidben következik be gyökeres változás, de vigyázz, mert vannak, akik kihasználnák anyagi helyzeted stabilizálódását.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az új esztendő elsősorban a magánéletedről szól majd, sokkal nagyobb hangsúlyt helyezel a párkapcsolatra és családra, mint a munkára. Elbizonytalanodsz, hogy valóban mindened megvan-e, amire vágysz, ezért április környékén kisebb hullámvölgybe kerülhetsz. Ám szerencsére hamar túllépsz a kétségeiden, és nem kizárt, hogy nyáron komoly, életre szóló döntést hozol. Mindeközben a szakmai életedben is változás következik be. Ősszel olyan ajánlatot kaphatsz, amilyenre mindig is vágytál, a döntés mégsem egyszerű. Mindez az egészségedre is kihathat, tehát vigyázz magadra, és ne fojtsd el az érzéseidet!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként 2013-ben a jelszavad az lesz, hogy új év, új lendület! Ha tavaly inkább csak sodródtál az árral, most kezedbe veheted a sorsod irányítását, és optimistán tekinthetsz a jövőbe. Tavasszal ez a lendület kissé megakadhat, mert egy ez idáig biztos pont eltűnik az életedből. Szerencsére hamar talpra állsz, sőt, még inkább megerősödsz. Ősszel jön egy fordulópont, megint akadályokba ütközöl, de egyúttal olyan lehetőségek is megnyílnak előtted, amilyenekre már régóta vágytál. A boldogság pedig, amit efölött érzel, még egy új szerelmet is bevonzhat az életedbe az év végén.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Büszke Oroszlánként 2013-ban álmaid megvalósítására fogsz törekedni. Szakmai életedet illetően úgy érzed, hogy sokkal többet érdemelsz. Ha a főnököd elé állsz, és előadod a terveidet, merész lépésedet siker koronázza majd. Így valószínűleg még tavasszal előléptetnek, nyáron pedig az anyagi helyzeted is fellendül. Őszre viszont már nem éred be mindezzel, ugyanis rájössz, hogy az állandóság hiányzik az életedből - ám máris megjelenik egy régi ismerős, aki segít megteremteni az alapokat, feltéve, hogy hagyod.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

2013-ban a párkapcsolat kap kiemelkedő szerepet a életedben. Az első hónapok mélypontja után egészen új színben fogod látni magad, és nem kizárt, hogy elkerülhetetlen, fájó, mégis okos döntést hozol, ami hosszú távon megkönnyebbülést jelent számodra. Így újra kezdhetsz építkezni, amihez ráadásul már a nyár végén megérkezik a tökéletes társ. Ám vigyázz, ne ess abba a hibába, hogy elkapkodod a dolgokat! Ez idő alatt egy véletlennek köszönhetően rájössz, hogy a hobbid akár a munkád is lehetne, amit igyekszel is megalapozni az év további részében.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként nem a gyors döntésekről vagy híres, de már az év elején úgy határozol, hogy ideje bizonyos terhektől megszabadulni. Ezzel egészen új ajtók nyílnak meg előtted, szakmai téren és a magánéletedben egyaránt. Mindeközben az anyagi helyzeted is stabilizálódni látszik, tavasszal pedig a munkahelyváltás gondolata is felmerül benned. Ősz elején a párkapcsolatodban is változásokat hoz a sors, egyedülállóként igazi társra találhatsz, ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor komoly lépésre szánhatod el magad. Az egészségedre azonban vigyázz, az év végén hajlamosabb lehetsz a megbetegedésre!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként 2013 több fordulópontot hozhat számodra. A jobb és rosszabb periódusok gyors egymásutánban követik egymást, de ez nem szegi kedved: olyan lendületesen fogsz neki mindennek, hogy májustól főnökeid kitüntető figyelmét is élvezheted, ami ráadásul anyagi fellendüléssel jár majd. Ám vigyázz, mert ha két végéről égeted a gyertyát, az a magánéletedet és az egészségedet is kikezdheti. Októberre rendeződik a helyzet, és a harmónia megteremtésével kellemes meglepetésekre számíthatsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Mintha csak Kupidó nyila találna el, az év első fele a szerelmi életedről fog szólni. Január és február érzelmi viharoktól lesz terhes, ám legalább ennyi szenvedélyre is számíthatsz, akár párkapcsolatban élsz, akár egyedül. Csak június-július környékén csitulnak el a kedélyek, ekkor pedig a munka kerül előtérbe. Teljes erőbedobással igyekszel bizonyítani, és főnökeid számára is kiderül, hogy igazi csapatjátékos vagy, így ősztől a pénzügyeid is stabilizálódnak. Az év végén új munkalehetőségre is számíthatsz, de vigyázz, mert nem minden az, aminek látszik.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

2013-ban a csillagok állása kedvezni fog neked. Már a téli hónapokban számtalan megoldandó feladat vár rád a munkahelyeden, melyek gyakran próbára teszik a tűrőképességedet, de erőfeszítéseid tavasz végére meghozzák a várt sikert. Előléptetésre, sőt, egy egészen új munkakörre is számíthatsz, bár sajnos ez nem sokat fog dobni a pénzügyi helyzeteden - de legalább anyagi gondokra sem kell számítanod. A párkapcsolatodban szerencsére nem várható különösebb feszültség, ha pedig még szingli vagy, pontosan a munka kapcsán fogsz találkozni a nagy Ő-vel - tartsd nyitva a szemedet.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

2012 nem éppen úgy alakult számodra, ahogyan tervezted, így ideje, hogy tiszta lappal indíts. Az idei év első hónapjai nem ígérkeznek sétagaloppnak a munka terén, de tavaszra rendeződik a helyzet, és még a szerelem is beköszönt az életedbe. A nyár szinte már unalmasan fog telni, ősszel azonban egy fordulópont következik be. Olyan lehetőség cseppen az öledbe, ami gyökerestül felforgatja mind a szakmai, mind a magánéletedet, ám kétségeket is ébreszt benned, mert félsz, hogy elveszítesz valakit. Jól teszed azonban, ha mégis elfogadod azt a bizonyos ajánlatot, mert elhozhatja a rég várt kiugrást.

Halak (II. 20 - III. 20.)

2013 igazán vegyes hangulatúnak ígérkezik számodra. Az események rögtön januárban magukkal sodornak, és mire felocsúdsz, már beköszönt a tavasz. Ekkor teljes erőbedobással veted bele magad a munkába, esetleg a tanulásba. Ősztől kecsegtető ígéretekkel halmoznak el, de ne mondj azonnal igent. Most mindent megkaphatsz, amit szeretnél, csak légy meggyőző és magabiztos. A párkapcsolatodban szükség lesz a derűlátásodra, főleg a nyári időszakban, amikor a zöld szemű szörny felüti a fejét. Ne hagyd, hogy megtévesszen a látszat!

Ezt is szeretjük